Θα είναι μια θεαματική Πανσέληνος επιβλητική στον δυτικό ορίζοντα λίγο πριν την ανατολή. Το γεγονός ότι γίνεται ακριβής αμέσως μετά την δύση του φεγγαριού συμβολίζει ότι στις δυο  επόμενες εβδομάδες  ξεπερνιούνται πολλά συναισθηματικά εμπόδια και μια ανανέωση έρχεται όπως ακριβώς αισθανόμαστε μετά τις διακοπές. Στις 17 μοίρες του Αιγόκερου η Σελήνη είναι σύνοδο 1 μοίρας με τον Πλούτωνα οπότε εάν βάλουμε την φαντασία μας θα δούμε στην άκρη του πλανητικού μας συστήματος τον Πλούτωνα στην προέκταση της οπτικής μας γραμμής με το φεγγάρι. Δεν είναι κάτι το μαγευτικό το φεγγάρι σε όλο το μεγαλείο του να μας δείχνει την άκρη της πλανητικής μας γειτονιάς! Η σύνοδος Σελήνης Πλούτωνα θεωρείται ότι φέρνει καταπειστικά αισθήματα, πολύ πάθος και μια αδυσώπητη άποψη των πραγμάτων όπως ενός επιχειρηματία που το μόνο που τον νοιάζει είναι το συμφέρον του. Όχι όμως σε αυτή τη  περίπτωση, η μαγικότατα και η ομορφιά του συνδυασμού θα φέρει στην επιφάνεια έντονα και βαθιά αισθήματα, θα νοιώσουμε δυνατοί και μια μεταμόρφωση για ένα πιο φωτεινό αύριο.

Κριός. Δε φαίνεται να σας κόβει η ζέστη από τη φλόγα σας  για επιχειρηματική δραστηριότητα και εργασία. Εκεί βρίσκετε τον εαυτόν σας και την αίσθηση της μοναδικότητας σας. Νοιώθετε πολύ ενέργεια, έχετε τη φιλοδοξία να αποδείξετε τον εαυτό σας και να πετύχετε. Παραπέρα έχετε μια παρόρμηση  να διαμορφώσετε την όλη δραστηριότητα σας σαν ένα μεγάλο οικογενειακό περιβάλλον. Αποφύγετε να είστε ευέξαπτοι  γενικά, απλά φλογεροί  με το ταίρι σας.

Ταύρος. Σας κυριαρχεί μια παράξενη ιδεολογική διάθεση γύρω από πολιτική, φιλικές σχέσεις και οικογένεια. Αισθάνεστε σαν ειρηνοποιοί, έχετε ένα ρομαντισμό που τον εκφράζετε στις προσωπικές σας επιλογές. Νοιώθετε μια έντονη συναισθηματικότητα στις προσωπικές σχέσεις σας, θέλετε βάθος και ποιότητα, έστω και εάν αυτό δημιουργεί κάποια παρεξήγηση σε κάποιους που νομίζουν ότι όλα είναι ίσιωμα. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας και η τύχη σας χαμογελά.

Δίδυμος. Εάν έχετε κάλο κλιματισμό στο σπίτι θα περάσετε όμορφα. Έχετε μια διάθεση για εσωστρέφεια,   θα θέλατε να μείνετε λίγο μόνοι σας και να αναλογιστείτε για την προσωπική σας ζωή και το τι τελικά μετράει για σας. Παράλληλα έχετε ένα μικρό φλερτ στην αρχή ή μια καινούργια φιλία  στην  οποία βρίσκετε διέξοδο για επικοινωνία. Έχετε μια κυριαρχική διάθεση, είστε ασυμβίβαστοι και μερικώς χαρισματικοί αρκεί να δείχνετε μεγαλοπρέπεια.

Καρκίνος. Η ιδιοσυγκρασία σας εκφράζεται απερίσπαστα.  Νοιώθετε δυναμικοί, γεμάτοι ενέργεια,  ξέρετε τι θέλετε και διαγράφετε τους Όρους στις επαφές σας με τους άλλους, ακόμη και με το ταίρι σας. Ξεκαθαρίζετε κάποιους συναισθηματισμούς που έρχονται από το παρελθόν και συγκεντρώνεστε σε αυτό που σας ευχαριστεί και όχι στα πρέπει.  Έχετε όλη τη διάθεση να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση καθότι νοιώθετε ότι μια μεγάλη ανταμοιβή περιμένει.

Λέοντας  Έχετε μια κτητική διάθεση κυρίως γιατί επικεντρώνεστε σε αυτά που έχετε και το εκτιμάτε. Σκάφτεστε τι κινήσεις πρέπει να κάνετε για να βελτιώσετε το οικονομικό σας μέλλον.  Βρίσκετε ότι έχετε όλο το δυναμικό, μπορείτε να το κάνετε, απλά πρέπει να τα βάλετε στο μυαλό σας και να κάνετε το πρώτο βήμα. Έχετε τις ευκαιρίες, αφήστε την διαίσθηση σας να δουλέψει, μην το πιέζετε, είστε κυρίαρχος του παιχνιδιού. Πολύ γοητευτικοί  αυτή την εβδομάδα.

Παρθένος. Εσάς σας λείπει ένα μικρό ταξιδάκι και μερική καλοπέραση. Όχι ότι δεν περνάτε καλά  αλλά η τελειομανία που σας χαρακτηρίζει ζητά να εκφραστεί σε όλους του τομείς. Έχετε μια κυριαρχική διάθεση οπότε βάλτε στο μυαλό σας πως θα περάσετε καλά σε φιλικό περιβάλλον και ταυτόχρονα οι δουλειές σας να κυλούν ήσυχα. Ποντάρετε στην τύχη σας αυτή την εβδομάδα, βλέπω να σας χαμογελάει.

Ζυγός. Αυτή η εβδομάδα θα φέρει γεγονότα σε σας που θα αλλάξουν προς το καλύτερο την καθημερινότητα σας και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Είναι κάτι που το περιμένετε, το είχατε σχεδιάσει και ελπίζατε ότι θα γίνει. Ο καιρός λοιπόν είναι εδώ. Νοιώθετε τυχεροί και πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Γιορτάστε το, απολαύστε την επιτυχία σας.

Σκορπιός. Το ρίχνετε στην διασκέδαση, στην καλοπέραση και στον ερωτισμό. Νοιώθετε ιδιαίτερα ότι είστε ο εαυτός σας, πολύ δυναμικοί και ελκυστικοί, έχετε τον έλεγχο των κινήσεων. Ψάχνεστε σε βαθειά αισθήματα, θέλετε πάθος και προσωποποιείστε το ρόλο του Δον Ζουάν, τίποτα δεν μπορεί να σας αντισταθεί και έχετε όλη την προσοχή σας εκεί, καθότι τα επαγγελματικά πάνε ρολόι.

Τοξότης. Κάτι παρόμοιο με το Ζυγό για σας. Τα πράγματα κινιούνται, ξεφεύγετε από κάποιες πελματικές καταστάσεις που βρήκατε τον εαυτό σας τελευταία. Ξεχειλίζετε από αισθήματα γενναιοδωρίας και φιλανθρωπίας. Αισθάνεστε τυχεροί και θέλετε να το μοιραστείτε. Βρίσκετε την ευκαιρία να αναμορφώσετε λίγο τις καθημερινές σας υποχρεώσεις ώστε να είστε περισσότερο ελεύθεροι. Έχετε εμπιστοσύνη στην διαίσθηση σας.

Αιγόκερος. Καιρός να δεσμευτείτε, να ρίξετε ρίζες, να δοθείτε σε μια σχέση με κλειστά μάτια. Δώστε εμπιστοσύνη και προχωρήστε. Η ζωή δεν είναι να κοιτάτε τι θα αναστατώσει το πρόγραμμα σας, τα ραντεβού σας και τον οικονομικό σας προϋπολογισμό. Θέλει κάποιο ρίσκο να ρίξετε μια ματιά μέσα σας και να ακολουθήσετε τα ένστικτα σας. Θα έχετε την ευκαιρία στις προσωπικές σας σχέσεις αυτή την εβδομάδα να δοκιμάσετε την αντοχή σας και το σθένος σας.

Υδροχόος. Μια ήσυχη εβδομάδα για σας πέρα από το γεγονός ότι αισθάνεστε επαναστάτης χωρίς αιτία. Το τι κάνετε με αυτό είναι δική σας επιλογή, έχετε το απρόοπτο χαρακτηριστικό γηγενές στο ζώδιο σας, οπότε δεν έχετε έλλειψη φαντασίας. Θέλετε βασικά κάτι διαφορετικό στην καριέρα σας και στην δουλειά σας,  η ιδέα να δουλεύετε από ένα απόμακρο νησί σας φαίνετε ελκυστική. Πάντως η τύχη είναι με το μέρος σας

Ιχθείς. Έχετε μια ταξιδιωτική διάθεση, εάν δεν φύγατε ακόμη για διακοπές το μυαλό σας είναι ήδη εκεί. Έχετε μια μικρή λεπτομέρεια να ταχτοποιήσετε στο σπίτι, κατά τα αλλά είστε έτοιμοι να φύγετε. Είστε ρομαντικοί, κουλτουριάρηδες, θέλετε να βρείτε τον εαυτό σας σε ένα μέρος με αισθητική και μπόλικο Μπον Βιβέρ, είστε σε μια απόλυτη διάθεση να ξεφύγετε από το συνηθισμένο και το καθημερινό. Θα έχετε υπέροχα όνειρα, ακολουθείστε τα όνειρα σας.

FM-Jul-9-2017 n διατροφή υγεία ομορφιά