Κριός. Αισθάνεστε να φυσά ένας νέος αέρας στα πανιά σας για να κάνετε ένα άνοιγμα στη δουλειά σας με ένα ανορθόδοξο και περιέργως ατημέλητο τρόπο. Νοιώθετε έντονα ότι πρέπει να κάνετε κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Θέλετε να ελιχθείτε πέρα από κάθε κατεστημένο. Αισθηματικά είστε σε μια φάση όπου αποζητάτε δράμα και πολύ προσοχή. Το ταίρι σας θα έχει μεγάλο πρόβλημα αν δεν το πάρει χαμπάρι και αδιαφορήσει.

Ταύρος. Βρίσκετε ότι ο προσωπικός σας χώρος σας προσφέρει αρκετή άνεση και ευχαρίστηση, είναι το καταφύγιό σας. Έχετε όλο το περιθώριο να είστε επιθετικοί και πληθωρικοί στην καριέρα σας και ταυτόχρονα ολοκληρωτικά δοσμένοι στο ταίρι σας με μια φευγάτη διάθεση για φιλοσοφικές αναπολήσεις μακρόπνοα σχέδια. Έχετε τη σιγουριά ότι εσείς χειρίζεστε την πορεία της ζωής σας και ξέρετε καλά τι θέλετε.

Δίδυμος. Εσείς επικεντρώνεστε στις υποχρεώσεις σας όχι σαν κάτι που πρέπει να το κάνετε αλλά σαν ένα τρόπο να επιβεβαιώσετε την αξία σας και να κερδίσετε αυτό που θέλετε. Είστε σε εγρήγορση, λειτουργώντας διπλωματικά και δείχνοντας στους άλλους τα χαρτιά που κρατάτε στα χέρια σας. Ακούγεται αντιφατικό αλλά ταιριάζει απόλυτα σε ένα Δίδυμο.

Καρκίνος. Η Πανσέληνος της χρονιάς αυτής είναι εδώ για εσάς. Όταν το φεγγάρι θα δύει το ζώδιό σας με τον Ήλιο θα ανατείλει. Δηλαδή, ότι και εάν αισθάνεστε, έχετε όλη τη δύναμη και την ενέργεια να λειτουργήσετε με ένα λογικό και επιβεβαιωτικό τρόπο. Είναι μια ιδιαίτερα εύφορη εποχή για εσάς, η τύχη μαζί με λίγο ρίσκο είναι με το μέρος σας. Πολλά πράγματα που κάνετε μπορούν να καρποφορήσουν.

Λέοντας. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας είναι μια πηγή δροσιάς. Σαν νυχτερινό άστρο που φωτίζει το σκοτάδι, δίνει μια σαγήνεια, νωχέλεια, νοσταλγία και μια διάθεση για μια πιο αισθητική και ίσως πιο αισθησιακή γεύση ζωής. Καλό είναι να τον παραχαϊδεύει κάποιον η ζωή. Μην χάσετε την αίσθηση, κοιτάξτε στη δύση μετά τη δύση του Ηλίου και απολαύστε την φωτεινή Αφροδίτη. Η έμπνευση του τι να κάνετε θα είναι εκεί.

Παρθένος. Ένας Παρθένος, όσο και να ψάχνει το τέλειο, ποτέ δεν ωριμάζει λόγω Ερμή που πάντα έχει κάτι το παιδιάστικο. Οπότε, πάντα έχετε κάτι το παιδικό όσο σοβαροί και αν φαίνεστε. Αυτή την εποχή είστε συντονισμένοι στον ιδεατό έρωτα που τον έχει διαγράψει η μοίρα. Μια νεανίστικη άποψη που είτε θα σας την ευοδώσει η μοίρα, είτε θα την βρείτε σε μια ταινία ή κάτι ποιητικό.

Ζυγός. Αισθάνεστε ότι πρέπει να ανατρέξετε στις ρίζες σας και να αναζητήσετε δύναμη εκεί. Έχετε μια έντονη ιδεολογική προσέγγιση προς αυτό. Βρίσκετε ότι είναι αναγκαίο να έχετε κάποια άγκυρα καθότι τα επαγγελματικά κινούνται πολύ γρήγορα και θέλετε να έχετε κάποιο αντίβαρο. Φαίνεται ότι η δουλειά σας ανταμοίβει, να περιμένετε κάποιες απολαβές. Όσο για το ταίρι σας θα έχει να σας δείξει κάτι πολύ καλό.

Σκορπιός. Θέλετε να την αράξετε σπίτι και να κάνετε ότι σας ευχαριστεί χωρίς πολύ κόπο και προσπάθεια. Από την άλλη έχετε τον πειρασμό να δώσετε προσοχή στα επαγγελματικά σας. Ιδίως γιατί είναι μερικά πράγματα που είναι αναγκαία να γίνουν. Επικοινωνιακά κρατήστε το στόμα σας κλειστό, είστε σε μια διάθεση που δεν χαρίζετε κουβέντες. Ερωτικά, υπάρχει ένα τοπίο ομίχλης, μάλλον ένα μυστηριώδες πρόσωπο κρύβεται εκεί.

Τοξότης. Επιτέλους και ένα ζώδιο που πατάει έντονα στη γη! Ενδιαφέρεται για το τι έχει και τι μπορεί να αποκτήσει, είναι πραγματικό και ασυμβίβαστο σε κάθε διαφορετική άποψη από το να δώσουμε προσοχή στις αναγκαιότητες. Και μιλάμε για τον Τοξότη, τον πρωταθλητή της αμεριμνησίας του ζωδιακού! Φαίνεται ότι έχετε ένα όνειρο που κοντεύει να βγει αληθινό, είστε στη ζέση που περιμένετε να το δείτε, μάλλον καλά κάνετε.

Αιγόκερος. Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας και τη σύνοδο με τον Κρόνο βρίσκετε ότι η ζωή σας έρχεται στο προσκήνιο λόγω έντονων συναισθημάτων. Έχετε μια έντονη αίσθηση του εγώ σας, του τι θέλετε και τι πρέπει να γίνει. Απόλυτα ασυμβίβαστοι πιστεύετε ότι δεν υπάρχει τύχη και ρίσκο, απλά μια ρεαλιστική προσωπική συγκρότηση και τα υπόλοιπα είναι απλά παράγωγα. Ο αέρας του νικητή είναι ούριος για εσάς.

Υδροχόος. Μάλλον είστε το ζώδιο των διακοπών αυτή την εποχή. Δεν φαίνεται να έχετε πολύ διάθεση για υπευθυνότητα και πολύ δραστηριότητα. Όσο απασχολημένοι και αν είστε κοιτάτε πως θα ξεφύγετε και πως θα περάσετε πολλές στιγμές σε αναπόληση και περισυλλογή. Σε αυτή τη συχνότητα βρίσκετε και το ταίρι σας, με λίγη προετοιμασία θα περνάτε υπέροχα χωρίς καν πολλά έξοδα. Αφήστε το κινητό ανοιχτό όμως, θα έχετε κάποιο καλό νέο.

Ιχθείς. Ένας αέρας ιδεολογιών και θεωριών για το πως πρέπει να είναι τα πράγματα φυσάει έντονα στην επικράτειά σας. Δεν λέτε να ησυχάσετε, εάν έχει διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες, μάλλον θα είστε εκεί. Είναι ωραία η φάση που είστε, ρομαντικοί, ανεξάρτητοι, σκεπτόμενοι, χωρίς πολλές περιπλοκές, παρακινούμενοι από αυτό που νοιώθετε μέσα σας και ένα λαμπρό παρουσιαστικό που γοητεύει τους άλλους ή τις άλλες.

zodia_june3