Σορμπέ Σοκολάτας-Καρύδας

  • 10
  • 4 ώρες
  • Απλή
Σορμπέ Σοκολάτας-Καρύδας

Πώς θα το φτιάξεις:

Συστατικά:

  • 400 ml Γάλα Καρύδας 
  • 200 g Ζάχαρη Καρύδας GreenBay
  • 250 ml νερό
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • Κακάο σε σκόνη GreenBay
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 150 g μαύρη σοκολάτα Vivani


Πώς θα το φτιάξεις:

Βήμα 1:

Ανακάτεψε το γάλα καρύδας, τη ζάχαρη καρύδας, το νερό, τη βανίλια, το κακάο και το αλάτι σε ένα κατσαρολάκι.

Βήμα 2:

Τοποθέτησε το κατσαρολάκι σε μεσαία θερμοκρασία και ανακάτεψε το μείγμα μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και να πάρει βράση το μείγμα.

Βήμα 3:

Τοποθέτησε το μείγμα σε μία μεγάλη γυάλινη κανάτα και άφησε τη στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει το μείγμα.

Βήμα 4:


Αφού το μείγμα έχει παγώσει αρκετά ανακάτεψε το. Ενδέχεται κατά τη διάρκεια της ψύξης το γάλα καρύδας να διαχωριστεί από το μείγμα.

Βήμα 5:

Μετάφερε το μείγμα σε μία συσκευή παρασκευής παγωτού και ακολούθησε τις οδηγίες του παρασκευαστή. Αφού είναι έτοιμο τοποθέτησε το μείγμα σε ένα κατάλληλο σκεύος και άφησε το στην κατάψυξη για μερικές ώρες πριν το σερβίρεις!



Κοινοποίησε το:

Σχετικές συνταγές