Κριός. Έχετε έντονη την ανάγκη μιας συναισθηματικής θαλπωρής στον προσωπικό σας χώρο.  Θα θέλατε να πάρετε το ταίρι σας και να ξεφύγετε κάπου μακριά, εάν είναι δυνατόν σε ερημικό μέρος αλλά οι υποχρεώσεις της δουλειάς σας κρατούν καθηλωμένους. Βέβαια τα οικονομικά πάνε υπέροχα, εξασφαλίζετε μια  πηγή εισοδήματος που να κρατήσει καιρό και είναι πολύ βάσιμη.

Ταύρος. Αισθάνεστε μια απερίγραπτη γοητεία που σας ταξιδεύει μακριά, σας κάνει να αισθάνεστε σαν αστέρας του κινηματογράφου. Κινείστε  στον χώρο σας και συναρπάζετε τους άλλους με τα λόγια σας, τις εκφράσεις σας και τις κινήσεις σας. Εάν ήταν εβδομάδα εκλογών και ήσασταν υποψήφιοι, η επιτυχία θα ήταν εξασφαλισμένη. Παραμελείτε λίγο τις υποχρεώσεις σας αλλά έτσι ταιριάζει στις ντίβες.

Δίδυμος. Εσείς είστε συντονισμένοι με την ενέργεια αυτής της Νέας Σελήνης οπότε αναμένετε ένα μήνα με γεγονότα, δηλαδή τα πράγματα κινιούνται για σας κυρίως τα οικονομικά και επιτυχίες που σας ανεβάζουν και σας κάνουν να αισθάνεστε σημαντικοί. Έχετε μια γνωριμία στα σκαριά και προβληματίζεστε εάν θα την πάρετε σοβαρά ή θα την προσπεράσετε. Για την ώρα αφήστε την να εξελιχτεί.

Καρκίνος. Και εσείς περισσότερο από τους Διδύμους συντονίζεστε με την ενέργεια της Νέας Σελήνης που συμβαίνει στην  αρχή του ζωδίου σας, οπότε προσμένετε ένα μήνα που καινούργια πράγματα αρχίζουν, κυρίως επειδή νοιώθετε μια εσωτερική ένταση να τα δώσετε όλα, να γίνετε πλήρως εξωστρεφείς  και να κάνετε πράγματα. Έχετε κάποια όνειρα που έχετε αφήσει πίσω. Καιρός να τα κυνηγήσετε, η τύχη είναι με το μέρος σας, οπότε οι ελπίδες θα καρποφορήσουν.

Λέοντας. Πολύ εσωστρέφεια βλέπω για σας, είστε επικεντρωμένοι στο πως τα πράγματα αντηχούν μέσα σας, τι πραγματικά μετράει για σας, πόσο πνευματικοί είστε, τι ουσιαστικά θέλετε. Το πολύ καλό είναι ότι η καθημερινότητα κυλάει ρολόι και η καριέρα σας έχει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα οπότε έχετε όλο το περιθώριο να αναπολείτε και να κλείνετε τα αυτιά σας  στη φασαρία των νέων και των διαφημίσεων.

Παρθένος. Νοιώθετε κάποια ανεπάρκεια στα οικονομικά που σας εκνευρίζει, το πολεμάτε και παίρνετε ρίσκο αλλά ακόμη δεν βλέπετε απόδοση. Είστε λίγο ανυπόμονοι, ένα δέντρο πρέπει πρώτα να ρίξει βαθιές ρίζες προτού αρχίσει να καρπίζει. Συναισθηματικά είστε δοσμένοι στην ελπίδα και τα σχέδια για το μέλλον, ίσως γιατί υποσυνείδητα νοιώθετε ότι κάποια αόρατη δύναμη σας βοηθά και φροντίζει για σας. Να περιμένετε πολύ ευχάριστα νέα.

Ζυγός. Σας προβληματίζει πολύ το μέλλον, κατά πόσο πρέπει να επενδύσετε τώρα σε κάποια πράγματα όχι οπωσδήποτε οικονομικά, εκείνο που θέλετε είναι γερές βάσεις και μέρες γεμάτες με ένα αέρα ρομαντισμού και αιθέριας ατμόσφαιρας. Εν ολίγοις  νοιώθετε πολύ ενέργεια να ξεχυθείτε επαγγελματικά, να δώσετε τον εαυτό σας και να κάνετε πολλά, αλλά μια καλλιτεχνική αισθητική ρυθμίζει τις επιλογές σας. Μια επίσκεψη σε αρχαία, θα σας έδινε έμπνευση.

Σκόρπιος. Λίγο ταξιδεμένοι είστε αυτή την εβδομάδα. Νέες ιδέες σας μπήκαν στο μυαλό και άρχισαν να σας το παίρνουν. Με αρκετό στοχασμό μέσα σας θα δείτε την μεγαλύτερη εικόνα προς όφελος σας. Ένα φλερτ σας αναστατώνει και θέλετε να το κάνετε κομμάτι της ζωής σας. Τα οικονομικά φαίνονται στριμωγμένα αλλά η βοήθεια είναι στον ορίζοντα, θα ακούσετε πολύ ευχάριστα νέα τα οποία θα έχουν αντίκτυπο για πολύ καιρό στο μέλλον.

Τοξότης. Αισθάνεστε τις καταστάσεις λίγο πιεστικές, νοιώθετε το βάρος τους και σας κάνει απαισιόδοξους κάτι που δεν ταιριάζει στο ζώδιο σας. Ο λόγος είναι ότι παρασύρεστε σε μια κυκλοθυμικότητα που σας συννεφιάζει τον νοητικό ορίζοντα και χάνετε την προοπτική σας.  Μην δίνετε σημασία στα πρέπει, αφεθείτε σε ένα ελεύθερο αίσθημα προοπτικής, η δουλειά σας πάει καλά, η τύχη σας βοηθάει και σας φέρνει πράγματα που κάνει να λαμβάνετε.

Αιγόκερος. Οι προσωπικές σχέσεις είναι στο προσκήνιο, όσο και να θέλετε να αποτραβηχτείτε και να περιοριστείτε στον εαυτόν σας, σας βγάζουν έξω το κέλυφος της ατομικότητας σας. Ενώ εσείς αισθάνεστε ωραία με τον εαυτό σας και εκδηλώνετε πολύ ανθρωπιά και αγάπη, βρίσκετε ότι οι άλλοι στην δουλειά σας και στις προσωπικές επαφές σας προκαλούν και σας αναστατώνουν. Είναι πάντως καλός καιρός να αναθεωρήσετε αυτά τα δυναμικά.

Υδροχόος. Νοιώθετε μια έντονη ανάγκη, κάπως περίεργη, να αρχίσετε να ξεσκονίζετε πολλά πράγματα στην καθημερινότητα σας, αυτά που έχετε αφήσει πίσω, που έχετε παραμελήσει,  συμπεριλαμβανομένου και του σκύλου σας. Θέλετε μια ωραία ατμόσφαιρα δίπλα σας, βρίσκετε ότι έχετε πολλά πράγματα που σας δίνουν ευχαρίστηση, καιρός να τους δώσετε προσοχή και να τα ξαναφέρετε στο προσκήνιο της ζωής σας, μια αναγέννηση του προσωπικού σας χώρου.

Ιχθείς.  Έχετε ένα υπέροχο αίσθημα επιτυχίας στην καριέρα σας, αισθάνεστε ότι είστε μπροστά από τις καταστάσεις έχοντας έτσι τον πλήρη έλεγχο. Από την άλλη μια έντονα ερωτική και ευχάριστη εβδομάδα σας ανεβάζει στα ύψη και σας κάνει να νοιώθετε ότι ζείτε σε ένα ονειρεμένο κόσμο. Παίρνετε ευχάριστα νέα, ίσως να αφορούν ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο σας. Αφήστε ελεύθερο τον συναισθηματισμό σας, το περιβάλλον είναι αρκετά εύφορο, θα πάρετε πολλά πίσω.

NM-Jun-24-2017n διατροφή υγεία ομορφιά