Πραγματοποιείται μια Νέα Σελήνη στις 15 μοίρες των Ιχθύων αλλά και μια σύνοδος με τον Ποσειδώνα ακριβώς με τη δύση του Ηλίου. Το φεγγάρι δε θα φαίνεται φυσικά καθότι θα είναι μαζί με τον Ήλιο, όπως επίσης και ο Ποσειδώνας που δεν είναι ποτέ ορατός, αλλά είναι στην ίδια ευθεία με τον Ήλιο. Πολύ ρομαντικό ηλιοβασίλεμα, ο Ποσειδώνας φέρνει στην επιφάνεια αιθέρια συναισθήματα και ποιητική διάθεση. Η δε Σελήνη πάντα σημαίνει συναίσθημα και αυτό που νοιώθουμε σαν αληθινό, πέρα από κάθε παρέμβαση του νου και του εγώ. Αυτή η Άνοιξη έχει ένα προοίμιο πολύ ερωτικό και πολύ κοντά στα συναισθήματα των ανθρώπων. Θα δούμε μια γενική μεταμόρφωση προς το καλύτερο, η ατμόσφαιρα ευνοεί την έκφραση των ομορφότερων στοιχείων του εαυτού μας.

Κριός. Αισθάνεστε ότι βρίσκετε τον εαυτό σας καθότι οι εξωτερικές καταστάσεις αρχίζουν να απηχούν με το βαθύτερο Είναι σας. Νοιώθετε μια πλήρωση και ευτυχία, κάποιες καταστάσεις σας ανεβάζουν πολύ, ξεχειλίζετε από ευγνωμοσύνη και ένα είδος υπαρξιακού υπερβατισμού. Έχετε νέα που αφορούν τα επαγγελματικά σας και αισθάνεστε την εργασία σας ένα παράγοντα ευτυχίας. Γενικότερα, κάτι καινούργιο ανατέλλει για εσάς, θα έλεγα ξεφεύγετε τελικά από τους περιορισμούς του παρελθόντος.

Ταύρος. Υπέροχα, ο Ουρανός ξαναμπήκε στο ζώδιο σας για να σας κάνει συντροφιά για τα επόμενα 7 χρόνια περίπου. Ετοιμαστείτε λοιπόν για αλλαγές, αναθεώρηση πολλώ δεδομένων, μια διάθεση να γίνεται πιο αυθεντικοί και ασυμβίβαστοι. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που βοηθά να υπερπηδηθούν εμπόδια, να γίνουν δραματικές αλλαγές, να ξεκολλήσει κανείς από εκεί που νομίζει ότι έχει βαλτώσει. Αυτή η Νέα Σελήνη σας βρίσκει ονειροπόλους με έντονη οραματιστική διάθεση για το μέλλον σας.

Δίδυμος. Η καριέρα σας φαίνεται να έχει τα πάνω της, η Νέα Σελήνη δίνει πολύ δυναμισμό σε αυτό τον τομέα της ζωής σας. Αφήστε την φαντασία σας να τρέξει, νιώστε την μαγεία που κρύβουν οι καταστάσεις και κατασταλάξτε πόσο από αυτή θέλετε να εκφράσετε στη ζωή σας. Παρόλο που οι άλλοι βρίσκουν ότι κάπου τρέχετε πάρα πολύ, είναι εκεί για να σας υποστηρίξουν και παράλληλα να σας ζαλίσουν λίγο με τις συμβουλές τους. Εμπιστευτείτε τα ένστικτα σας.

Καρκίνος. Για σας κυριαρχεί αυτή την εποχή ένα ζωντανό αίσθημα αισιοδοξίας και νέων προοπτικών. Κάπου βρίσκεται ότι τα επαγγελματικά σας μπορούν να αποσπάσουν την προσοχή σας από αυτά και να εκφραστείτε με περισσότερο με καθημερινές επαφές, να συζητήσετε και να επικοινωνήσετε ότι όλα μπορούν να πάνε καλά απλά ο καθένας να κρατά τη μεγάλη εικόνα στο μυαλό του. Να περιμένετε κάποιο φιλικό πρόσωπο να σας βοηθήσει πολύ. Όσο για τα καθημερινά, μη δίνετε πολύ σημασία.

Λέοντας. Όταν η εργασία αποδίδει όλα φαίνονται μαγευτικά. Αυτές οι ημέρες σας δίνουν το αίσθημα ότι μπορείτε να κερδίζετε κάτι που το χρειάζεστε πάρα πολύ για να τονώσει την προσωπικότητα σας. Στην καριέρα σας βλέπετε κάποια σημάδια ότι οι προσδοκίες σας πάνε κατ΄ευχήν και αυτό σας δίνει όλη την ενέργεια να αυξήσετε την προσπάθεια σας. Καλό θα είναι να ετοιμάζεστε για κάποιες απροσδόκητες κινήσεις από μέρους σας. Σύντομα θα επιδιώξετε να διεκδικήσετε αυτό που σας γεμίζει στην έκφραση σας.

Παρθένος. Για σας η τύχη συνεχίζει και τρέχει, ο Ωροσκόπος αυτής της Νέας Σελήνης είναι στο ζώδιο σας. Κάπου τα δυναμικά του ζωδίου σας εκφράζονται πολύ έντονα αυτή την εποχή και ο Ερμής στάσιμος στις 29 μοίρες των Ιχθύων συντελεί σε αυτό καθότι η Νέα Σελήνη λαμβάνει χώρα στους Ιχθείς. Ο Ποσειδώνας δίνει μια χροιά μην στηρίζεστε στη λογική σας, το φανταστικό είναι πολλές φορές πιο πραγματικό καθότι η ζωή έχει περισσότερη φαντασία από εμάς. Ερωτικά μην παραξενευτείτε για μια ύπαρξη που σας αναστατώνει στο έπακρο.

Ζυγός. Για σας αυτή η εποχή ζητά μια εσωστρέφεια, περισσότερη υπευθυνότητα για τις μικρές υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να κρατάτε χαμηλό τόνο στην επικοινωνία. Δεν είναι καθόλου αρνητικά αυτά, απλά πολύ θετικά για να χαλαρώσετε και να δείτε τι σας ευχαριστεί. Να γεμίσετε το χρόνο σας ιδίως μαζί με το ταίρι σας. Όσο να είναι η Αφροδίτη μετά από βαριές συνόδους με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Υδροχόο γίνεται πιο συγκροτημένη και έλκεται περισσότερο από διανόηση παρά από χαριτολογίες.

Σκορπιός. Για σας το θερμόμετρο δείχνει υψηλές θερμοκρασίες στον ερωτικό τομέα. Βρίσκετε ότι μπορείτε να τα δώσετε όλα αρκεί να αποκτήσετε αυτό που θέλετε. Θέλετε πάθος και εκφράσεις που αγγίζουν βαθιά τα συναισθήματα. Όλα επικεντρώνονται να φέρετε αυτή τη σχέση στο σπίτι, ο νους σας έχει γίνει κάπου μανιακός. Τώρα για τους πιο ψύχραιμους, καιρός να το διασκεδάσετε, να χαρείτε το οικογενειακό σας περιβάλλον και κυρίως να συνειδητοποιήσετε ότι η ζωή είναι πολύ γλυκιά.

Τοξότης. Για σας τον τελευταίο καιρό οι προβλέψεις είναι πάντα πολύ καλές, κυρίως γιατί ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Δίας, είναι στον Τοξότη. Κανείς δεν έχανε τις παλιές εποχές όταν είχε την εύνοια του βασιλιά. Τώρα φαίνεται οι πλανητικές ενέργειες να σας δίνουν μια ώθηση στον οικογενειακό και προσωπικό χώρο, αισθάνεστε ότι αφού το σπίτι είναι καλά όλα είναι ανθηρά. Μάλλον εργάζεστε και σε ένα πλάνο να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, κρατείστε τα αυτιά σας ανοιχτά καθώς θα ακούσετε κάτι πολύ βοηθητικό.

Αιγόκερος. Ο Κρόνος πλησιάζει την σύνοδο με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας. Αυτή η συνάντηση μετρά πολύ για σας, είναι οι ενέργειες που δεν παίζουν, ζητούν μορφή σε κάτι το πολύ βαθύ που απηχεί σε μαζικό επίπεδο. Ο Κρόνος στον οίκο του κάνει αυτή τη σύνοδο ευεργετική, διαφορετικά αυτός ο σχηματισμός θα ήταν απαρχή πολέμου και διαμάχης. Αυτές τις ημέρες δώστε προσοχή στις ιδέες σας, κυριολεκτικά. Γράψτε τις στο χαρτί καθώς είναι πολύ σημαντικές για το μέλλον.

Υδροχόος. Εάν θυμάμαι καλά και δεν κοιτάζω τα γραπτά καθότι ο νους τώρα κοιτάζει τα άστρα, έγραψα για οικονομικά θέματα στην προηγούμενη στήλη. Είναι ωραίες στιγμές όταν φαίνεται μια συνέχεια στις αστρολογικές ενέργειες. Όσο και εάν είναι καθυστερημένες, τώρα φαίνεται μια ενίσχυση, ο οικονομικός τομέας έχει νέες προοπτικές και σας δίνει μια ισχυρή βάση για το μέλλον. Αισθάνεστε πολύ άνετα στον επαγγελματικό χώρο, όσο για τα αισθηματικά πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Τυχεράκηδες!

Ιχθείς. Για σας κανονικά θα έπρεπε να γράψω απλά μερικές λέξεις «τα άστρα είναι εκεί για σας». Τώρα κατά πόσο θα είσαστε ικανοποιημένοι και θα αφήσετε την φαντασία σας να τρέξει σε τοπία ευτυχίας δεν το γνωρίζω, ο νους δε θέλει λόγια. Φαίνεται πολύ ευνοϊκή αυτή η Νέα Σελήνη, ο Ποσειδώνας μαζί και ο δεύτερος κυβερνήτης του ζωδίου σας,ο Δίας, την τετραγωνίζουν, όλη η ενέργεια είναι εκεί. Κάτι σαν το πρωταθλητή σε φουλ φόρμα πριν τους αγώνες. Διεκδικείστε τα τρόπαια σας.

zwdia_march-1