Η δύση του φεγγαριού λίγο πριν την ανατολή του Ήλιου την Παρασκευή θα είναι μαγευτική καθότι τότε είναι η ακριβής Πανσέληνος. Στον ανατολικό ορίζοντα η Αφροδίτη θα λάμπει. Κυριαρχεί ένας έντονος ρομαντικός χαρακτήρας για αυτή την περίοδο με κύρια στοιχεία την αγάπη, το συναίσθημα αλλά και τα κίνητρα για ισορροπημένες καταστάσεις και φιλικές διαθέσεις. Στο υπόβαθρο όμως ένα μικρό καζάνι βράζει και ειδήσεις που θα είναι καυστικές ενδείκνυται ότι θα έρθουν. Κάποια μυστικά θα φανερωθούν.

Κριός. Κάποιες εσώτερες, διακαείς επιθυμίες σας διαγράφονται στον ορίζοντα, κάτι σαν τα παλιά κατάρτια των πλοίων όταν πλησίαζαν στα λιμάνια από το μακρινό πέλαγος. Νοιώθετε πολύ ενθουσιασμό και είστε γεμάτοι από ένα συναίσθημα που θέλετε να το επικοινωνήσετε. Η αναμονή σας δεν περιγράφεται. Ο αντίκτυπος φαίνεται να επηρεάζει το εργασιακό σας περιβάλλον που φαίνεται να αλλάζει προς την κατεύθυνση που εσείς θέλετε. Καιρός να ξανοιχτείτε στα πελάγη των φιλοδοξιών σας.

Ταύρος. Τα οικονομικά σας έρχονται στο προσκήνιο. Είστε σε μια φάση δοσοληψιών και μάλλον εσείς λαμβάνετε τα περισσότερα. Καιρός να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει, είτε αυτό είναι αύξηση, είτε να κάνετε κάποια επένδυση που πάντα είχατε στο νου σας. Θα έλεγα να αφήσετε στην άκρη τις φιλικές συμβουλές και να εμπιστευτείτε μόνο τη δική σας σοφία. Επικεντρωθείτε στο τι σας ευχαριστεί και είναι δημιουργικό για εσάς. Όσο για τις σχέσεις σας, οι άλλοι σας δίνουν αρκετή αγάπη και υποστήριξη.

Δίδυμος.  Η τύχη δουλεύει καλά για εσάς. Νοιώθετε ότι απελευθερώνεστε, μπορείτε να εκφράζετε αυτό που νοιώθετε άπλετα, κάτι που κάνει έντονη εντύπωση στους άλλους. Πολύ ορμή στο χώρο της καριέρας σας. Είστε επιθετικοί και μαέστροι των κινήσεων σας αλλά προσοχή καθώς υπάρχει πάντα ένα όριο ταχύτητος. Έχετε πολλές επαφές με σημαντικά άτομα με ισχυρή θέση τα οποία θα σας βοηθήσουν και θα σας δώσουν κάποιες ευκαιρίες που σας συναρπάζουν. Το νου σας, καθότι θα σας βοηθήσουν να πετύχετε αυτό που θέλετε.

Καρκίνος. Εσάς μέσα στο χειμώνα σας πιάνει μια ταξιδιάρικη διάθεση να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και να αναζητήσετε μια πιο πνευματική και φιλοσοφική προοπτική της ζωής. Είστε πολύ επικοινωνιακοί και προσεκτικοί σε αυτό που λέτε, κοιτάτε πως θα είστε πρακτικοί και θα φέρετε τα πράγματα με το μέρος σας. Τακτοποιώντας τις λεπτομέρειες έχετε όλη την ελευθερία να ξανοιχτείτε στους ορίζοντες που θέλετε. Στη βάση ζητάτε μια προσωπική αναγέννηση, θέλετε να γίνετε πολύ καλύτεροι σε ένα πολύ δικό σας τομέα.

Λέοντας. Πολύ ερωτική εποχή για εσάς, τα αιθέρια αισθήματα αναβλύζουν δυνατά μέσα σας τρέχοντας σε λιβάδια δημιουργικότητας, ερωτισμού, φλερτ και δραματικών εκφράσεων με την θεατρική έννοια. Με όλη αυτή την πύρινη διάθεση δε σας νοιάζει να πάρετε μπόλικο ρίσκο. Πιστεύετε ότι η τύχη είναι μαζί σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε επενδυτικές αποφάσεις, είστε πολλοί βιαστικοί για να πάρετε λογικές αποφάσεις. Περισσότερο ζήστε τις στιγμές και αφεθείτε στην ροή των πραγμάτων.

Παρθένος. Alea iacta est, που σημαίνει στα λατινικά «Ο κύβος ερρίφθη». Μια τέτοια ατμόσφαιρα ταιριάζει για εσάς αυτή την εποχή. Δισταγμοί τέλος, καιρός να προχωρήσετε στη μάχη και να πετύχετε τις καταστάσεις σας. Στέκεστε πολύ καλά στα πόδια σας, μην αφήνετε συναισθηματισμούς και ανησυχίες να σας δημιουργούν αναστολές. Μπορείτε να αποδείξετε τον εαυτό σας μέσω των επιτυχιών σας. Το αίσθημα που έχετε ότι η τύχη είναι μαζί σας έχει βάση.

Ζυγός. Προσέξτε μην κρυολογήσετε καθότι φαίνεται ότι παίρνετε τους δρόμους. Έχετε πολλές επαφές και συζητήσεις, οι ιδέες τρέχουν στο μυαλό σας και κοιτάτε πως θα βάλετε πολλά πράγματα σε τάξη. Η δραστηριότητα σας επικεντρώνεται στον εργασιακό τομέα και κάπου ξανοίγεστε σε μια νέα επικράτεια, κάτι σαν να παίρνετε μια προαγωγή που απαιτεί να αλλάξετε περιβάλλον. Μάλλον μια βαθιά επιθυμία σας εκπληρώνεται, η αισιοδοξία και η ευτυχία σας έχουν πάρει τα πάνω τους. Απλά υπάρχουν πολλά πέρα δώθε γύρω από αυτή την ικανοποίηση.

Σκορπιός. Σας κυριαρχεί μια έντονη διάθεση για παιχνίδι που την εκφράζετε στον ερωτικό και οικονομικό τομέα. Κάπου αισθάνεστε ότι είστε κοντά στο να βρείτε το ταίρι της ζωής σας και να μείνετε για πάντα μαζί και τρισευτυχισμένοι. Όσο για τους ήδη δεσμευμένους, απορείτε πως δεν το είχατε καταλάβει τόσο καιρό ότι ήδη το έχετε βρει. Παράλληλα οι προοπτικές γύρω από τα οικονομικά αλλάζουν, έχετε μια σημαντική ευκαιρία που θα σας φέρει αρκετό πλούτο.

Τοξότης. Ο Ήλιος μόλις εισήλθε στο ζώδιο σας και ταυτόχρονα η Πανσέληνος λαμβάνει χώρα και δίνει ένα τετράγωνο στον Άρη. Πάρα πολύ ενέργεια και στην περίπτωση σας, αισθάνεστε ότι μπορείτε να οικοδομήσετε κάτι καινούργιο, να εκφράσετε τις βαθιές/ δημιουργικές επιθυμίες και όνειρα σας. Η σύνοδος Ήλιου-Δία μαζί με τον Ωροσκόπο του χάρτη, δίνει πολύ ευνοϊκό άνεμο στα πανιά σας, αισθάνεστε ακράτητοι και καλά κάνετε. Αυτή η σύνοδος είναι πολύ γενναιόδωρη, να περιμένετε πολλά δώρα της τύχης.

Αιγόκερος. Κάποιες σκέψεις γύρω από τους στόχους και τους προγραμματισμούς σας σχετικά με το πως αυτοί συνδυάζονται με την οικογενειακή σας κατάσταση είναι στο προσκήνιο. Είστε μερικώς εσωστρεφείς αυτή την εποχή και αυτό σας κάνει να τρώγεστε λίγο με τον εαυτό σας. Είστε ευερέθιστοι καθότι το παραμικρό σας αποσπά από τους βαθείς συλλογισμούς σας. Κάπου στο δικό σας κόσμο λοιπόν, αναζητάτε μια νέα διάσταση πραγμάτων, θέλετε να έχετε μια φιλοσοφική αίσθηση στην καθημερινότητά σας.

Υδροχόος. Κρίμα που δεν είναι ακόμη γιορτινές μέρες όπου συνηθίζεται κάποιο χαρτάκι έτσι για τα χρόνια πολλά, θα μαζεύατε όλα τα λεφτά της παρέας! Από ότι φαίνεται το ρίσκο αποδίδει για εσάς. Βγάζετε προς τα έξω μια γοητεία ότι είστε κάτι το μοναδικό. Όπου ρίξετε τα μάτια σας το φλερτ δεν φαίνεται να μπορεί να αντισταθεί. Η καριέρα σας είναι πολύ καλή μαζί σας, σας δίνει κάποιες ευκαιρίες που δεν μπορείτε να τις αφήσετε. Κάντε πολλά όνειρα και αφήστε στην άκρη τον έντονο ορθολογιστικό εαυτό σας!

Ιχθείς. Εσείς αντίθετα με τους Παρθένους είστε σε μια αμυντική διάθεση. Κάπου νοιώθετε πολλές κινήσεις γύρω από τον κύκλο της άνεσης σας και αυτό σας ανησυχεί. Υπάρχει πολύ ενέργεια στον ορίζοντα την οποία αισθάνεστε έντονα. Αυτό που σας προβληματίζει είναι ότι νοιώθετε μια ανασφάλεια και αβεβαιότητα για το τι μπορείτε να κερδίσετε. Θα έλεγα φθάνει. Υπάρχει μια μεγάλη πρόκληση για σας στο βαθμό να είναι το κορυφαίο σημείο της καριέρας σας. Δείτε τη μεγάλη ευκαιρία και τολμήστε να ανεβείτε στο βάθρο που σας αξίζει!

 

zwdia_november-2