Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 15 μοίρες του Κριού. Καθώς ο Ωροσκόπος είναι στον Καρκίνο κυβερνάται από τη Σελήνη και ο Ήλιος έχει έξαρση στον Κριό. αυτή η σύνοδος σηματοδοτεί πολλά νέα ξεκινήματα και καταστάσεις που θα ευδοκιμήσουν στην πορεία του χρόνου. Το τετράγωνο από τον Κρόνο υποδεικνύει την ανάγκη για υπευθυνότητα, σχεδιασμό και αρκετή εργασία.

Κριός. Αυτό τον καιρό έχετε την τιμητική σας καθώς η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί μια καινούργια αρχή που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε περιορισμούς που έρχονται από το παρελθόν. Ετοιμαστείτε λοιπόν με μια μαχητική διάθεση καθότι αισθάνεστε αρκετά επαναστατικοί και ασυμβίβαστοι. Ο Δίας για σας είναι κοντά στο μεσουράνημα, μια ένδειξη ότι η εποχή είναι ευνοϊκή. Τα πράγματα κυλούν καλότυχα και αισιοδοξία ανατέλλει στις μέρες σας. Παραπέρα είστε σε ιδιαίτερα ρομαντική διάθεση.

Ταύρος. Αυτές οι μέρες έχουν μια έντονη φιλοσοφική και ιδεολογική χροιά για εσάς. Αναζητάτε το ιδανικό και κάτι που θα το έλεγα φευγαλέο. Βρίσκετε ότι η καθημερινότητα χρειάζεται κάτι παραπάνω από ό,τι έχει, ένα άρωμα εξωτικό. Είστε ονειροπόλοι, η φαντασία σας έχει τα πάνω της αυτό το καιρό, κάτι που σας δίνει έμπνευση. Καλός καιρός λοιπόν να κάνετε σχέδια για το μέλλον και να βρείτε τον εαυτό σας μέσα από τις ιδέες σας. Αξίζει να το ρισκάρετε λίγο, η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

Δίδυμος. Ο Άρης εισήλθε στο ζώδιο σας δίνοντας σας αρκετή ενέργεια και δύναμη. Νοιώθετε μια ανανέωση και έναν επαναπροσδιορισμό των δυνατοτήτων σας. Υπάρχουν κάποιες προοπτικές για οικονομικό κέρδος και αυτό σας κινητοποιεί περισσότερο. Η Νέα Σελήνη θα σας κάνει να θέλετε να είστε πιο αυθεντικοί και να υπερασπίζεστε την άποψη σας πέρα από κάθε συμβιβασμό. Όσο για τον Ερμή που είναι σύνοδο με τον Ποσειδώνα κάπου σας ταξιδεύει μακριά σε πελάγη φαντασίας και ονειρικής ευτυχίας καθότι και η Αφροδίτη είναι σε αυτή την παρέα.

Καρκίνος. Το ζώδιο σας ευθυγραμμίζεται με τα αστρολογικά δυναμικά αυτής της Νέας Σελήνης, κάτι που σας κάνει να αισθάνεστε στο στοιχείο σας. Τα επαγγελματικά σας κυριαρχούν στις μέρες σας και αποσπούν όλη την προσοχή σας καθότι τα πράγματα κινούνται γρήγορα και έχετε να εργαστείτε αρκετά. Πολλά νέα ξεκινήματα με πολλές προοπτικές, τα πράγματα φαίνονται αισιόδοξα. Ανοίξτε τον ορίζοντα και το νου σας, η ζωή έχει πολύ περισσότερη φαντασία και σοφία από εσάς.

Λέοντας. Κυριαρχεί σε εσάς μια έντονη διάθεση για περιπέτεια και έντονο ελεύθερο πνεύμα που αναζητά νέους ορίζοντες. Αυτό που σας νοιάζει είναι να εκφραστείτε όπως σας αρέσει και σε όποιον αρέσει. Ξέρετε ότι είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και εργάζεστε αρκετά οπότε έχετε κάθε δικαίωμα να θέσετε τους δικούς σας όρους. Είναι καλή εποχή να ζητήσετε από φίλους να κάνουν πράγματα για σας. Κατά τα άλλα, μοιράζεστε πολλά με το ταίρι σας, είναι γενναιόδωρο μαζί σας και αυτό εξάπτει το πάθος.

Παρθένος. Για σας αυτή την εποχή η βαρύτητα είναι στις προσωπικές σας σχέσεις, βιώνετε μια αναγέννηση στον τρόπο που σχετίζεστε και στην αύρα που αντιλαμβάνεστε στις επαφές σας. Κάπου θα έλεγα ότι γεννάται μέσα σας ένα διορατικό ταλέντο, οι άλλοι αναρωτιούνται τι συμβαίνει με εσάς και έχετε κάτι το εξωτικό. Υπάρχει μια αισιοδοξία στον οικογενειακό σας χώρο. Κάπου τα οικονομικά του σπιτιού ανεβαίνουν και αρχίζετε να αισθάνεστε πιο ελεύθεροι με μια καινούργια, δημιουργική έμπνευση.

Ζυγός. Ίσως κάποια επιλογή σας με μια προσωπική σχέση μπορεί να φέρει ρήξη με τον οικογενειακό σας χώρο. Έχετε υψηλά στάνταρ και την απόλυτη βεβαιότητα ότι ξέρετε τι θέλετε και τι πρέπει. Το να κάνετε αυτό που θεωρείται αποδεικνύει για σας το ύψος της προσωπικότητας σας και απελευθερώνει το νου. Με αυτό τον τρόπο περνάτε σε μια νέα διάσταση. Η καθημερινότητα σας γίνεται ένα ειδυλλιακό τοπίο, κάτι σαν τον καλλιτέχνη που βιώνει την τέχνη του και δεν υπάρχει κόσμος εκεί έξω.

Σκορπιός. Έρωτας και χρήμα, ένα δίδυμο που είναι ακατανίκητο. Εάν έχετε στο μυαλό σας αυτό, θα περάσετε υπέροχα αυτό τον καιρό. Εάν στον έρωτα σας βρίσκετε την επιβεβαίωση τι σας νοιάζει παραπέρα; Και εάν δεν σας έλθει άμεσα, σύντομα θα είναι εκεί κάτι να ανατέλλει στον ορίζοντα. Βέβαια για το χρήμα πρέπει να δουλέψετε αρκετά, αλλά η ανταμοιβή σας θα είναι ανάλογη. Και όσο να θέλετε να ξεφύγετε, δεν μπορείτε. Τα άστρα κυριαρχούν τώρα στη ζωή σας όπως η άνοιξη σαν εποχή.

Τοξότης. Όταν κανείς έχει την αυτοπεποίθηση έχει τον αέρα όπως μια ντίβα στη σκηνή, όλες οι παραστάσεις είναι μια επιβεβαίωση της υπεροχής. Σε αυτή τη συχνότητα είστε εσείς, κρατείστε το συντονισμό στο έπακρο. Κάπου αντιμετωπίζετε μια αμφισβήτηση από το περιβάλλον, μη δίνετε σημασία. Η Νέα Σελήνη σας χαμογελά στον τομέα που έχει να κάνει με ευχάριστη δημιουργικότητα, παιχνίδι, παιδιά, ερωτισμό και καλοτυχία. Σαν σέρφερ τρέξτε αυτό το κύμα και νιώστε αέρινα.

Αιγόκερος. Κάτι παρόμοιο με του Τοξότες αλλά καθώς ο Κρόνος είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, εσείς δεν παίζετε, το σύνδρομο της κυριαρχίας και της απόλυτης δύναμης σας διαποτίζει και επιζητείτε όχι μόνο την αναγνώριση αλλά και την κολακεία. Πρέπει οι άλλοι να το πουν ή και δυνατόν να έγραφαν και παιάνες. Μην περιμένετε όμως πολύ εμφανή εκδήλωση, αυτό που μετρά για σας είναι να νιώθετε τι συμβαίνει και να αισθάνεστε ότι το status quo που θέλετε είναι εκεί. Σαν διάλειμμα μπορείτε να φλερτάρετε στις πολλές επαφές σας, σας παίρνει.

Υδροχόος. Δείτε ότι με το κατάλληλο ανοιχτό μυαλό όλα μπορούν να έλθουν στη θέση τους. Ζητάτε πολλά πράγματα, μακάρι να ξέρατε τι θέλετε. Θέλετε αγάπη, αφοσίωση, ξεκάθαρες ιδέες, ουτοπίες, φανταστική επιτυχία, όλα δικά σας δηλαδή, αλλά μπερδεύεστε πως όλα αυτά θα έλθουν. Ένας τρόπος είναι να το αφήσετε στην γενναιοδωρία του σύμπαντος, κάτι σαν ευχή της εποχής. Ή απλά να πιστέψετε σε εσάς, να δείτε ότι πίσω από την ομίχλη είναι ένα υπέροχο τοπίο και να αφήσετε την λιακάδα να το ξεκαθαρίσει.

Ιχθείς. Έχετε μια καταπληκτική ρέντα εύνοιας των άστρων στη ζωή σας αυτή την εποχή. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιο σας σαν κυβερνήτης λειτουργεί σαν μια μόνιμη κεραία που όλο και κάτι καλό αναμεταδίδει. Με την Αφροδίτη και τον Ερμή μαζί σας φέρνει καλά νέα, μπορείτε και κινείστε με ένα άνετο αέρα, σας κάνει γοητευτικούς και επικίνδυνα σαγηνευτικούς. Καθώς επίσης στοιχηματίζετε στην αύρα σας, κερδίζετε πολλά, επενδύστε για το μέλλον. Π.χ. Εάν βρήκατε το αίσθημα της ζωής σας δώστε το δαχτυλίδι! Εάν το έχετε, μη σας μπαίνει αέρας στο μυαλό!

 

zwdia_april1