Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 15 μοίρες του Σκορπιού και συνοδεύεται με την είσοδο του Δία στον Τοξότη δύο μέρες μετά. Έχουμε μια αλλαγή σκηνικού για την οπτική μας, η οποία κάτω από την έντονη πίεση και τα αισθήματα που δεν μπορούσαμε να ξεφύγουμε μεταλλάσσεται σε αισιοδοξία. Έτσι, μια νέα κατάσταση πραγμάτων υπάρχει η οποία θα κυριαρχήσει τον επόμενο χρόνο. Με τους δύο πιο απόμακρους πλανήτες, τον Κρόνο και τον Δία, ορατούς στους οίκους τους ο επόμενος χρόνος θα είναι καταλυτικός. Πολλά πράγματα θα τακτοποιηθούν και μια νέα εποχή θα ανατείλει.

Κριός. Να περιμένετε μια μεταβατική κατάσταση στα οικονομικά σας. Κάτι θα αλλάξει προς το πολύ καλύτερο και θα σας δώσει μια καλύτερη προοπτική στις κοινωνικές σας σχέσεις, ιδίως καθότι σε αυτή τη διαδικασία θα έχετε μια γνωριμία που θα αποδειχθεί πολύ βάσιμη για το μέλλον. Συναισθηματικά αισθάνεστε μια ανακούφιση,η πολύ πίεση φεύγει καθώς τακτοποιείτε πολλές οικονομικές υποχρεώσεις. Να είστε πολύ φιλόδοξοι, ο αέρας στα πανιά σας είναι ευνοϊκός.

Ταύρος. Νοιώθετε ότι περνάτε σε μια φάση ολοκλήρωσης στην προσωπικότητα σας που σας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση και κουράγιο να τακτοποιήσετε την καθημερινότητά σας και να επιδιώξετε την καριέρα σας πιο δυναμικά. Εκμεταλλευτείτε το γεγονός ότι είστε πιο διπλωματικοί και μπορείτε να φέρετε τους άλλους στα νερά σας. Συναισθηματικά είστε σε μια φάση φλερτ.

Δίδυμος. Είστε σε μια κατάσταση στρες λόγω μεγάλων αναμονών και προσδοκιών που περιμένετε να ευοδωθούν από στιγμή σε στιγμή. Ηρεμήστε και αφήστε λίγο χρόνο στα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους. Στον ορίζοντα είναι να έχετε κάποια νέα για ευκαιρίες στα επαγγελματικά που θα σας ενθουσιάσουν πάρα πολύ. Φαίνεται επίσης να έχετε όρεξη, να περνάτε καλά, να κάνετε αυτό που σας αρέσει και να έχετε μια γνωριμία που θα σας επηρεάσει πολύ.

Καρκίνος. Παρόλο που βγάζετε προς τα έξω μια σοβαρότητα, απλά προσποιείστε καθότι θέλετε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να κρατήσετε για εσάς για την ώρα πολλά ωραία που συμβαίνουν στη ζωή σας. Φαίνεται κάποια όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα. Κάπου δεν πιστεύετε στην τύχη, η οποία σας χαμογελά σε πολλούς τομείς και σας κάνει ευτυχισμένους. Αυτό σας βοηθά να νοιώθετε πιο άνετα και να έχετε όρεξη να διασκεδάζετε, αφού οι έννοιες έμειναν πίσω.

Λέοντας. Το πέρασμα του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης (το σημείο που η τροχιά της Σελήνης τέμνει την Εκλειπτική από νότια προς βόρια) στον Καρκίνο σηματοδοτεί το τέλος μιας φάσης που άρχισε πριν ενάμισι χρόνο και σας έδωσε πολλές ευκαιρίες να βάλετε θεμέλια για το μέλλον. Η Σελήνη σας δίνει την πρόκληση να είστε δυναμικοί και να επιβεβαιώσετε τον εαυτό σας στην καριέρα και να εκφράσετε την δημιουργικότητα σας. Να είστε ασυμβίβαστοι και μαχητικοί.

Παρθένος. Εσείς είστε σε μια φάση αναπόλησης του εαυτού και των επιτυχιών σας. Το εγώ σας είναι εκεί ψηλά και νοιώθετε ότι στέκεστε πολύ καλά στα πόδια σας. Είστε πολύ επικοινωνιακοί και παράλληλα βγάζετε προς τα έξω βαθιές σκέψεις και συλλογισμούς που οι άλλοι κάπου αδυνατούν να δουν την ουσία. Εκείνο που μετρά είναι ότι ξέρετε τι σας ευχαριστεί και ότι βάζετε όρια. Λαμβάνετε κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εσάς, είτε χρήματα, είτε μια εύνοια που σας ανακουφίζει.

Ζυγός. Οι καταστάσεις κυλούν πολύ γρήγορα για εσάς. Βρίσκεστε στο στοιχείο σας και νοιώθετε ότι έχετε τον απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων. Το γεγονός είναι ότι είστε στη φάση να λαμβάνετε ότι σας ανήκει και να ικανοποιήστε συναισθηματικά. Η καριέρα σας δίνει αρκετή ευχαρίστηση καθότι μπορείτε να εκφράσετε τη δυναμικότητά σας αλλά και γιατί κάποια ερωτική φάση σε αυτό το χώρο σας συνεπαίρνει. Μπορείτε να ταιριάξετε το τερπνόν μετά του φανταστικού για τους αδέσμευτους.

Σκορπιός. Αυτή η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας είναι η ετήσια. Ο Δίας που αφήνει το ζώδιο σας σηματοδοτεί μια νέα περίοδο που αρκετά εξαπλωθήκατε. Καιρός τώρα να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες, να αξιολογήσετε τις κατακτήσεις σας και να βάλετε βάσεις. Φαίνεται να αντιμετωπίζετε την πρόκληση κατά πόσο ένα συγκεκριμένο άτομο μετρά στη ζωή σας και προβληματίζεστε τι πρέπει να αποφασίσετε. Πάντως οι στόχοι σας είναι σε καλό δρόμο.

Τοξότης. Η χρονιά σας αρχίζει με το πέρασμα του Δία στο ζώδιό σας και τον οίκο του. Είναι κάτι σαν το βασιλιά των παλαιών εποχών που γύριζε μετά από μια πολύχρονη εκστρατεία. Να περιμένετε μια νέα εποχή όπου κυριαρχεί πολύ αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και εύνοια της τύχης, καθότι ο Δίας είναι ο μεγαλύτερος ευεργέτης και ασφαλώς για τους δικούς του ανθρώπους. Αυτή την εποχή νοιώθετε σαν να έρχεται η Άνοιξη, έχετε πολλές ελπίδες και χαρούμενες σκέψεις.

Αιγόκερος. Σας ανεβάζει το γεγονός ότι έχετε μια πολύ σημαντική επαγγελματική επιτυχία, ιδίως επειδή χρησιμοποιήσατε ένα κρυμμένο άσσο στο μανίκι σας. Δουλέψατε πολύ γι΄αυτό και είχατε κάνει πολύ καλό σχεδιασμό μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Τώρα νοιώθετε πολύ άνετοι και σας χαροποιεί το γεγονός ότι είναι να εισπράττετε, πέρα από τα υλικά, πολύ συναισθηματική ικανοποίηση. Όσο για τα ερωτικά, καιρός για ρομαντισμό και πολύ φλερτ.

Υδροχόος. Καιρός πράξεων για εσάς. Αφήστε ότι αναστολές και περιορισμούς έχετε στον εαυτό σας και προχωρήστε να κάνετε αυτό που θέλετε και πρέπει να γίνει. Έχετε όλη την ευελιξία να κινηθείτε και όλο το ψυχικό σθένος να τα καταφέρετε. Η Νέα Σελήνη σας καλεί να επιδιώξετε την καριέρα σας, όπως εσείς πιστεύετε και να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας στις κινήσεις του χωρίς καμία δεύτερη γνώμη. Είναι στο χέρι σας να πετύχετε. Παραπέρα, ένας καλός φίλος είναι εκεί για εσάς.

Ιχθείς. Εσείς να περιμένετε εξελίξεις, οι καταστάσεις αρχίζουν να τρέχουν και σύντομα το τοπίο αλλάζει στο χώρο που σας ενδιαφέρει. Αφήνετε πίσω πολλούς συναισθηματισμούς και προχωράτε σε μια πιο προσγειωμένη φάση, όπου η προοπτική αλλάζει και σας δίνει περισσότερη ευστάθεια και πρακτική άποψη των πραγμάτων. Στο παρασκήνιο ένας έρωτας τρέχει έντονα ή αισθάνεστε πολύ ρομαντικοί και δοσμένοι σε πολύ πάθος.

zwdia_november-1