1ο Lifeme Workshop

Το 1ο Lifeme Workshop είναι γεγονός και σε περιμένει να το εξερευνήσεις! Πρόκειται για το 1ο διαδραστικό event που σχετίζεται με τον υγιεινό τρόπο ζωής σε όλες τις εκφάνσεις του. Έλα και εσύ στις 15 Απριλίου 2018 στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ και ζήσε την απόλυτη εμπειρία healthy lifestyle. Αναρωτιέσαι ακόμα τι θα περιέχει το event; Εκτός από την θετική μας ενέργεια και διάθεσει θα περιλαμβάνει:

  • Αθλητικές Δραστηριότητες, μάθε περισσότερα 
  • Αθλητικά & Βιωματικά Παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους. Κράτησε τώρα τη θέση σου 
  • Συζητήσεις με τους καλύτερους Διατροφολόγους με θέματα που αφορούν όλους μας και μπορείς να τα ανακαλύψεις 
  • Παρουσιάσεις Μαγειρικής με υγιεινές συνταγές από τους καλύτερους που μπορείς να δεις 
  • Εκπλήξεις
  • Διαγωνισμούς και πολλά ακόμη!

Θες να είσαι λοιπόν και εσύ μέρος αυτής της ημέρας που θα δώσουμε σάρκα και οστά στο portal μας; Πρόλαβε τώρα να προκλείσεις τη θέση σου στο lifemeworkshop.gr.

Έλα λοιπόν και εσύ να γράψουμε ιστορία στον τρόπο που είναι γνωστό το healthy lifestyle με τους masters από κάθε έκφανση του. Υγιεινός τρόπος ζωής δεν σημαίνει στερήσεις, σημαίνει αγάπη και σεβασμός για το σώμα και τον εαυτό σου. Αυτή ακριβώς είναι και η φιλοσοφία μας. Σπάμε τα καλούπια και πάμε κόντρα στα τετριμμένα! Από τις 15 Απριλίου 2018 και μετά ο υγιεινός τρόπος ζωής θα είναι στο μυαλό όλων με την απολαυστικότητα, την θρεπτικότητα και την διασκέδαση. Γίνε και εσύ μέρος της ιστορίας in the making!

Ναι και εσύ που λες ότι δεν ασχολείσαι με αυτά προ-κλεισε τώρα τη θέση σου και μάθε πόσο εύκολο και απλό είναι να δίνεις στο σώμα και το πνεύμα σου την καλύτερη τροφή για να λειτουργήσει.  Εσύ πριν έρθεις θα πρέπει να γνωρίζεις 4 βασικά πράγματα:


  1. Πρέπει να φέρεις μαζί σου  την καλύτερη σου διάθεση.
  2. Δεν χρειάζεται να  σκεφτείς πολύ πως θα έρθεις, όπως και να έρθεις εμείς σε περιμένουμε με ένα μεγάλο χαμόγελο. Ένα hint δίνουμε μόνο τα αθλητικά θα φορεθούν πολύ και εσύ δεν θέλεις  να παραλείψεις αυτή την τάση.
  3. Υπάρχει ειδική είσοδος για άτομα με κινητικά προβλήματα.

Ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε από κοντά!

Tip: Όσο πιο γρήγορα προ- κλείσεις τη θέση σου τόσο το καλύτερο. Τι έχεις να κερδίσεις;


Μπορείς να συμμετέχεις σε κάποια από τις δράσεις που θέλεις με τον instructor που επιθυμείς και την πιο βολική ώρα για εσένα!

Αποφεύγεις την αναμονή στην είσοδο αν δεν έχει διαθέσιμη θέση για εσένα στη δράση που θες να συμμετέχεις.

Συμμετέχεις σε οποιαδήποτε δράση με προνομιακές τιμές αλλά και μοναδικά πακέτα προσφορών!Κοινοποίησε το:

Eίσαι Wellness Lover;

Δες το

Πλάνο Διατροφής

για να πάρεις ιδέες!
Μάθε περισσότερα