Ο Άρης είναι πολύ φωτεινός αυτή την εποχή και με την Πανσέληνο δίπλα του δημιουργεί μια επιβλητική εικόνα. Πρόκειται για έναν πάρα πολύ έντονο συνδυασμό που φέρνει στην επιφάνεια φλογερά αισθήματα, δίνει πολύ παρόρμηση, ερωτισμό και κυρίως μαχητικό πνεύμα. Καθότι η Πανσέληνος συμβαίνει κοντά στο Μεσουράνημα και ο Άρης είναι κοντά στο περίγειο σημείο της τροχιάς του, η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται από μεγάλο ενθουσιασμό στον χαρακτήρα όσων συμβαίνουν.

Κριός. Ο συναισθηματισμός σας έχει τα πάνω του, νοιώθετε έντονη παρακίνηση να κάνετε πολλά πράγματα. Με λίγα λόγια βάζετε πολλά κάστανα στην φωτιά και είστε σε μια συνεχή διέγερση. Είναι μια κατάσταση που αρχίζετε πολλά πράγματα και δεν βλέπετε τίποτα σαν εμπόδιο μπροστά σας. Νοιώθετε πολύ μαχητικοί και ταυτόχρονα πολύ ερωτικοί, οπότε κοιτάξτε που κατευθύνετε τις ενέργειές σας. Τα οικονομικά πηγαίνουν κατ’ ελπίδα.

Ταύρος.  Για εσάς είναι η περίοδος που ξεκαθαρίζετε κάποιες θολές καταστάσεις μέσα σας και βλέπετε ποια είναι η πρακτική και ποια η πραγματιστική πλευρά των πραγμάτων. Κυρίως η προσοχή σας στρέφετε γύρω από τα οικονομικά και όσα έχετε να κάνετε. Εκείνο που σας ικανοποιεί είναι μια βαθιά ευχαρίστηση ότι έχετε τον έλεγχο της ζωής σας και ότι η ρομαντική σας πλευρά είναι λαμπρή. Μάλλον λαμβάνετε αρκετή υποστήριξη από εκεί που τη χρειάζεστε.

Δίδυμος. Ο Ερμής σαν ανάδρομος σας επηρεάζει κυρίως στα ερωτικά και σας αναστατώνει μέσω των προβληματισμών του τι να κάνετε παραπέρα, ποιος είναι ο ορίζοντας, τι μοιράζεστε και κατά πόσο τα όνειρά σας εκφράζουν το άμεσο μέλλον. Μάλλον είναι αυτή η ανησυχία που έχει κάποιος όταν ξεκινά ένα ταξίδι, καθότι φεύγει από το γνωστό περιβάλλον και ξανοίγεται σε κάτι καινούργιο. Σύντομα θα βιώσετε ένα υπέροχο κομμάτι του εαυτού σας.

Καρκίνος.  Νοιώθετε πολύ αναζωογονημένοι, αυτή η Πανσέληνος σας δίνει αρκετή ενέργεια νοιώθετε να ξεπηδά από μέσα σας μια δύναμη που δίνει ελπίδα για πολλές ευκαιρίες στο μέλλον.  Βγαίνετε προς τα έξω πολύ ασυμβίβαστοι και πληθωρικοί επιβεβαιώνοντας την αυθεντική πλευρά του εαυτού σας. Εν μέσω καλοκαιριούοι φιλοδοξίες δεν σας αφήνουν σε ησυχία. Κυνηγάτε κάτι το ασυνήθιστο.

Λέοντας. Εσείς αισθάνεστε όπως ένας βασιλιάς που δεν αρκείται στην ησυχία του αλλά κοιτάει τι λογαριασμούς ανοιχτούς έχει και τι περισσότερο μπορεί να κατακτήσει. Πάρα πολύ ενέργεια στο προσκήνιο για εσάς, καιρός για δραστηριότητα. Φαίνεται να ξανοίγετε το τοπίο  ώστε να παραμερίσετε μερικά εμπόδια. Σύντομα έχετε μια πλήρη εικόνα των φιλοδοξιών σας.

Παρθένος. Είστε σε μια περίοδο που διασκεδάζετε με τα πάντα, έχετε περάσει σε μια υπερβατική κατάσταση που όλα φαίνονται απλά και ωραία. Ο Ερμής στον Λέοντα σας δίνει αυτή την άνεση, μια μια έκφραση που είναι κάτι σαν το παιδί που μπαίνει στον παιδότοπο, απορροφιέται αμέσως και δεν το νοιάζει τίποτα. Διασκεδάστε όσο μπορείτε, σύντομα θα έχετε ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο να ασχοληθείτε.

Ζυγός. Εσείς είστε στο στοιχείο σας, οι προσωπικές σχέσεις είναι στο επίκεντρο, αναζητάτε κάτι βαθύτερο και πιο ουσιαστικό. Καταστάσεις αναπόλησης και ρομαντικής διάθεσης κυριαρχούν στις μέρες σας. Αυτό κάλλιστα θα μπορούσατε να το εκφράσετε και σε κάτι το καλλιτεχνικό ή το αισθητικό. Ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι μόνο άτομα αλλά οτιδήποτε αποτελεί ουσιαστικό κομμάτι της ζωής μας.

Σκορπιός. Ο συνδυαρμός Άρη, Σελήνης και Ήλιου μαζί με το τετράγωνο στον Ουρανό δημιουργεί μια πολύ δυναμική ενέργεια για σας. Έχετε μια γενικότερη όρμηση να ξεπεράσετε ότι εμπόδιο υπάρχει και να κάνετε το άλμα που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία. Εάν ήσασταν ένας αθλητής σε έναν αγώνα, θα γινόσασταν η έκπληξη του νικητή που κανείς δεν περίμενε. Με τέτοιου είδους δυναμικό αποφασίστε τι παιχνίδι θέλετε να παίξετε.

Τοξότης. Πολλές παράλληλες καταστάσεις τρέχουν για εσάς, πρέπει αυτή η εποχή να είναι πολύ παραγωγική. Τα πράγματα κινούνται πολύ γρήγορα και κάπου κοιτάτε πως και πως να πάτε διακοπές. Το μυαλό σας δουλεύει πολύ πως σε λίγο χρόνο θα καταφέρετε αυτό που θέλετε. Εκείνο που φαίνεται είναι ότι όταν ηρεμήσουν τα πράγματα θα είστε πολύ ευτυχισμένοι με το αποτέλεσμα.

Αιγόκερος. Εσείς έχοντας εκμεταλλευτεί κάποιες ευκαιρίες στο πρόσφατο παρελθόν βλέπετε τους πρώτους καρπούς τώρα. Με το Μεσουράνημα του χάρτη της Πανσελήνου στον Αιγόκερο και τον Κρόνο σε σύνοδο, οιωνός μιας σημαντικής επιτυχίας ή καταξίωσης είναι εκεί. Να σας υπενθυμίσω ότι είστε εν μέσω μιας περιόδου που θα κρατήσει για 1-2 χρονάκια που θεμελειώνετε το μέλλον σας. Να βλέπετε τα πράγματα με μια προοπτική.

Υδροχόος. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας με τον Άρη και το τετράγωνο του Ουρανού θα έλεγα δημιουργεί μια εκρηκτική ενέργεια. Καιρός να κάνετε την επανάστασή σας, να εκφράσετε το δυναμισμό σας, να προκαλέσετε ότι νομίζετε ότι είναι εμπόδιο μποστά σας αλλά και να επιδιώξετε τον έρωτα της ζωής σας. Με τόσο φλογερή ενέργεια μέσα σας παρουσιάζετε μια ακαταμάχητη γοητεία.

Ιχθείς. Εσείς είστε στο πνεύμα των διακοπων, χαλαρώνετε και κρατάτε τα υπόλοιπα σε μια απόσταση. Αρκείστε στην ευχαρίστηση που έχετε πάρει από μια πρόσφατη εργασία σας και κοιτάτε να το διασκεδάσετε όσο περισσότερο μπορείτε τώρα. Τα συναισθηματικά σας έχουν πολύ ρομαντική χροιά, είστε σε μια ερωτική διάθεση, φαίνεται ότι θα έχετε πολύ καλές καλοκαιρινές στιγμές. Έχετε ένα έντονα αισιόδοξο πνεύμα.
zwdia_july2