Η Πανσέληνος που βρίσκεται στις 9 μοίρες του Σκορπίου κορυφώνεται στις 4 το πρωί. Εάν ο ουρανός είναι καθαρός θα μπορείτε να θαυμάσετε όλη τη λαμπρότητά του λίγο μετά το μεσουράνημα. Κοντά του θα είναι ο Δίας, που θα επισκιάζεται από το σεληνόφως, οπότε περιπένουμε άπλετες και έντονες συναισθηματικές εκφράσεις (πολύ ρομαντισμό και μερικές ζηλοτυπίες).

Κριός. Αισθάνεστε ότι τα πράγματα άρχισαν επιτέλους να χαλαρώνουν μετά την μεγάλη ένταση. Ο Άρης μόλις πέρασε την σύνοδο με τον Πλούτωνα, περίοδος που μπορεί να παρομοιαστεί μόνο με ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Τώρα αρχίζει η ύφερση και έρχεται η ησυχία. Μπορείτε με την άνεσή σας να τακτοποιήσετε την πρόσφατη αναστάτωση. Βέβαια υπάρχει ακόμα πάρα πολύ ενέργεια και δύναμη διάθεσιμη για εσάς. Απλά πρέπει να συνειδητοποιήσετε   ότι είστε σε μια φάση μιας μεγάλης μεταμόρφωσης για το άμεσο μέλλον σας.

Ταύρος. Από το ζώδιο του Σκορπιού η Σελήνη σας προκαλέι και φέρνει στον ορίζοντά σας πολλά συναισθηματικά στοιχεία γύρω από τα οικονομικά σας. Σας φανερώνει την αξία σας και αυξάνει τις καθημερινές επαφές. Νοιώθετε ότι πρέπει να βγείτε προς τα έξω, να πάρετε περισσότερα ρίσκα και να εκφραστείτε πολύ πιο παθαισμένα και απροκάλυπτα. Θέλετε να επενδύσετε περισσότερα και να κάνετε ανοίγματα. Επιζητάτε περισσότερη κοινωνική επαφή και έχετε όρεξη για πολύ φλερτ.

Δίδυμος. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, ένας αδιαμφισβήτητα όμορφος πλανήτης, σας καλομαθαίνει και σας κάνει όλα τα χατήρια. Τα πράγματα κυλούν πολύ ομαλά και απολαμβάνετε όμορφες μέρες με πολύ καλές στιγμές και αρκετές μικρές εκπλήξεις. Κάποιες φορές αναρωτιέστε αν θα ήταν καλύτερο να είστε σπιτόγατοι και να απολαμβάνετε τη θαλπωρή του σπιτιού και την ησυχία του καναπέ. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία και μετράει είναι να τα έχετε καλά με τον αυτό σας, να αισθάνεστε ασφαλείς και να είστε ευχαριστημένοι με αυτό που έχετε.

Καρκίνος.  Η έκφραση που ταιριάζει με το ζώδιο σας αυτές τις μέρες είναι:»Πέρα βρέχει». Η σύνοδος που συμβαίνει μεταξύ Σελήνης και Δία είναι ένας πάρα πολύ τυχερός συνδιασμός. Σας κάνει να είστε πολύ αισιόδοξοι και να πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό σας φέρνει έντονα,παθιασμένα συναισθήματα. Οπότε ρίξτε το στον έρωτα!

Λέοντας. Νοιώθετε πολύ προσγειωμένοι και αρκετά άβολα καθώς επικεντρώνεστε στην πραγματική πλευρά της ζωής και δίνετε προσοχή σε πράγματα που πρέπει να γίνουν και στις υπροχρεώσεις σας. Αυτό είναι πολύ καλό γιατί ανταμοίωεστε και αισθάνεστε ωραία που είστε παραγωγικοί. Θα θέλατε ωστόοσ περισσότερη άνεση και λίγο άραγμα. Κάπου αισθάνεστε ότι έχετε δουλέψει ήδη αρκετά και θα σας άξιζε να χαρείτε και να μείνετε λίγο με τον εαυτό σας.

Παρθένος. Βιώνετε πολλές προσωπικές επαφές και αναζητείτε να θεμελειώσετε κάποιες σταθερές αξίες και μακροβιότητα σε αυτές. Είστε αυθόρμητοι και ζεστοί στις προσεγγίσεις σας. Εκφράζεστε με πολύ χιούμορ και σπιρτάδα και θέλετε να κρατήσετε τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Είναι πολύ καλές μέρες για να κλείσετε συμφωνίες και να ανοίξετε νέα κανάλια επικοινωνίας που θα σας φανούν χρήσιμα στην πορεία. Εάν έχετε οικονομικές εκκρεμότητες θα τακτοποιηθούν.

Ζυγός. Νοιώθετε λίγο το μυαλό σας να ξεφεύγει. Θέλετε να ταξιδέψετε, να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και να κάτετε κάτι πιο περιπετειώδες και ευχάριστο. Τα οικονομικά σας φαίνεται να βρίσκονται στο επίκεντρο. Νοιώθετε ότι υπάρχουν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες που θα πρέπει να τις αξιοιποιήσετε έστω και αν δεν είναι πάνω σε κάτι από τα συνηθισμένα. Φαίνεται ότι έχετε κάποια νέα που περιμένατε και σχετίζονται με τα σχέδιά σας. Κάποιες πιέσεις έρχονται. Εσείς όμως καταφέρνετε να διαχειρίζεστε την καριέρα σας με έναν λογικό και ήσυχο τρόπο.

Σκορπιός. Έχετε πολλά και έντονα συναισθήματα. Νοιώθετε μεγάλη ενέργεια και θέλετε να ξεχυθείτε για να κυνηγήσετε την επιτυχία, ώστε να δώσετε επιβεβαίωση στον εαυτό σας. Στα επαγγελματικά σας προσέξτε να έχετε την ανταμοιβή που σας αξίζει. Μην το παραβλέψετε καθώς είστε πολύ παρορμητικοί και μπορεί να σας ξεφύγει. Τα ερωτικά σας δείχνουν πολύ ρομαντισμό και εξομολογήσεις. Καιρός να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό και πιο συναρπαστικό με το ταίρι σας.

Τοξότης. Χρειάζεται να κρατήσετε χαμηλό προφίλ ως προς τις εξωτερικές δραστηριότητες όσο και αν πιστεύετε ότι σκοπός της ζωής σας είναι η καριέρα σας. Νοιώθετε μια εσωστρέφεια και ένα πλούτο εσωτερικών αισθημάτων. Όσοι είστε καλλιτέχνες βιώνετε μια αναγέννηση έμπνευσης. Οι υπόλοιποι αισθάνεστε ότι κάτι καινούργιο δημιουργείται μέσα σας. Όσο για τα εξωτερικά έχετε κάτι όμορφο στη ζωή σας είτε σύντροφο, είτε ένα γλυκό πρόσωπο που σας νοιάζεται. Δώστε τους την ευκαιρία να δώσουν αυτό που θέλουν.

Αιγόκερος. Και εσείς νοιώθετε μια ανακούφιση από μια πρόσφατη πίεση. Ωστόσο, ακόμη έχετε τον πλήρη έλεγχο και θέλετε να επιβάλλετε τους όρους του παιχνιδιού. Έχετε αρκετή ενέργιεα και μπορείτε να αλλάξετε αυτό που θέλετε στον εαυτό σας. Όσοι θέλτε να κάνετε δίαιτα αυτή είναι μια πολύ ευνοϊκή εποχή. Παράλληλα έχετε έντονες ερωτικές παρορμήσεις. Απλές γνωριμίες δεν σας αρκούν, είστε σε μια φάση που δεν θέλετε συμβιβασμούς. Ότι χρώμα και αν έχει η μέρα σας, το σπίτι σας είναι μια όαση ηρεμίας για εσάς.

Υδροχόος. Εσεός είστε σε μια φάση ηρεμίας, κάτι σαν τον επαναστάτη που αποσύρεται για λίγο για να μαζέψει δυνάμεις και να βγεις προς τα έω πολύ πιο δυνατός. Σας έχει πιάσει μια περίεργη διάθεση αυτοσκόπησης. Ψάχνετε τις βαθύτερες πηγές δύναμης για να θεμελειώσετε μια νέα προοπτική ζωής που θα εκφράζει όλη την πίστη σας και θα αποτελεί το βάθρο της σιγουριάς σας. Όσο και να φαίνεστε μειλίχιοι και αποτραβηγμένοι, είστε σε μια διαισθητική φάση που αναζητάτε κάτι πιο συναρπαστικό και μοναδικό.

Ιχθείς. Εσάς σας αντιμετωπίζει πολύ καλά η ζωή τελευταία. Κάπου ζείτε ένα όνειρο που σας ταξιδεύει μακριά. Η πραγματικότητα σας κάνει να νοιώθετε ότι πετάτε στα σύννεφα. Καλό θα είναι να είστε ακλόνητοι στην πίστη σας και να πιστεύετε στον εαυτό σας. Αυτό σας δίνει μια έντονη γοητεία και έναν μαγνητισμό. Αυτή την αιθέρια αύρα σας θα σας την επιβεβαιώσει μια επαφή με το αντίθετο φύλο.

 

ΖΩΔΙΑ