Γιάννης Στίνης

 Τί είναι το SURFSET® για εσένα;

Το SURFSET® είναι ένας συνδιασμός προπόνησης νερού και ξηράς. Σαν αθλητής κολύμβησης πάντα μου άρεσε η άσκηση στο νερό αλλά και συμπληρωματικά με βοηθούσε η προπόνηση σε ένα στρώμα γυμναστικής ή οποιοδήποτε άλλο μέσο για να βελτιωθώ στο νερό. Στην εξέλιξή μου και ως επαγγελματίας αναλάμβανα περιπτώσεις όπου οι ασκούμενοι που με εμπιστευόντουσαν λάτρευαν τη διαδικασία που ακολουθούσα (2 περιβάλλοντα). Με αυτό τον τρόπο πετύχαιναν πολύ πιο γρήγορα τους στόχους τους. Όταν είδα το SURFSET® για πρώτη φορά ταίριαξε απόλυτα στη φιλοσοφία μου αλλά και στην πρακτική μου. Μια προπόνηση δηλαδή, χωρίς κραδασμούς (όπως η κολύμβηση) αλλά και μυικό τόνο ή αποκατάσταση, όπως πετυχαίνεις στην προπόνηση ξηράς.


Θεωρείς ότι απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό;

Φυσικά και όχι! Υπάρχουν προγράμματα που απευθύνονται σε άτομα πολύ μικρής ηλικίας (>5 ετών) με απλές ασκήσεις που χρησιμοποιούν μόνο το βάρος του σώματος, αλλά και προγράμματα για μεγαλύτερες ηλικίες. Είναι γνωστό ότι ο άνθρωπος όσο μεγαλώνει χάνει όλο και περισσότερο από δύναμη και ισορροπία. Το SURFSET® μπορεί να του προσφέρει και τα δύο γι΄αυτό και είναι ιδανικό για όλους!


Πως ανακάλυψες το SURFSET® και πήρες την απόφαση αν ασχοληθείς με αυτό;

Το συνάντησα σε ένα ταξίδι μου στην Αμερική και μου αναπλήρωσε την ανάγκη μου για μια αλλαγή στο υπάρχον fitness της Ελλάδας φέρνοντας μια ουσιαστική καινοτομία στη γενικότερη άσκηση.


Ασχολείσαι με κάποιο άλλο άθλημα;

Ασχολούμαι χρόνια με την κολύμβηση, τα θαλάσσια σπορ (surf, SUP), γιόγκα και τρέξιμο ή power walking.


Ακολουθείς αυστηρό πρόγραμμα διατροφής; Αν ναι, ενδίδεις συχνά σε πειρασμούς;

Ακολουθώ ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής χωρίς υπερβολές. Φροντίζω να υπάρχει ποικιλία και εναλλακτικές οπότε δεν έχω την αίσθηση της στέρησης.


Έχεις κάποιο κανόνα που δεν παραβιάζεις ποτέ;

Προσπαθώ να ακούω τις ανάγκες του σώματός μου και να μην παρασύρομαι γενικά σε ποσότητα.


Ποιοι είναι οι στόχοι σου για το μέλλον;

Να φέρω και άλλες ποιοτικές καινοτομίες που θα αναβαθμίσουν το fitness και κατ΄επέκταση την υγεία και ψυχολογία των Ελλήνων.


Γιάννης Στίνης

Exclusive Distributor & Master Trainer Surfset GR

Strength,Conditioning & Swimming Coach

Facebook: Yiannis Stinis

Instagram: yiannis_stinisΚοινοποίησε το:

Eίσαι Wellness Lover;

Δες το

Πλάνο Διατροφής

για να πάρεις ιδέες!
Μάθε περισσότερα