Μια Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 15 μοίρες του Υδροχόου σε σύνοδο με τον Ερμή και σηματοδοτεί πολλά νέα και μια έντονη ατμόσφαιρα αμφισβήτησης. Φαίνεται έντονη μαχητικότητα και αδιαλλαξία αλλά και εξαντλητικές  συζητήσεις σχετικά με τον επαναπροσδιορισμό του που τελικά στεκόμαστε, ποιες είναι οι ρίζες και ο προσωπικός χώρος μας. Οπότε μην περιμένουμε πολλά γεγονότα αλλά εσωστρέφεια και περισυλλογή που θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσουμε πολλά πράγματα με τον εαυτό μας και να θέσουμε βάσεις για ένα πιο ευχάριστο μέλλον.

Κριός. Οι ελπίδες σας αναπτερώνονται καθότι ξεπερνάτε κάποια εμπόδια και μια νέα αισιοδοξία κυριαρχεί στην εικόνα που έχετε για τη ζωή σας. Οι καταστάσεις ευθυγραμμίζονται και τρέχουν παρουσιάζοντας κάποιες ευκαιρίες και δίνοντας σας μια πολύ σημαντική επιτυχία στην καριέρα σας που έχει οικονομικό αντίκτυπο. Είναι εποχή που βασίζεστε στον εαυτό σας. Από έρωτες και καλοτυχία όλα καλά και όμορφα. Η Αφροδίτη και ο Δίας, οι δύο ευεργέτες πλανήτες σας, μεσουρανούν για σας.

Ταύρος. Αισθάνεστε ευτυχισμένοι που η καριέρα σας παίρνει νέα τροπή. Η Νέα Σελήνη σας δίνει την ευκαιρία να εκδηλώσετε κάποιο ταλέντο σας και να το βάλετε σε εφαρμογή, κάτι που σημαίνει μια σημαντική αναγνώριση. Αυτό που σας ευχαριστεί είναι η προοπτική να έχετε περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον, κάτι που εκφράζει την πραγματοποίηση κάποιων κρυφών ονείρων σας. Αυτό που μετρά είναι ότι έχετε τα πάνω σας και φαίνεται πάρα πολύ στην έκφραση σας.

Δίδυμος. Είστε σε μια στρατηγική φάση, καταστρώνετε σχέδια για το μέλλον με ένα ανορθόδοξο τρόπο που ξεπερνά τους κατεστημένους. Η φαντασία σας είναι σε μια κορύφωση δίνοντας σας πολύ έμπνευση και χάρισμα. Θέλετε να εκφράσετε την δημιουργικότητα σας με μια καλλιτεχνική χροιά και παράλληλα επικεντρώνεστε και στην οικονομική ανταμοιβή. Στις σχέσεις είστε πολύ ανοιχτοί και πρόσχαροι, έχετε τουλάχιστον μια γνωριμία που σας αναστατώνει.

Καρκίνος. Έχετε ένα αίσθημα ότι βρίσκετε την θέση σας στον κοινωνικό χώρο, που προέρχεται από το γεγονός ότι τακτοποιείτε πολλές υποχρεώσεις και χρέη, οπότε αισθάνεστε το σύνολο πιο ανάλαφρο. Έχετε δουλέψει αρκετά με πολλή υπομονή και τελικά έρχεται η ανταμοιβή σας περισσότερο από ότι περιμένατε. Αυτό ανεβάζει την προσωπικότητα σας, δίνοντας σας ένα αίσθημα δύναμης και ισχύος. Αφεθείτε στις μικρές χαρές της καθημερινότητας και στην ευτυχία που σας δίνει ένα κοντινό σας πρόσωπο.

Λέοντας. Οι προσωπικές σας σχέσεις και ο αντίκτυπος που έχουν στη ζωή σας έρχονται στο προσκήνιο. Ένας νέος ορίζοντας ανοίγεται και φαίνεται άπλετος και ευοίωνος. Αισθάνεστε πολύ τυχεροί που η δουλειά σας είναι κομμάτι αυτής της κατάστασης, ένα πιο ευχάριστο περιβάλλον διαγράφεται στις μέρες σας. Είναι καιρός να εκφράσετε μαζικά την δημιουργικότητα σας και να αφεθείτε στο αίσθημα ότι η ζωή είναι γλυκιά με πολλές απολαύσεις. Οι κοντινοί σας άνθρωποι σας βρίσκουν να λάμπετε από ευτυχία.

Παρθένος. Εσείς λαμβάνετε κάποια χρήματα και αισθάνεστε υπέροχα. Όσο να είναι, τα ανεβασμένα οικονομικά σας δίνουν πολλές ιδέες και σας κινητοποιούν να αλλάξετε σε ένα σημαντικό βαθμό το σκηνικό της καθημερινότητάς σας. Ζητάτε το καινούργιο και το εκκεντρικό πέρα από κάθε συμβιβασμό. Αυτό που σας ευχαριστεί και σας δίνει άνεση είναι ο οδηγός σας. Βγάζετε προς τα έξω έναν ερωτισμό που δίνει το αίσθημα ότι είστε επιτυχημένοι και δύσκολοι να σας πλησιάσει κάποιος.

Ζυγός. Αναζητείστε την τύχη σας, ο τροχός γυρίζει και το ζώδιο σας φαίνεται να ευεργετείται πάρα πολύ. Κάπου νοιώθετε ότι βρίσκεστε στον κήπο της ευτυχίας και κοιτάτε να μαζέψετε όσο περισσότερους καρπούς για να τους φέρετε σπίτι. Διαγράφονται νέοι και συναρπαστικοί έρωτες αλλά και επαφές και συζητήσεις που σας απογειώνουν. Για τους αδέσμευτους, μπορεί να είναι ο έρωτας της ζωής σας. Εκείνο που μετρά είναι ότι ζείτε ένα ωραίο όνειρο.

Σκορπιός. Καιρός για σπίτι, τζάκι, αναπόληση και να κάνετε καμία δουλίτσα στο σπίτι. Τα οικονομικά φαίνεται να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, γενικά είναι η εποχή που έχετε πολλές απολαβές, οπότε ο νους σας ησυχάζει και εντρυφεί περισσότερο σε ευχάριστες σκέψεις και ιδέες. Επιθυμείτε πολύ προσωπικές στιγμές και συζητήσεις με πολύ βάθος. Είστε σε μια φάση που ανασυγκροτείστε και αναζητάτε μια ευτυχία που αντηχεί στα όνειρα σας. Αφεθείτε λοιπόν στην χειμερινή νοσταλγία και απολαύστε την κάθε στιγμή.

Τοξότης. Ο Δίας στο ζώδιο σας αποτελεί ένα σταθερό παράγοντα εύνοιας για πολλούς μήνες στο μέλλον. Το εξάγωνο με τη Νέα Σελήνη και τον Ερμή σας δίνει πολλές ευκαιρίες και κινητικότητα στη ζωή σας. Οι καταστάσεις τρέχουν, έχετε καλά νέα, κάνετε κάποια ταξίδια. Παράλληλα, έχετε απολαβές και αισθάνεστε πολύ άνετα που τα οικονομικά ανθοφορούν. Να περιμένετε επαφές με πολύ ενδιαφέροντα άτομα. Βάλτε στο νου σας τι θέλετε να πετύχετε, τα υπόλοιπα θα πάρουν το δρόμο τους.

Αιγόκερος. Είναι ένα υπέροχο σκηνικό για ένα ζώδιο όταν ένας πλανήτης εισέρχεται σε αυτό και ιδίως ένας ευεργετικός, όπως η Αφροδίτη. Είναι κάτι σαν μια μάζωξη και ξαφνικά μια όμορφη κυρία μπαίνει στην αίθουσα και τραβά όλα τα βλέμματα. Κάπως έτσι είναι ο χαρακτήρας της Αφροδίτης και το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται απολαμβάνει την συντροφιά αυτής της γοητευτικής γυναίκας. Εκεί που είχατε τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας που σας ζητούσαν σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σθένος, τώρα αισθάνεστε έναν αέρα ομορφιάς και καλοτυχίας στις μέρες σας.

Υδροχόος. Για κάθε ζώδιο η διέλευση του Ήλιου από αυτό αποτελεί το γενέθλιο μήνα του. Ο μήνας αυτός είναι σημαντικός καθότι διαγράφει τις επιρροές για τον επόμενο χρόνο. Τώρα λοιπόν είναι ο δικός σας. Η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί έναν πολύ καλό χρόνο για εσάς, με αρκετή εύνοια της τύχης και ευόδωση των ενεργειών σας. Θα έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων και μπορείτε να ονειρεύεστε κατακτήσεις που θα γίνουν πραγματικότητα. Ο χρόνος αυτός θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια ισχυρή αίσθηση του Είναι σας.

Ιχθείς. Είστε σε μια επιθετική φάση, αισθάνεστε ότι είστε ο παράγοντας που καθορίζει την ζωή σας και όλα περνούν από τα χέρια σας. Παρόλο που η καριέρα σας πηγαίνει πάρα πολύ καλά και τα οικονομικά τρέχουν, είστε ανυπόμονοι και άστατοι, θέλετε κάτι βαθύτερο και πιο ουσιαστικό από αυτό που σας ικανοποιούσε μέχρι τώρα. Είναι ευνοϊκός καιρός να καταστρώσετε νέα σχέδια, μια προσωπική ωραία ύπαρξη ή ένα φιλικό πρόσωπο είναι καταλυτικό σε αυτό. Αν μη τι άλλο αφεθείτε στον αέρα της επιτυχίας σας.

 

zwdia_february-1