Κριός. Έχετε μια ευχάριστη εβδομάδα, η τύχη είναι πλουσιοπάροχη μαζί σας, σας δίνει αρκετή ενέργεια και δυναμικότητα να προχωρήσετε μπροστά άφοβα χωρίς να υπολογίζετε το ρίσκο και να κερδίζετε αυτό που θέλετε. Εάν είστε διακοπές το διασκεδάζετε ασταμάτητα. Συναισθηματικά είστε συντονισμένοι στο πάθος, ζητάτε βαθιές εκφράσεις αισθημάτων, αυτό οδηγεί σε πολύ ρομαντισμό και αρκετές σκηνές ζηλοτυπίας ταυτόχρονα.

Ταύρος. Έχετε πολλές επαφές με κόσμο και επισκέψεις ίσως στο σπίτι. Συναισθηματικά σας εκφράζουν αυτές οι δραστηριότητες, βρίσκετε εκεί τον εαυτό σας και παράλληλα νοιώθετε αναζωογονημένοι όταν γυρίζετε στο σπίτι. Φαίνεται ότι η όλη σας δραστηριότητα είναι παραγωγική, υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην δουλειά που φαίνονται επικερδείς και αρχίζετε να κάνετε όνειρα για το νέο ορίζοντα που σας ανοίγεται.

Δίδυμος. Πρέπει να είστε ευχαριστημένοι στις ισορροπίες  που απολαμβάνετε στη ζωή σας και τις σχέσεις σας με την Αφροδίτη τον τελευταίο καιρό στο ζώδιο σας. Πρέπει να είχατε κάτι αισθηματικό που να σας γοήτευσε και σας ανέβασε αρκετά την αυτοπεποίθηση. Παράλληλα φαίνεται ότι ευνόησε και την καριέρα σας, κάποια πράγματα κινήθηκαν και είχατε κάποιες καλές ευκαιρίες. Να περιμένετε κάποια συναρπαστικά νέα αυτή την  εβδομάδα.

Καρκίνος. Έχετε μια διάθεση για πολλή διασκέδαση, θέλετε να κάνετε πράγματα που σας είχαν λείψει τελευταία. Εάν το είχατε ρίξει στη δίαιτα για να φαίνεστε καλύτερα στην παραλία, προσοχή λίγο, φαίνεται ότι θα έχετε τον πειρασμό πολύ καλών φαγητών αυτή την εβδομάδα.  Μια συνάντηση σας φέρνει καλά νέα, μάλλον μια συνεργασία που σας δίνει την ευκαιρία πολλών συναλλαγών. Πολύ τυχερή εβδομάδα για σας.

Λέοντας. Η σύνοδος Άρη και Ήλιου σας ζωογονεί και σας κάνει ιδιαίτερα δυναμικούς, γεμάτους ενέργεια και ζωτικότητα. Με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στο ζώδιο σας τώρα με τον Ήλιο εκεί επίσης πρέπει να αντιλαμβάνεστε κάποια σημάδια για τη δημιουργική πορεία σας στο άμεσο μέλλον. Συναισθηματικά νοιώθετε μια σιγουριά και ασφάλεια στον οικογενειακό σας χώρο, κάποια ευχάριστα νέα από τη δουλειά σας συντελούν σε αυτό.

Παρθένος. Με τον Ερμή στο ζώδιο σας αισθάνεστε μια αναζωογόνηση καθότι είναι ο κυβερνήτης του ζώδιου σας. Νοιώθετε αυτή την έξτρα  ενέργεια που σας κάνει να γίνετε πιο ενεργητικοί και να προχωρήσετε κάποιες καταστάσεις που έχετε αφήσει πίσω σας και κάπου έχουν τελματώσει. Θέλετε να επικοινωνήσετε περισσότερο, να πάτε εδώ και εκεί, είστε σε μια φάση που χαίρεστε γυρίζετε και να απολαμβάνετε την καθημερινή δραστηριότητα.

Ζυγός. Η δουλειά σας είναι στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα. Ίσως να κάνετε κάποιες συμφωνίες μετά από διαβουλεύσεις ή τελικά να παίρνετε κάποια χρήματα που σας όφειλαν, πάντως φαίνεται ότι τα πράγματα είναι ευχάριστα και χαίρεστε που πάνε κατά ευχήν όπως θέλετε. Συναισθηματικά έχετε την ανάγκη για εκφράσεις αγάπης και λέξεων που να σας δίνουν σιγουριά και σταθερότητα, φαίνεστε λίγο ευαίσθητοι αυτή την εβδομάδα.

Σκορπιός. Τα συναισθήματα σας μετρούν πολύ για σας αυτή την εβδομάδα. Θα θέλατε να φεύγατε σε ένα μακρινό ταξίδι σαν διέξοδο γιατί νοιώθετε την ανάγκη να ανοίξετε τους  ορίζοντες σας και να βλέπετε τα πράγματα με ένα ανοιχτό μάτι. Είστε πολύ ευχαριστημένοι που καταφέρατε κάτι στη δουλειά σας πέρα από κάποιες αντιξοότητες, νοιώθετε ιδιαίτερα δυνατοί και κάνετε κάποια πολύ καλά και μεγάλα σχέδια τα οποία τα έχετε μυστικά για την ώρα.

Τοξότης. Συναισθηματικά είστε μερικώς εσωστρεφείς, είστε σε μια διάθεση αναπόλησης και περισυλλογής. Σας έχει πιάσει μια φιλοσοφική επιθυμία να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να ξεπεράσετε κάποιες αναστολές που έχετε. Στη βάση ζητάτε να πετύχετε κάποια καλύτερη οικονομική ισχύ καθώς αναλογίζεστε το βαθμό ελευθερίας και ανεξαρτησίας που θα πετύχετε και επίσης θα νοιώθετε πολύ καλύτερα ιδεαλιστικά για τις επιδιώξεις στην καριέρα σας. Κάπου με μπερδέψατε με τις υψηλές ιδέες σας!

Αιγόκερος. Αυτή την εβδομάδα νοιώθετε μια ανανεωτική ενέργεια, βρίσκετε ότι ξαφνικά νέες δυνάμεις έρχονται και σας ωθούν να είστε πιο δυναμικοί και να εκφράσετε την προσωπικότητα σας. Σας εμπνέει ένας ιδεαλιστικός αέρας, ζητάτε το καλύτερο και νοιώθετε την ανάγκη να κάνετε κάτι καλύτερο στο κοινωνικό πλαίσιο. Επαγγελματικά απολαμβάνετε κάποια αφθονία και έχετε όλη την ευρύτητα του νου να κάνετε ένα πολύ πρωτότυπο βήμα.

Υδροχόος. Τα επαγγελματικά σας απαιτούν την  προσοχή και την εφευρετικότητα σας να βρείτε κάποιες λύσεις  εκφράζοντας την πηγαία διαίσθηση σας. Έχετε βοήθεια από κάποια σημαντικά πρόσωπα, φαίνεται ότι μαζί κινείτε μια δραστηριότητα πολύ σημαντική για σας. Έχετε κάποια όνειρα για ένα οικονομικό θαύμα, φαίνεται ότι αρχίζετε να έχετε τα πρώτα δείγματα ότι είστε σε πολύ καλή πορεία. Εμπιστευτείτε την τύχη σας.

Ιχθείς. Επιδιώκετε την παρέα του συντρόφου σας και ξεφεύγετε στους δικούς σας  ρομαντικούς κόσμους. Αισθάνεστε ιδιαίτερα ότι ξέρετε τι θέλετε, τι σας ευχαριστεί, με τους δικούς σας όρους βρίσκετε ότι οι μικροαπολαύσεις της ζωής  έχουν την ιδία αξία όσο και ένα μακρινό ταξίδι σε ένα πολύ διαφημισμένο μέρος. Με αυτή την στωική διάθεση περνάτε όμορφα, βρίσκετε ότι η ζωή έχει ήδη πολλά  πλουσιοπάροχα πράγματα για εσάς.
FQ-Jul-30-2017n