Νέα Πανσέληνος λαμβάνει χώρα στην 1 μοίρα του Κριού. Το φεγγάρι θα φαίνεται μεγαλοπρεπές προς τη δύση πριν την ανατολή του Ήλιου χωρίς κανέναν από τους ορατούς πλανήτες πάνω από τον ορίζοντα. Έχουμε λοιπόν την πρώτη Πανσέληνο μετά τη Φθινοπωρινή Ισημερία να κυριαρχεί στον ουρανό. Καθώς είναι στον δυτικό ορίζοντα δεικνύει ότι πολλές καταστάσεις ωρίμασαν, έδωσαν ότι είχαν να δώσουν και μια νέα εποχή γεννιέται. Κυριαρχεί ένα έντονο φθινοπωρινό κλίμα λοιπόν και στις πλανητικές επιρροές.

Κριός. Μια έντονη συναισθηματική εποχή για εσάς καθώς αναζητάτε τη θέση που σας ανήκει μέσα στον κοινωνικό χώρο. Έχετε επιστρατεύσει όλες σας τις δυνάμεις με ένα πρωτόγνωρο τρόπο και έχετε όλη την ευελιξία να καταφέρετε αυτό που θέλετε αρκεί να μην συμβιβαστείτε. Κάπου οι προσωπικές σχέσεις αποτελούν μια πρόκληση για εσάς λόγω των απαιτήσεων στον επαγγελματικό σας χώρο. Η τύχη σας ευνοεί πολύ, αφεθείτε στις αισιόδοξες σκέψεις σας.

Ταύρος. Η Πανσέληνος φέρνει το νοσταλγικό αίσθημα του φθινοπώρου, σας κάνει κατά κάποιο τρόπο εσωστρεφείς και σας εμπνέει σε σκέψεις αναπόλησης και ρομαντισμού. Νοιώθετε ότι θέλετε να εκφραστείτε με κάτι δημιουργικό και παραγωγικό. Εάν έχετε καλλιτεχνικές ασχολίες, θα έχετε πολύ έμπνευση. Οι προσωπικές σας σχέσεις είναι πολύ ευχάριστες, οι άλλοι είναι πολύ καλοί μαζί σας και γενναιόδωροι στην παρουσία τους στη ζωή σας.

Δίδυμος. Εποχή πολλών φιλοδοξιών για εσάς. Θέλετε να κατακτήσετε και να έχετε οικονομικές απολαβές. Ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε, έχετε την νοοτροπία κάθε εμπόδιο για καλό και απολαμβάνετε κάθε στιγμή της δουλειάς σας. Νοιώθετε πολύ δημιουργικότητα, κάτι που σας κάνει πάρα πολύ ευχάριστους και ερωτοτροπείς. Βρίσκετε ότι η ζωή σας είναι γεμάτη χαρά και ζωντάνια. Ο καθένας πρέπει να βρίσκει τον εαυτό του μέσω των ευκαιριών που έχει.

Καρκίνος. Εσείς είστε σε μια φάση έτοιμοι για πόλεμο και δράση. Εμπνέεστε από μαχητικά αισθήματα που εκφράζονται στο χώρο της επαγγελματικής και κοινωνικής δραστηριότητας. Νοιώθετε ότι είναι καιρός να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο, να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις που σας καθηλώνουν και να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Η τύχη σας χαμογελάει, πάρετε τα ρίσκα σας, ακολουθείστε τη διαίσθησή σας και θα συναντήσετε την επιτυχία.

Λέοντας. Με την έλευση του φθινοπώρου σας έπιασε μια μανία για σκληρή εργασία, τέλος η χαλάρωση του καλοκαιριού. Τα σχέδια τρέχουν σαν τρελά στο μυαλό σας, θέλετε να κάνετε πολύ δυναμικές κινήσεις και να κυνηγήσετε το επίπεδο άνεσης και ευημερίας που θέλετε στη ζωή σας. Είστε πολύ αισιόδοξοι και σας διακρίνει ένα ατίθασο αίσθημα που δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες και συνεσταλμένες εκφράσεις.

Παρθένος. Καλό θα σας έκανε να διαβάσετε την τραγωδία «Προμηθέας Δεσμώτης». Όχι ότι περνάτε άσχημες καταστάσεις αλλά βιώνετε το πνεύμα της αναγέννησης μέσα από τα δεσμά του παρελθόντος. Ξέρετε που στέκεστε, τι υποχρεώσεις και δεσμεύσεις έχετε και κυρίως τι θέλετε να πετύχετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια πειθαρχία σε στυλ Ηρακλή για να κάνετε αυτό που πρέπει και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας την ελευθερία που θα σας χαρίσει η επιτυχία σας.

Ζυγός. Αυτή η Πανσέληνος φέρνει κάποιες προκλήσεις από τις προσωπικές σας σχέσεις που δοκιμάζουν το εγώ σας και κάπου μπερδεύουν τις σκέψεις σας. Αυτό που σας νοιάζει είναι η ισορροπία, ένα στοιχείο χαρακτηριστικό για το ζώδιο σας, και η διατήρηση του status quo. Φαίνεται πολύ ερωτοτροπία και φιληδονία για εσάς. Μάλλον περνάτε φανταστικά και κάνετε το ταίρι σας να προβληματίζετε και να ζηλεύει.

Σκορπιός. Εσείς είστε σε μια ναρκισσιστική φάση: «Τι πιο ωραίο και μεγαλειώδες υπάρχει από εμένα; Είμαι ο διαλεγμένος και της τύχης και αξίζω τα πάντα!». Με μια τέτοια διάθεση αναζητείστε φθινοπωρινά τοπία και αφεθείτε στη μαγεία της φύσης για να ζήσετε μια υπερβατική αναγέννηση του εγώ σας. Το περίεργο είναι ότι οι σχέσεις σας επιβεβαιώνουν τις ονειρικές σας αντιλήψεις. Μόνο μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα, απαιτείται να ξέρετε που βαδίζετε και να είστε πραγματιστές στη βάση.

Τοξότης. Η έλευση του Φθινοπώρου σας βρίσκει σε μια έντονη φιλοσοφική και πνευματική διάθεση. Δε θέλετε πολλά, στωικά βρίσκετε ότι έχετε αρκετά και δεν χρειάζεστε περισσότερα. Κάπου μπερδεύετε τους άλλους, κυρίως το αντίθετο φύλο, λόγω της αδιαφορίας που δείχνετε στα φλερτ σας κάνουν, τα οποία φαίνεται να είναι διάχυτα. Η έκφραση σας είναι πολύ έντονη, ξεκάθαρη, με ένα κοφτό χιούμορ που κάπου κάπου διασκεδάζει αλλά δεν αφήνει πολλά περιθώρια συζήτησης.

Αιγόκερος. Κάπου είστε σαν τον Ιούλιο Καίσαρα που προβληματίζεται εάν και πότε πρέπει να περάσει τον ποταμό Ρουβίκωνα. Η Πανσέληνος αυτή φέρνει πολύ έντονη ενέργεια σε εσάς. Αισθάνεστε ότι είστε σε ένα κρίσιμο σημείο της ζωής σας όπου πρέπει να πάρετε μεγάλες αποφάσεις που θα έχουν αντίκτυπο στο μέλλον. Με τον Κρόνο στο ζώδιο σας και ένα ωραίο τρίγωνο με τον Ουρανό, θα έλεγα να το περάσετε το ποτάμι και θα είστε ο Καίσαρας με δάφνες.

Υδροχόος. Τα επαγγελματικά σας πάνε υπέροχα. Έχετε τον πλήρη έλεγχο και όλο τον δυναμισμό να κερδίσετε την επιτυχία σας και να αισθανθείτε ευτυχισμένοι. Από την άλλη έχετε μια υπαρξιακή αναζήτηση στα βάθη του εαυτού σας για το νόημα της ζωής πέρα από τα καθιερωμένα και τα εξωτερικά. Θέλετε κάτι το καινούργιο στα θεμέλια της ζωής σας, να οικοδομήσετε μια κατάσταση που θα δίνει μια ελαφρότητα και μια ευωδία στο είναι σας.

Ιχθείς. Εάν σας τραβούν ιδεολογικοί αγώνες, είναι ένας πολύ καλός καιρός για διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες. Η ανισότητα των καταστάσεων στον κοινωνικό χώρο σας χώρο πρέπει να τελειώνει με εσάς στους προμαχώνες. Για τους πιο ήρεμους, κινείστε διπλωματικά και ξέρετε ακριβώς τι θέλετε να κερδίσετε για το όφελος σας. Με λίγο μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, τα οικονομικά φαίνεται να ανθοφορούν, ιδίως καθώς έχετε ένα κρυφό άσσο στο μανίκι σας.

horoscope-Sept-9-2018