Πραγματοποιείται μια Νέα Σελήνη καθώς και μια Ηλιακή Έκλειψη στις 15 μοίρες του Αιγόκερου. Με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο σε σύνοδο και τον Άρη από τον Κριό να τετραγωνίζει τη μοίρα της Νέας Σελήνης στο επόμενο δεκαπενθήμερο, όπου έχουμε την Έκλειψη της Σελήνης, φαίνεται ότι ο Ιανουάριος φέρνει πολλές μικρές προκλήσεις σε μαζική κλίμακα. Είναι μια εποχή που πολλές καταστάσεις φτάνουν στο σημείο της κρίσης και την φάση της μεταμόρφωσης από τα θεμέλια τους. Πολλά πράγματα ξεκαθαρίζουν καθότι έρχεται στην επιφάνεια όλη η αλήθεια. Τα ψέμματα τελείωσαν.

Κριός. Εσείς πρέπει να μπείτε σε καθεστώς επιστράτευσης ή εγρήγορσης. Πολύ ενέργεια τρέχει γύρω σας και πρέπει να βάλετε πολλά κάστανα στη φωτιά. Ο Άρης μπήκε πολύ δυναμικά στο ζώδιο σας, που είναι ο οίκος του και έτοιμος να διαχειριστεί όλη την ενέργεια της Έκλειψης στον τομέα της καριέρας σας που έχει το ύψωμα του. Δηλαδή, είναι σε μια φανταστική θέση γι΄αυτόν. Να περιμένετε κάποια μεγάλη στροφή στην καριέρα σας, μια ευκαιρία παρουσιάζεται που ξεπερνά την φαντασία σας.

Ταύρος. Για εσάς η Έκλειψη ανοίγει νέους ορίζοντες στην προοπτική σας. Σαν Ταύροι είστε πρακτικοί και σταθεροί τύποι, ξέρετε τι θέλετε και που στέκεστε. Τώρα όμως έχετε την πρόκληση να αναθεωρήσετε το status quo της ζωής σας και να ικανοποιήσετε κάποια κρυφά όνειρα. Το σημαντικό είναι να ξέρετε τι θέλετε να θεμελιώσετε και κυρίως να είστε ανοιχτοί σε συνεργασίες και υποστήριξη. Καλό θα είναι να λάβετε υπόψιν τη γνώμη αυτών που εμπιστεύεστε.

Δίδυμος. Εσάς οι φιλοδοξίες δίνουν και παίρνουν. Κάπου νοιώθετε σαν ένα ανερχόμενο αστέρι της πολιτικής που έχει ξεχυθεί και συναρπάζει τα πλήθη με τους θερμούς του λόγους. Έχετε πάρα πολύ υποστήριξη και βρίσκετε τις προσωπικές σας επαφές τόσο υπέροχες και γοητευτικές. Μάλλον ξελογιάζεστε με μια από αυτές και αρχίζετε αμέσως να ονειρεύεστε σπίτι και μέλλον. Για τους δεσμευμένους, όλα καλά- όλα ανθηρά, βιώνετε έναν από τους καλύτερους εαυτούς που σας έχει δείξει το ταίρι σας.

Καρκίνος. Τα επαγγελματικά σας δίνουν και παίρνουν. Κάπου έχετε κάποιες δουλειές έτοιμες για συμφωνία και πολλές συνεργασίες και νέες ευκαιρίες είναι στον ορίζοντα. Είναι η εποχή που οι καταστάσεις τρέχουν προς όφελος σας και έχουν καλή ανταμοιβή στην έκβαση τους. Ξεκολλάτε από πολλές δεσμεύσεις και έχετε πολύ περισσότερη ελευθερία κινήσεων. Αυτό σας κάνει να νοιώθετε πιο δημιουργικοί και έχετε μια χαρωπή διάθεση στο εργασιακό σας περιβάλλον.

Λέοντας. Εσάς ο νους σας ταξιδεύει σε εξωτικά μέρη. Θέλετε πως και πως να τακτοποιήσετε πολλές καταστάσεις στην καθημερινότητα σας ώστε να έχετε τον απόλυτο βαθμό ελευθερίας. Κατά αρχάς, ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε να πετύχετε, κάτι που σας βοηθάει να βρείτε τον εαυτό σας. Έχετε όλη τη δημιουργικότητα και ευελιξία να το κάνετε. Ακολουθήστε την αισιοδοξία σας και εφαρμόστε την πρέπουσα μέθοδο. Ευνοϊκή εποχή για φλερτ και για ρίσκο σε κερδοσκοπικές επιχειρήσεις.

Παρθένος. Η επιτυχία είναι έτοιμη να χτυπήσει την πόρτα σας. Το Μεσουράνημα της Έκλειψης είναι σε σύνοδο με το άστρο Regulus και ο Ερμής είναι κομμάτι αυτής της Συνόδου. Ξεπερνάτε πολλά εμπόδια μέσω αυτής της έκβασης, έχετε το πάνω χέρι στη διαχείριση των καταστάσεων. Συναισθηματικά περνάτε μια φάση που σας αλλάζει, θα έλεγα φτάνετε να συνειδητοποιήσετε τι τελικά σας αγγίζει και μετρά για εσάς. Ευτυχισμένες στιγμές στο σπίτι.

Ζυγός. Τα οικονομικά σας πάνε καλά, οπότε ότι προκλήσεις και αναστατώσεις σας παρουσιάζονται νοιώθετε σαν να είναι ένα δροσερό αεράκι. Έχετε όλους τους πόρους να ακολουθήσετε μια δυναμική πορεία και να επιβάλλετε τους όρους σας. Οι ιδέες σας είναι πολύ καλές και ξεκάθαρες. Μπορείτε να επικοινωνήσετε πειστικά το μήνυμα που θέλετε να περάσετε. Συναισθηματικά έχετε μια διάθεση για οικογενειακές και πολύ προσωπικές στιγμές. Μοιραστείτε αυτό που έχετε, θα νιώσετε υπέροχα.

Σκορπιός. Εποχή για δουλειά και πολύ ποδαρόδρομο. Είναι καλό κατά καιρούς τα πράγματα να τρέχουν γρήγορα. Να μην τα προλαβαίνεις αλλά στο τέλος να κερδίζεις πολλά και μάλιστα περισσότερα από όσα φανταζόσουν. Σε μια τέτοια φάση είστε και φαίνεται να σας αρέσει, καθότι έχετε όλη την δύναμη να το κυνηγήσετε και απολαμβάνετε την εφαρμογή της στρατηγικής σας. Φαίνεται ότι ξεκαθαρίζετε πολλές ιδέες για την καριέρα και γενικά για το μέλλον σας. Γράψτε τα κάπου, είναι πολύ σημαντικά.

Τοξότης. Αισθάνεστε ότι είστε σε μια φάση να κάνετε τη μεγάλη επένδυση της ζωής σας. Οι οικονομικές προοπτικές φαίνονται τεράστιες και είστε έτοιμοι να κάνετε το μεγάλο βήμα. Ο Δίας στο ζώδιο σας αποτελεί ένα μεγάλο ατού στα χέρια σας για τον επόμενο χρόνο. Η ενέργεια του σας γεμίζει με αισιοδοξία και αρκετή τύχη. Είναι ο ευνοϊκός πλανήτης που ανοίγει νέους ορίζοντες και δίνει γενναιόδωρα πολύ επιτυχία. Σύντομα και η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας, να περιμένετε πολλές ευτυχισμένες μέρες.

Αιγόκερος. Το κάθε ζώδιο αποτελεί τον ωροσκόπο στην Ηλιακή Αστρολογία που ακολουθούμε εδώ. Η Έκλειψη αυτή σηματοδοτεί μια νέα εποχή για εσάς, δώστε σημασία στο μέλλον. Υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες που θέλετε να εκμεταλλευτείτε. Παραπέρα, επιθυμείτε να αλλάξετε δραματικά τις βάσεις στις οποίες στέκεστε, θέλετε να κάνετε μια νέα αρχή προς την κατεύθυνση όπου το περιβάλλον σας θα γίνει πολύ πιο ενδιαφέρον και συναρπαστικό.

Υδροχόος. Περνάτε μια μεταβατική φάση αυτή την εποχή. Είστε πολύ εσωστρεφείς και αναπολείτε τι πράγματα θέλετε και τι μετράει για εσάς. Πιθανότατα, η πνευματικότητα σας να είναι έντονη. Ζητάτε κάτι παραπάνω από το παροδικό και το φευγαλέο. Η σκέψη σας είναι πολύ δυναμική, αναζητά την αλήθεια και αυτό που είναι αναγκαίο. Μοιράζεστε πολλές στιγμές με καλούς φίλους οι οποίοι είναι εκεί να σας ακούσουν και να σας καταλάβουν. Τα επαγγελματικά είναι σταθερά, οπότε αφεθείτε στη νοσταλγική σας διάθεση.

Ιχθείς. Κάντε σχέδια για το μέλλον και τι θέλετε να κατακτήσετε. Φαίνεται πολύ φιλοδοξία στο ορίζοντα και πολύ ευνοϊκό περιβάλλον. Με το Δία και την Αφροδίτη στο Μεσουράνημα κάποιες άμεσες επιτυχίες έρχονται στον επαγγελματικό τομέα όπως επίσης και στα αισθηματικά. Κάπου πετάτε στα σύννεφα λόγω της καλοτυχίας σας όπως επίσης και αυτή του συντρόφου σας. Είναι καιρός να είστε δυναμικοί και να επενδύσετε στο μέλλον σας, ο ορίζοντας είναι ανοιχτός.

zwdia_january-1