Πραγματοποιείται μια Νέα Σελήνη στις 15 μοίρες του Ζυγού σχηματίζοντας ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Είναι μια εποχή για πολύ πάθος και πάρα πολύ αδιαλλαξία καθώς υποσυνείδητες καταστάσεις βγαίνουν στην επιφάνεια. Για τους πιο τολμηρούς έχει φτάσει ο καιρός για ριζικές αλλαγές και μεταμόρφωση σε ό,τι θεωρείται ότι πέρασε ο καιρός του, κάτι καινούργιο πρέπει να πάρει τη θέση του.

Κριός. Βάζετε πολλούς στόχους και είστε πρόθυμοι να χάσετε λίγο την άνεση και την ευκολία σας για να τους πετύχετε. Είστε αποφασισμένοι, έχετε μεθοδικότητα, ξεκάθαρα πλάνα και ένα στρατηγικό σχέδιο. Είναι η εποχή που πολλές καταστάσεις, μαζί και οι προσωπικές σας σχέσεις, έρχονται σε ωρίμανση. Αυτό είναι πολύ καλό καθώς έχετε κάνει πολλά και το μπαλάκι τώρα το έχουν οι άλλοι και εσείς απλά περιμένετε να δείτε τι παιχνίδι παίζουν.

Ταύρος. Αντιμετωπίζετε κάποιες προκλήσεις στην καριέρα σας που απαιτούν την προσοχή και τις άμεσες ενέργειές σας. Έχετε ξεκάθαρη άποψη για τα πράγματα, οπότε ξέρετε πολύ καλά σε ποια κατεύθυνση κινείστε. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, επικεντρωθείτε στην καθημερινότητά σας και αφήστε απλά τις καταστάσεις να κυλήσουν. Οι προσωπικές σας σχέσεις ανθοφορούν και σας χαρίζουν πολύ εύνοια αλλά και ό,τι περιμένατε από τους άλλους.

Δίδυμος. Εσείς είστε ευτυχισμένα παιδιά, χαρά γεμάτα. Εάν είχατε δει μια ταινία του ’70 με τον Σταυρίδη που έλεγε «Όλα καλά, όλα ανθηρά»! Η καθημερινότητά σας έχει γίνει πολύ ενδιαφέρουσα, σας χαρίζει πολύ ευχαρίστηση και σας κάνει να νοιώθετε τυχεροί. Αυτό που σας συναρπάζει είναι ένα έντονο συναίσθημα δημιουργικότητας και μια ερωτικότητα που σας εξάπτει τη φαντασία. Φαίνεται να έχετε πολύ πάθος και διάθεση για δραματικές εκφράσεις.

Καρκίνος. Εσείς έχετε το νου σας στο σπίτι και τα οικογενειακά σας. Σας τραβάει περισσότερο αυτό το περιβάλλον και δεν έχετε όρεξη για κοινωνικότητα και πολλές επαφές. Εάν δεν είναι ανάγκη αποφεύγετε να δείτε κάποιον. Τα πράγματα κυλούν όμορφα, νοιώθετε πολύ δημιουργικοί. Για τους ερωτευμένους αυτό εκφράζετε σε μια ερωτική φωλιά. Ελπίζω να έχετε τζάκι για πάρα πολύ φλόγα στο δωμάτιο. Αισθάνεστε πολύ τυχεροί.

Λέοντας.  Αντίθετα με τους Καρκίνους, εσείς παίρνετε τους δρόμους. Βρίσκετε ότι όλα έχουν τακτοποιηθεί. Στο σπίτι όλα κυλούν καλά και σας πιάνει μια διάθεση για να κάνετε παρέες, να μιλήσετε, να εκφραστείτε. Σας ενδιαφέρει να συναντάτε δυναμικά άτομα, γεμάτα ενέργεια που έχουν κάτι να πουν έστω και αν δεν συμφωνείτε μαζί τους. Σε αυτό το πλαίσιο φαίνεται επίσης πολύ φλερτ και έντονες ερωτικές εμπειρίες.

Παρθένος. Εσάς το μυαλό σας είναι στη δουλειά και τα οικονομικά. Δεν σας πειράζει να δουλεύετε σαν σκλάβοι και εσείς αναρωτιέστε που βρίσκετε αυτή την ενέργεια. Έχετε πολύ καλές ιδέες και είστε πολύ αισιόδοξοι. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας και στηρίξτε τις αποφάσεις σας καθώς φαίνεται να είναι ευοίωνες. Όσο για τα οικονομικά, φαίνεται να ανθίζουν ενώ έξω έχει Φθινόπωρο. Αγοράστε ένα «Μεταξά» να το γιορτάσετε.

Ζυγός. Αυτή η Νέα Σελήνη είναι σημαντική για εσάς καθότι είναι η ετήσια στο ζώδιο σας. Δώστε προσοχή στο χρώμα των δύο επόμενων εβδομάδων για να πάρετε μια γεύση για τον επόμενο χρόνο. Το σίγουρο είναι ότι τα οικονομικά θα πάνε πολύ καλύτερα από ότι φαντάζεστε, η τύχη θα είναι καλή μαζί σας. Στα οικογενειακά φαίνεται ότι κάποιες καταστάσεις κατασταλάζουν και σταθεροποιούνται. Πολύ δημιουργικότητα και έντονη σεξουαλικότητα.

Σκορπιός. Με τους δύο πιο ευνοϊκούς πλανήτες στο ζώδιό σας είναι μια μοναδική εποχή για εσάς. Η τύχη σας τρέχει και ότι στραβό και να κάνετε στο τέλος βγαίνετε κερδισμένοι. Εκμεταλλευτείτε το για την ώρα αλλά να ξέρετε ότι είναι εποχιακό, το πολύ μέχρι το τέλος του χρόνου. Είναι καλός καιρός να κάνετε καινούργια σχέδια τα οποία απηχούν τις βαθιές σας ανάγκες και τις μακρινές σας φιλοδοξίες, τίποτα δεν είναι μακριά. Μην μιλάτε πολύ, για την ώρα κρατείστε τα για τον εαυτό σας όλα αυτά.

Τοξότης. Επιτέλους και ένα ζώδιο που δεν πατάει στη γη αλλά είναι συντονισμένο στις ιδέες του και τα ιδανικά. Βρίσκετε ότι ξέρετε πολύ καλά μέσα σας τι γίνεται, αναπτύσσετε μερικώς το σύνδρομο του σωτήρα και σας πιάνει μια εμμονή να διορθώσετε τον κόσμο. Στις εκφράσεις σας είστε πολύ μαχητικοί και ασυμβίβαστοι, είτε θα περάσει το δικό σας είτε θα τσακωθείτε. Και εν μέσω όλων αυτόν έχετε ένα κρυφό κομμάτι που σας χαρίζει ευτυχία.

Αιγόκερος. Η καριέρα όπως και το τι κάνετε στον κόσμο είναι το παν για εσάς. Είστε αυτοί οι υπεύθυνοι που κρατούν τα ηνία της κοινωνίας και ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να γίνει. Και εν μέσω όλων αυτών κάνετε πάρα πολλά σχέδια καθώς θεωρείτε ότι είναι ευοίωνη εποχή για να ξανοιχτείτε, να κάνετε καινούργιες συμμαχίες και να επιδιώξετε τα ιδανικά σας. Το υπέροχο είναι ότι βγάζετε προς τα έξω πολύ καλή αύρα, οπότε απολαύστε το όλο εύκρατο κλίμα για εσάς.

Υδροχόος. Όταν η δουλειά πάει καλά, η μεγαλύτερη έννοια έχει φύγει οπότε έχετε όλη την ευκαιρία να ταξιδέψετε, κάτι που κάνετε αυτό τον καιρό. Έχετε πολύ διάθεση για περιπέτεια, θέλετε κάτι πέρα από το καθημερινό. Είναι μια πολύ καλή εποχή για να ξεκινήσετε κάτι προχωρημένο στα διανοητικά σας ή να εξερευνήσετε κάτι που σας συναρπάζει. Είστε πολύ δυναμικοί και γεμάτοι ενέργεια. Μόνο κάποιες σκέψεις αυτοκριτικής σας κάνουν λίγο να αναρωτιέστε.

Ιχθείς. Εσείς ρίξτε το στην ποίηση και σε ταξιδεμένες καταστάσεις. Γίνετε εξπρεσιονιστές, εκφράστε το πάθος σας και τα υποσυνείδητα ερείσματα σας με πρωτότυπους τρόπους. Έχετς το δυναμισμό να τραβήξετε την προσοχή των άλλων και να μοιραστείτε πολλά, ουσιαστικά πράγματα. Για πιο γήινες καταστάσεις ρίξτε το στις μπίζνες και προβάλετε στους άλλους το μάρκετινγκ πλάνο που έχετε, το οποίο φαίνεται φανταστικό. Όσο για τα ερωτικά, ξέρετε να ξελογιάζετε.

 

zwdia_october 1