Κριός. Μια υπέροχη εβδομάδα είναι μπροστά για σας. Η Νέα Σελήνη σύνοδο με τον Άρη στη 1η μοίρα του Λέοντα σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας δημιουργικής εποχής για σας που σας οδηγεί σε ένα στάτους που σας κάνει επιτυχημένους και ευτυχισμένους. Παράλληλα μπορεί να είναι μια έντονα ερωτική εβδομάδα που σας φέρνει σε μια σχέση με μέλλον που αποτελεί επίσης παράγοντα ισχύος στη δημόσια εικόνα σας. Ο Αύγουστος αρχίζει πολύ θερμά για σας.

Ταύρος. Οι οικονομικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις απαιτούν την προσοχή σας και την αφοσίωση σας σε μια σταθερή πορεία βελτίωσης τους. Έχετε όλη τη γνώση διαθέσιμη στο τι πρέπει να γίνει απλά πρέπει να κινηθείτε έστω και εάν κάνει ζέστη, να βγείτε από τη θαλπωρή και δροσιά του σπιτιού ή να βάλετε τα σχέδια μπροστά όταν ξεκολλήσετε από την παραλία.  Όλα είναι καλά, απλά τρώγεστε λίγο με το τι φέρνει το μακρύ μέλλον. Έχετε ένα σημαντικό νέο που αφορά την καριέρα σας.

Δίδυμος. Νοιώθετε ότι μεταμορφώνεστε σε ένα λιονταράκι αυτή την εβδομάδα, που σημαίνει  μια κατάσταση υπεροχής και λαμπρότητας. Περνάτε μια κατάσταση ανανέωσης, νοιώθετε πολύ μαχητικοί, βρίσκετε τον εαυτό σας σε μια βροχή ιδεών που σας προετοιμάζει για μια νέα εποχή γονιμότητας  στην δημιουργική σας πλευρά. Εκφράζεστε με ένα γοητευτικό τρόπο και καταφέρνετε να αποκτήσετε το σεβασμό των άλλων, έστω και εάν σας ζηλεύουν λίγο.

Καρκίνος. Μια σημαντική εβδομάδα για σας για τα οικονομικά σας και τις αξίες στη ζωή σας. Αντιλαμβάνεσθε ότι έχετε τα ηνία στην καριέρα σας και στη ζωή σας, μια σημαντική αντίληψη που σας κινητοποιεί να οδηγήσετε αυτή την κατάσταση σε κάτι χειροπιαστό, να αποκτήσετε κάτι. Βέβαια εν μέσω καλοκαιριού  παρ όλο που ονειρεύεστε που θα πάτε διακοπές  έχετε κάποιες πολύ σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες που σας απορροφούν.

Λέοντας. Τι υπέροχο ξεκίνημα για τον μήνα για σας. Η Νέα Σελήνη στην αρχή του ζωδίου σας συνοδό με τον Άρη σας δίνει όλη την ενέργεια να εκφράσετε την ατομικότητα σας που έχει την ποιότητα του Ήλιου. Δεν είναι περίεργο που η εποχή των διακοπών είναι στο ζώδιο του Ήλιου κάτι που έρχεται σε σύγκρουση με αστρολογικές ιδέες που συνδέουν τον Ήλιο με εξουσία, ηγετικές θέσεις, κυβερνητικά πόστα. Ο Ήλιος είναι η χαρά της ζωής, μας χαρίζει τις ημέρες με όλη την μαγεία που έχουν μέσα στις τέσσερις εποχές. Ο  Λέοντας σαν χαρακτηριστικά του έχει τη δημιουργικότητα, το παιχνίδι, το δράμα, την παιδικότητα. Βέβαια έχει και την κινητοποίηση για εξουσία αλλά η όλη παρόρμηση έρχεται γιατί εκεί είναι ευκαιρίες για δράμα και λάμψη.   Με τον Ερμή επίσης στο ζώδιο σας και τον Βόρειο Δεσμό, τα άστρα έχουν για σας αυτό τον μήνα τους σπόρους που θα ανθίσουν δώρα που ταιριάζουν στο ζώδιο σας. Οπότε φέτος πάτε διακοπές και παράλληλα κοιτάτε δίπλα σας, κάποια μηνύματα είναι για σας. Έγραψα περισσότερα για σας καθότι έχετε την τιμητική σας με την είσοδο του Ήλιου στο Λέοντα.

Παρθένος. Εσείς παίρνετε μια εβδομάδα στο παρασκήνιο, δεν σας συγκινεί η εξωτερική δραστηριότητα, ζητάτε να έχετε όλη την ησυχία και να αναπολήσετε στην ουσία της ζωή σας. Θέλετε να ξεκαθαρίσετε ποιες πράξεις σας έχουν ουσία,  κατά πόσο αυτό που θέλετε αντηχεί με τα αισθήματα σας. Υπάρχουν κάποιοι πειρασμοί που δεν σας αφήνουν ήσυχους και κάπου εντρυφάτε σε αυτούς καθότι σας παθιάζουν και σας παρασύρουν με το οικονομικό ή το κίνητρο της απόλαυσης.

Ζυγός. Είστε στον αστερισμό του απόλυτου εγώ, τα άστρα σας ευνοούν σε αυτή την Νέα Σελήνη που αισθάνεστε σας ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, έτοιμοι να απαγορεύσετε κάθε γραμμή για το μέλλον.  Μην καβαλήσετε το καλάμι και αρχίσετε τα κηρύγματα, εάν και έχετε να πείτε πολλά και να προσφέρετε πολύ ελπίδα, το ακροατήριο φαίνεται λίγο δύσπιστο.  Συντονιστείτε περισσότερο στην άπλετη τύχη που έχετε, όπως επίσης και στο τι σας προσφέρει η καριέρα σας.

Σκορπιός. Αυτό και εάν είναι τύχη, όλοι είναι στον αστερισμό των διακοπών και για σας  έπιασε μια επαγγελματική φούρια εκεί που δεν το περιμένατε. Δώστε προσοχή σε αυτό, φαίνεται άτι υπάρχουν κάποιες καταπληκτικές ευκαιρίες με πολύ μέλλον. Έχουν πολλά να σας δώσουν ειδικά τώρα που αισθάνεστε κάποια οικονομική ανασφάλεια. Και όσο να θέλετε να ξεφύγετε σε ένα φευγαλέο φλερτ ή σε κάποιες φαντασίες, ξεχάστε το, θα διαλυθούν σαν ένα σύννεφο.

Τοξότης. Κάτι παράλληλο με τους Διδύμους, νοιώθετε άτι τα άστρα ευθυγραμμίστηκαν για σας.  Με ένα περίεργο τρόπο αισθάνεστε περίεργα αυτή την εβδομάδα, εκεί που ήσασταν ήσυχα ούριος άνεμος δεν σας αφήνει σε ησυχία. Βέβαια είναι πολύ ευχάριστη έκπληξη, χαίρεστε που καινούργιοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας. Όσο και να θέλετε να είστε συγκρατημένοι,  μια σειρά πειρασμών και θέλγητρων σας καλούν να ανοίξετε πανιά.

Αιγόκερος. Οι δουλειές πάνε κατά ευχήν, έχετε κάνει καλό κουμάντο, οπότε μπορείτε να χαλαρώσετε  με τον εαυτό σας , να αποτραβηχτείτε λίγο και να κάνετε και μια δουλειά στο σπίτι. Κατά κάποιο τρόπο το περιβάλλον κοιτάει να σας ζαλίσει είτε με κουτσομπολιό είτε με ανυπόστατες ιδέες , οπότε καλό είναι να συγκεντρωθείτε να ταχτοποιήσετε κάποιες υποχρεώσεις που έχουν μείνει πίσω  και να ξεχάσετε λίγο τις σκοτούρες της δουλειάς. Η όλη διαδικασία θα σας ανανεώσει.

Υδροχόος. Εάν ονειρεύεστε άτι το πριγκιπόπουλο της ζωής σας θα σας παρουσιαστεί, ανοίξετε τα ματιά σας και χάστε τον ύπνο σας στις μαγικές νύχτες τους Αύγουστου, απλά περιμένετε καμιά εβδομάδα να γεμίσει λίγο το φεγγάρι. Το κομμάτι των προσωπικών σας σχέσεων λάμπει αυτή την εβδομάδα, αυτά που συμβαίνουν σας ανοίγουν ένα καινούργιο ορίζοντα και αφήνουν τα όνειρα σας να τρέξουν. Πολλούς καλοκαιρινούς έρωτες βλέπω.

Ιχθείς. Κοιτάξτε, κάποιος πρέπει να καθίσει σπίτι και να κάνει τις δουλειές. Μην το παίρνετε προσωπικά, η ενέργεια των άστρων έχει μια κυκλική πορεία, κατά καιρούς δίνει την ευκαιρία για λίγο άραγμα έστω και εάν αυτό φαίνεται σαν αγγαρεία. Έχετε μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία εκεί που δεν το περιμένατε οπότε γιορτάστε το  και για περισσότερο ενθουσιασμό φαίνεται μια πολύ τυχερή εβδομάδα για σας, δοκιμάστε την τύχη σας.

NM-Jul-23-2017n