Συμβαίνει μια Νέα Σελήνη στις 18 μοίρες του Λέοντα κοντά στο Μεσουράνημα. Δημιουργεί μια πολύ καλή ατμόσφαιρα για την περίοδο των διακοπών. Ετοιμαστείτε να βρεθείτε σε ένα περιβάλλον όπου όλοι θέλουν να είναι το επίκεντρο της προσοχής και να επιβάλλουν την παρουσία τους.

Κριός. Αυτή την περίοδο είστε σε μια φάση όπου παρατηρείτε πολύ τα πράγματα καθότι ζητάτε να δείτε πέρα από τα καθιερωμένα. Αισθάνεστε ότι πρέπει να ξεπεράσετε κάθε αμφιβολία και οι άλλοι κάπου σας εκνευρίζουν όταν δεν συμφωνούν μαζί σας. Ένα ωραίο τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη σας δίνει αρκετή άνεση και ευτυχία, ιδίως στον αισθηματικό τομέα και πολύ ρομαντισμό σε στιγμές των διακοπών.

Ταύρος. Οι προσωπικές σχέσεις είναι στο προσκήνιο για εσάς. Είστε σε μια διάθεση να εντυπωσιάσετε τους άλλους με ένα τρόπο που δεν είναι στη συνιθισμένη έκφρασή σας. Είστε πολύ κοινωνικοί και παράλληλα θέλετε να έχετε πολύ δραστηριότητα στο σπίτι, μάλλον διοργανώνετε καλοκαιρινά παρτάκια. Τα οικονομικά φαίνεται να σταθεροποιούνται προς το καλύτερο, κάντε σίγουρα και σταθερά βήματα.

Δίδυμος. Είστε σε μια κυριαρχική και κατακτητική διάθεση. Ζητάτε το κομμάτι που θεωρείτε ότι σας αξίζει και έχετε βάλει καλά στο μυαλό σας τα βήματα που πρέεπι να κάνετε. Ταυτόχρονα έχετε πολλά πράγματα που τρέχουν για εσάς και κάπου δεν προλαβαίνετε, η καθημερινότητα απορροφά όλο το χρόνο σας. Συναισθηματικά ζητάτε κάτι το έντονο και θέλετε να ζείτε τη σχέση σας με μια διάθεση να την διαφιμήσετε σε όλους.

Καρκίνος. Ζητάτε να είστε στο προσκήνιο, με μια διάθεση να εκφράσετε μια μεγαλύτερη εικόνα, κάτι σαν τον ηθοποιό που ερμηνεύει το ρόλο του όπως δεν έχει ξαναγίνει. Με αυτή την ταξιδεμένη προοπτική μάλλον έχετε πολλά όνειρα για τις διακοπές σας. Θέλετε κάτι που σας ανοίγει το νοητικό ορίζοντα. Και φαίνεται ότι αυτή την εποχή συλλαμβάνετε ιδέες για το τι θα κάνετε στο άμεσο μέλλον.

Λέοντας. Νοιώθετε μια έντονη επιβεβαίωση του εαυτού σας που σας κάνει να αισθάνεστε πανίσχυροι. Ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε και η αλήθεια είναι ότι θέλετε πολλά. Αξιολογείτε τα εφόδια που έχετε και ελπίζετε για βοήθεια. Στις επαφές σας είστε πολύ αξιοπρεπείς και ευχάριστοι αλλά τα τετριμμένα και τα μπανάλ σας απογοητεύουν. Πολλοί επιλεκτικοί λοιπόν, βγάζετε ένα μοναδικό εαυτό προς τα έξω.

Παρθένος. Για εσάς είναι μια περίοδος αναμονής καθότι είστε σε μια φάση αναπόλησης και περισυλλογής. Ανυπομονείτε να έχετε κάποια σημάδια, νέα, ένα σήμα που θα εκκινήσει κάποια σχέδια σας. Φαίνεται να ευωδεί αυτή η προσμονή, κάτι φανταστικό ακούγεται. Όσο για τα ερωτικά, μια ατμόσφαιρα πάθους με εξωτικά στοιχεία φαίνεται πολύ πιθανή, που σας ταξιδεύει σε άλλους κόσμους.

Ζυγός. Η Αφροδίτη έχοντας μπει στο ζώδιό σας δίνει αρκετή ευνοϊκή ενέργεια, αισθάνεστε ότι το περιβάλλον απηχεί περισσότερο σε εσάς. Βλέπετε τα πράγματα με μια καλή αρμονία. Βέβαια, ένα τετράγωνο με τον Κρόνο σας προκαλεί να βάλετε τις σταθερές σας, να είστε πιο προσεκτικοί και κάπου να θέλετε να είστε κάποιο χρόνο μόνοι σας. Κάνετε πολλά όνειρα αυτή την εποχή και κάποια σημαντική οικονομική ευκαιρία διαγράφεται στον ορίζοντα που φαίνεται πολύ ευνοϊκή.

Σκορπιός. Ο Ωροσκόπος αυτής της Νέας Σελήνης βρίσκεται στο ζώδιό σας και όλος ο χάρτης ευθυγραμμίζεται πολύ δυναμικά για σας. Να περιμένετε έντονες καταστάσεις, τα πράγματα τρέχουν σε πολλά επίπεδα. Βγαίνετε πολύ απρόβλεπτοι και μαχητικοί στις προσωπικές σας σχέσεις, αποφύγετε οποιαδήποτε σύγκρουση. Πολύ καλύτερα να παίρνετε τα πράγματα ελαφρά και να συγκεντρωθείτε στις προοπτικές της καριέρας σας.

Τοξότης. Ένα ωραίο τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα σας ευνοεί να βρίσκετε τον ευατό σας να πλέει σε πελάγη ευτυχίας και να έχετε μια ονειρική άποψη του κόσμου. Μια ιδεαλιστική και παράλληλα περιπετειώδης αντίληψη της ζωής είναι σύγχρονη για εσάς. Ακόμη και ότι αγγαρίες έχετε να κάνετε σας φαίνονται ενθουσιαστικές. Πολύ καλή εποχή να στρέψετε την προσοχή σας στην βελτίωση των οικονομικών σας.

Αιγόκερος. Αισθάνεστε κάποια ανασφάλεια στο χώρο της καριέρας σας λόγω κάποιων ανακατατάξεων που κάπου δεν ταιριάζουν στην δική σας προσωπική άποψη πως τα πράγματα θα ήταν περισσότερο δημιουργικά. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, στέκεστε καλά στα πόδια σας και έχετε πολύ μεγαλύτερη υποστήριξη από όσο νομίζετε. Λαμβάνετε κάποια φανταστικά νέα. Η τύχη σας πάντως τρέχει, ότι ρίσκο παίρνετε θα αποδειχθεί επιτυχές.

Υδροχόος. Είστε κάτι σαν τον σέρφερ που έχει βρει τον κατάλληλο άνεμο και γλιστράει στα κύματα σα δελφίνι. Πάρα πολυ δυναμική και ηλεκτρική ενέργεια για εσάς. Είστε γεμάτοι ζωντάνια, έτοιμοι να λάμψετε όπως ανοίγει κάποιος ένα διακόπτη και το φως γεμίζει το δωμάτιο. Βρίσκεστε πολύ πιο μπροστά από τις καταστάσεις. Οι άλλοι δεν μπορούν να σας προλάβουν και να σας καταλάβουν. Ένα μεγάλο βήμα διαγράφεται για την καριέρα σας.

Ιχθείς. Όσο και αν θέλετε να είστε ξέγνοιαστοι και να περνάτε ωραία είναι κάποιες δουλειές που πρέπει να γίνουν πρωτού πάρετε τα νησιά στην σειρά. Μπορείτε με έναν προγραμματισμό να τα καταφέρετε πολύ καλά και να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Νοιώθετε μια ανασφάλεια τελευταία, απλά ζητάτε μια επιβεβαίωση από το σύντροφό σας. Επικεντρωθείτε στο να αξιολογήσετε με μεγαλύτερο ενθουσιασμό τα μικρά μπράγματα και τα υπόλοιπα θα ευθυγραμμιστούν μόνα τους.

zodia_august1