Κατερίνα Γερονικολού

Ακολουθείς κάποιο συγκεκριμένο διατροφικό πρόγραμμα; Αν ναι, πόσο δύσκολο είναι να το ακολουθείς με συνέπεια με τα απαιτητικά ωράρια που έχει η δουλειά σου;

Δυστυχώς, δεν έχω την ευκαιρία να ακολουθώ κάποιο Πρόγραμμα Διατροφής, εξαιτίας του άστατου ωραρίου μου στη δουλειά.  Ελάχιστες φορές την εβδομάδα έχω τη δυνατότητα να τρώω σπιτικό φαγητό. 

Πάνω κάτω όμως γνωρίζω τους κανόνες μιας υγιεινής διατροφής και στα πλαίσια της καθημερινότητας μου προσπαθώ να τους ακολουθώ. Ελαφρύ βραδινό, αποφυγή αλατιού και αλκοόλ, σωστοί συνδυασμοί τροφών και σνακ υγιεινά για τα ενδιάμεσα γεύματα.   


Πόσο συχνά μπορεί να ενδώσεις σε γευστικές αμαρτίες;

Οι γευστικές μου αμαρτίες είναι τα γλυκίσματα. Στα αλμυρά αντιστέκομαι. Στα γλυκά, δύσκολα μπορώ να πω όχι. Δεν θα μπω μέσα σε ζαχαροπλαστείο εύκολα, αλλά αν βρεθούν στο δρόμο μου μια κρέπα σοκολάτα, ένα μιλφέιγ η ένα τσιζκέικ θα ενδώσω… δυστυχώς!


Ποιο είδος άθλησης προτιμάς;

Προτιμώ το πιλάτες κατά κύριο λόγο. Μου αρέσει πολύ και το τένις . Κατά καιρούς μπορεί να κάνω CrossFit, λίγο διάδρομο και Trx. Αλλά οι χρόνοι μου φέτος είναι τόσο πιεσμένοι που η τελευταία φορά που γυμνάστηκα συστηματικά ήταν το καλοκαίρι. 


Η καλή φυσική σου κατάσταση οφείλεται σε σκληρή δουλειά ή και στον καλό σου μεταβολισμό; 

Δεν κάνω υπερβολές, αυτό μόνο. 


Συμβουλεύεσαι κάποιον ειδικό (διατροφολόγο, personal trainer, κλπ.) σε μόνιμη βάση;  

Όχι δεν συμβουλεύομαι κάποιον. 


Έχεις κάποιο κανόνα που δεν παραβιάζεις ποτέ;

Ναι! Έχω έναν βασικό! Πίνω πολύ νερό για να διατηρώ ενυδατωμένο το σώμα μου και το πρόσωπο μου. 


Κατερίνα Γερονικολού
Instagram: katerina_geronikolou

Κοινοποίησε το:

Eίσαι Wellness Lover;

Δες το

Πλάνο Διατροφής

για να πάρεις ιδέες!
Μάθε περισσότερα