Η Νέα Σελήνη λαμβάνει χώρα στις 24 μοίρες του Ταύρου, κοντά στο μεσουράνημα. Δηλαδή, κοντά στο πιο ψηλό σημείο της εκλειπτικής, εκεί περίπου είναι ο Ήλιος το μεσημέρι. Οι θέσεις των πλανητών εδώ αποκτούν ιδιαίτερη σημασία καθώς είναι προφανή τα όσα συμβολίζουν για τη ζωή μας. Η Νέα Σελήνη λοιπόν σηματοδοτεί την ευκαιρία για δραστική αλλαγή. Μας βοηθάει να ξεφύγουμε από ότι μας σκλαβώνει και να ανοίξουμε τα φτερά μας σε νέους ορίζοντες. Το σημαντικό είναι ότι αυτές οι αλλαγές θα είναι τυχερές και προσοδοφόρες.

Κριός. Παιδιά η πτήση φεύγει σε 5 λεπτά και ελπίζω να μην σας αφήσει πίσω! Ο Ουρανός βρίσκεται ένα μόλις λεπτό πριν περάσει στον Ταύρο και αλλάξει όλο το σκηνικό για σας. Ο πλανήτης της αμφισβήτησης, της αλλαγής, της επανάσταστης, της ευρεσιτεχνίας και της αμφιβολίας φεύγει από το ζώδιό σας, αφήνοντας σας στην ησυχία να επενδύσετε στα μεγάλα βήματα που κάνατε τα τελευταία χρόνια. Θα χάσετε λίγο σε ενθουσιασμό και παράφορη διάθεση αλλά θα αρχίσετε να πλέετε σε πιο ήρεμες θάλασσες και θα βαδίζετε σε δροσερά λιβάδια.  Ο επαναστάτης γυρίζει πίσω στη θαλπωρή της εστίας.

Ταύρος. Εσείς αρχίστε να ετοιμάζεστε για την επανάστασή σας παίρνοντας τη σκυτάλη από τους Κριούς. Γενικά όλο το σκηνικό φαίνεται να είναι πολύ καλό. Ο Δίας μόνο από τον Σκορπιό σας λέει να μην το παρακάνετε. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας με τα τρίγωνα από τον Αιγόκερο κάνουν τις καταστάσεις πολύ ομαλές δίνοντας όλες τις ευκαιρίες να τις αξιοποιήσετε προς όφελός σας. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες σας δίνει όση φαντασία χρειάζεστε για να είστε εφευρετικοί και ενδιαφέροντες. Καιρός για απογείωση και για εσάς λοιπόν!

Δίδυμος. Λαμβάνετε αρκετή ευχαρίστηση και ικανοποίηση από τον επαγγελματικό σας χώρο που γεμίζετε από αυτοπεποίθηση και μια διάθεση να είστε όλο γλύκα, οπότε κάπως περιέργως μπαίνετε πιο συχνά σε ζαχαροπλαστεία! Κάτι πολύ φανταστικό εξάπτει το όλο σας και είναι και αλλάζει το εργασιακό σας περιβάλλον, λαμβάνει χώρο και παράλληλα κάνει τους άλλους να θαυμάζουν την τύχη σας! Πολλά πράγματα έχουν ήδη δρομολογηθεί για σας, μην προσπαθείτε, απλά απολαύστε όσα επιφυλάσσει η ζωή για εσάς.

Καρκίνος. Μια περίοδος να κάνετε όνειρα, καινούργια σχέδια, να εκτιμήσετε τις καταστάσεις και να κάνετε έναν απολογισμό. Αισθάνεστε έντονα ότι είστε ο εαυτό σας, έχετε αυτό που λέμε αυτοσυγκρότηση, οπότε βγαίνετε προς τα έξω πολύ καλά στην επικοινωνία σας και οι άλλη βλέπουν μια καθαρότητα και διαύγεια σε εσάς. Εμπιστευθείτε πολύ το ταίρι σας, φαίνεται, ότι πολλά καλά στη ζωή σας έρχονται σύντομα από την πλευρά του. Και διασκεδάστε το πολύ, θα έχετε πολλές ευκαιρίες!

Λέοντας. Εσείς κοιτάτε πως θα κλείσετε κάποιες δουλειές για να χαλαρώσετε. Φαίνεται ότι η όλη έκβαση έχει δρομολογηθεί, απλά χρειάζεται λίγη δουλειά ακόμα. Μην τα φορτώνεστε όλα, υπάρχει αρκετή φιλική βοήθεια διαθέσιμη, κάτι που θα σας ενθουσιάσει. Θα αλλάξει όλο το πλαίσιο για σας και θα σας δίνει μια μεγάλη ευχαρίστηση όταν γυρίζετε σπίτι. Κάτι σαν τον ψαρά μετά από μια μεγάλη ψαριά. Εποχή για εσάς που ξεφεύγετε από πολλές τελματωμένες καταστάσεις.

Παρθένος. Νοιώθετε ότι βρίσκετε τον εαυτό σας τελευταία. Αισθάνεστε συντονισμένοι με τον κόσμο και έχετε μια απροσδιόριστη αυτοπεποίθηση. Όλα αυτά σας δίνουν μια υπέροχη αισιοδοξία και μια απαράμιλλη ελπίδα ότι θα πετύχετε αυτό που θέλετε. Ένας νέος κύκλος στα επαγγελματικά ξεκινά για εσάς όπου φαίνεται η τύχη να σας χαμογελά. Έχετε ανοιχτό μυαλό και αφεθείτε στην έμπνευση που σας δίνει κάποιο κοντινό πρόσωπο τόσο άπλετα. Όσο και αν είστε σε μια ερωτική διάθεση, καιρός για δουλειά.

Ζυγός. Τα οικονομικά φαίνεται να αρχίζουν να ανθίζουν, η ελπίδα να σας χαμογελά και να αισθάνεστε πολύ πιο αισιόδοξοι και ευτυχισμένοι. Αισθάνεστε πολύ σταθεροί στις αξίες σας και νοιώθετε ότι έχετε όλη τη δύναμη να κυνηγήσετε την καθημερινότητα με τη δική σας τακτική. Χρειάζεστε ένα σταθερό πλάνο, να ενισχύσετε την άμυνά σας στα στοιχεία που σας δίνουν ασφάλεια και να είστε όσο επιθετικοί πρέπει προς τους άλλους, να ζητήσετε αυτά σας ανήκουν και τα αξίζετε. Να ξέρετε η τύχη είναι με το μέρος σας.

Σκορπιός. Το εγώ σας βγαίνει προς τα έξω σαν παγώνι. Αισθάνεστε ακαταμάχητοι και γοητευτικοί. Κοιτάτε να σαγηνεύσετε τους άλλους αλλά προσέξτε, κάντε το με λίγη ταπείνωση. Διαφορετικά θα τους την δώσετε στα νεύρα με το όλο σας στυλ. Δε φαίνεται να έχετε καμία συμβιβαστική διάθεση, οπότε αφήστε τις συζητήσεις και το λύσιμο των διαφορών στην άκρη. Απολαύστε τον ναρκισισμό και το είναι σας, δεν συμβαίνει συχνά μια τέτοια ειδυλλιακή εικόνα.

Τοξότης. Κάπου νοιώθετε τα οικονομικά να σας βαραίνουν. Αισθάνεστε τις υποχρεώσεις που έχετε και κολλά ο νους εκεί. Δεν είναι σοβαρά τα πράγματα, απλά χάσατε την εστία της προσοχής σας και αντί να βλέπετε πόσο δυνατοί είστε μέσα σας και πόσο σταθερά θεμέλια έχετε, αφήνετε τετριμμένες σκέψεις να σας παρασύρουν. Είναι καιρός να αποφασίσετε τι θα αφήσετε πίσω σας και τι καινούργιο θα φέρετε στη ζωή σας. Παραπέρα μπορείτε να πάρετε μια ωραία επιβεβαίωση για το εγώ σας από την καριέρα σας ή μια ωραία κίνηση από το ταίρι σας.

Αιγόκερος.  Ο Κρόνος, για λίγο καιρό που βρίσκεται στο ζώδιό σας, δίνει όση υποστήριξη χρειάζεσστε και την ευκαιρία να ρίξετε βαθιές ρίζες ώστε στο μέλλον να φέρετε μεγάλη καρποφορία. Ο Αιγόκερος είναι το ζώδιο που δεν σταματά σε κανένα εμπόδιο. Και αυτό γιατί ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που αντέχει τις κακουχίες και κάνει κάθε εμπόδιο για καλό. Πέρα από τα πρόσκαιρα για εσάς, δείτε τη μεγάλη εικόνα. Βάλτε τους στόχους σας και με τον Πλούτωνα που είναι επίσης στο ζώδιό σας, έχετε ένα ακαταμάχητο πλανητικό οπλοστάσιο στη διάθεσή σας.

Υδροχόος. Εσείς παρατηρείτε τα σημεία για να δείτε την αλλαγή της προοπτικής σας με το πέρασμα του Ουρανού στον Ταύρο. Ο Ουρανός είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, οπότε η αλλαγή του ζωδιακού περιβάλλοντος θα αντηχήσει και σε σας. Ο Ταύρος είναι ένα σταθερό ζώδιο της γης, οπότε η διάθεσή σας είναι στραμμένη περισσότερο προς την πρακτική πλευρά της ζωής και δεν έχετε όρεξη για αμφισβήτηση και φλογερές συγκρούσεις. Για σας βλέπω μια νέα εποχή που οικοδομείτε την ζωή σας πάνω σε πιο σταθερές βάσεις σε ένα πιο ειρηνικό περιβάλλον.

Ιχθείς.  Το τρίγωνο του Ποσειδώνα με το Δία και οι δύο πλανήτες- κυρβερνήτες του ζωδίους σας, σας βρίσκουν σε πελάγη ευτυχίας. Κοιτάτε να μείνετε εκεί, μην ψάχνετε για κανένα λιμάνι. Η αισιοδοξία σας είναι πολύ μεγάλη, ο νους ταξιδεύει, η φαντασία σας φαίνεται σαν λογική. Μερικοί από εσάς βρίσκετε την αγάπη της ζωής σας και για άλλους η αγάπη αυτή βρίσκει φωλιά στο μέλλον. Στην όλη αυτή φαντασμαγορία, μην κάνετε πολλές κινήσεις, κυρίως στα οικονομικά. Ζήστε την ζωή σας τώρα που είναι τόσο καλή μαζί σας!

NM-May-15_2018