Η Πανσέληνος λαμβάνει χώρα στις 10 μοίρες του Ζυγού και η Σελήνη ανατέλλλει 3 ώρες αργότερα, οπότε και θα είναι πολύ επιβλιτική.

Κριός. Για εσάς είναι μια έντονη περίοδος. Η σύνοδος Ερμή και Ήλιου σας κάνει πάρα πολύ δυναμικούς και γρήγορους στην επικοινωνία σας. Το μυαλό σας τρέχει και δεν προλαβαίνετε να κάνετε τα πάντα όπως θέλετε. Τα τετράγωνα του άξονα της Πανσελήνου με τον Άρη και η σύνοδος με τον Κρόνο σας δίνει πάρα πολύ θετική ενέργεια. Αισθάνεστε κάπως σαν να σας έχει έρθει ένας κεραναυνοβόλος έρωτας. Είναι μια πολύ δημιουργική περίοδος που μπορείτε να την απολαύσετε σε όλο της το μεγαλείο σε 9 μήνες.

Ταύρος. Εσάς σας χαμογελάει πολύ αυτή η Πανσέληνος καθώς πολλά πράγματα κινούνται γύρω από αυτό που κάνετε και ένας καλύτερος οικονομικός παράγοντας διαγράφεται για εσάς. Η Αφροδίτη, που μόλις μπήκε στο ζώδιό, σας κάνει να αισθάνεστε πιο άνετακαι πιο πολύ ο εαυτός σας. Πιστεύω θα πρέπει να σας φέρει κάποιες ενθουσιώδεις καταστάσεις καθώς έρχεται από μια σύνοδο με τον Ουρανό. Μπορεί το ταίρι σας να σας εκπλήξει με κάτι πολύ όμορφο.

Δίδυμος. Έχετε μια διάθεση να βρίσκεστε σε φιλικό περιβάλλον και να μοιράζεστε καλές στιγμές. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο σας κάνει λίγο ανυπόμονους και βιαστικούς. Ζητάτε συγκεκριμένα πράγματα αλλά επικοινωνείτε αφηρημένα με αποτέλεσμα να μπερδεύετε τους άλλους με το τι ακριβώς θέλετε. Πάντως είστε πολύ φλογεροί με παιχνιδιάρικη διάθεση. Αυτή τη διάθεση απογειώνουν κάποια καλά νέα που έχετε από το εργασιακό σας περιβάλλον. Κερδίζετε κάτι που το θέλατε πολύ.

Καρκίνος. Σας κυριαρχεί ένα αίσθημα εσωστρέφειας. Επιθυμείτε να είστε περισσότερο σοβαροί και πραγματιστές. Δεν σας συγκινεί να πάρετε ρίσκα, ούτε να αφήσετε πολλά πράγματα στην τύχη τους. Θέλετε να αισθάνεστε κατασταλαγμένοι και να αρκεστείτε σε αυτά που έχετε. Έτσι, εκτιμάτε αυτά που μπορείτε να δώσετε στους άλλους και βρίσκετε ευχαρίστηση σε απλά πράγματα. Οι άλλοι σας βλέπουν ιδιαίτερα αγαπητούς, βγάζετε προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό σας.

Λέοντας. Η άνοιξη σας παρασύρει στο έπακρο και αισθάνεστε ιδιαίτερα αναζωογονημένοι. Νοιώθετε κατακτητικοί και ο νους γεμίζει με ιδέες. Θέλετε να κάνετε ένα μεγάλο βήμα, κάτι που θα σας δώσει τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Οπότε, δώστε πολύ σημασία σε όποια ευκαιρία παρουσιαστεί, δεν θα είναι παροδική. Εκφράζετε τον δυναμισμό σας πολύ συντονισμένα, νοιώθετε ότι πρέπει να κάνετε στρατηγικές κινήσεις και κυρίως να μην διστάσετε ούτε στιγμή. Κυριαρχεί η γοητεία σας!

Παρθένος. Βρίσκεστε σε μια περίοδο κατασταλλάγματος, που σημαίνει ότι οι καταστάσεις από το παρελθόν φτάνουν στην ολοκλήρωσή τους και λαμβάνετε ταυτόχρονα καρπούς από ότι έχετε δουλέψει. Είναι ωραίο το αίσθημα της ανταμοιβής και νοιώθετε ευγνωμοσύνη για τη ροή αυτής της ωραίας κατάστασης. Ο Ερμής σας δίνει πολύ αυθόρμητη ενέργεια και αναζωογονεί το είναι σας. Η άνοιξη σας φαίνεται τόσο ωραία και ρομαντική. Είναι η γαλήνη των ενεργειών που σας αγγίζει. Δεν χρειάζεται να το προσπαθείτε πλέον, τα πράγματα κυλούν μόνα τους.

Ζυγός. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικού και ευαίσθητους. Είστε λίγο ευάλωτοι στα λόγια που ακούτε όπως και στις κινήσεις των άλλων. Βέβαια με λίγο ορθολογισμό αυτό μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Να είστε παρατηρητικοί και θα καταλάβετε πολλά πράγματα σε βάθος. Η Αφροδίτη στον Ταύρο χαρίζειι μια πιο γαλήνια και άνετη διάθεση. Όσο η Αφροδίτη είναι στον Κριό πάντα υπάρχει μια ανασφάλεια στο Ζυγό. Τώρα νοιώθετε πιο ξεκάθαρα τι θέλετε.

Σκορπιός. Ο Δίας σας φροντίζει αρκετά με την παρουσία του στο ζώδιό σας και όπου και να το παρακάνετε τελικά καταλήγει αμελητέο. Σας εμπνέει ένας έντονος ενθουσιασμός και ορμή να κάνετε περισσότερα πράγματα, να ανοίξετε τους ορίζοντές σας και να βάλετε καλύτερες βάσεις για το μέλλον. Τώρα έχει μπει στο μυαλό σας μια επιχειρηματική δραστηριότητα, αξιοποιήστε την. Φαίνεται ότι έχει καλή προοπτική και ότι είναι αρκετά ώριμη ως σύλληψη. Ερωτικά είστε σε διάθεση για δέσμευση.

Τοξότης. Μια ωραία περίοδος είναι μπροστά σας αυτές τις ημέρες. Αυτό που ζητάτε είναι να περνάτε όμορφα χωρίς καμία διάθεση να σκαλίζετε πολύ τα πράγματα, αρκείστε σε αυτό που είναι εκεί. Αυτό σας κάνει παιχνιδιάριδες, να ζείτε τις στιγμές και να έχετε τη βεβαιότητα ότι όλα θα πάνε καλά. Η τύχη φαίνεται νας σας ευνοεί, μακριά απο γρουσούζηδες, θα ζηλέψουν και θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Πιθανότατα κάτι καινούργιο θα ανεβάσει πάρα πολύ το εγώ σας.

Αιγόκερος. Ο Άρης που βρίσκετε σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο σας αλλά και το τετράγονο που δημιουργείται στον άξονα Ήλιου-Σελήνης σας φέρνει στο προσκήνιο των καταστάσεων. Έχετε όλη την ενέργεια να πετύχετε αυτό που θέλετε και εάν βρεθείτε σε καμία αναμέτρηση θα είστε εσείς ο νικητής. Ξεσκονείστε λοιπόν τα όπλα και ξεκινήστε την εκστρατεία σας, ο καιρός είναι ευνοϊκός. Όχι μόνο η επίθεσή αλλά και η άμυνά σας θα θριαμβεύσει. Για εσάς είναι η εποχή των νικών.

Υδροχόος. Εσείς τα πάτε πολύ καλά στις προσωπικές σας επαφές. Η πρόσφατη σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό σας έχει αφήσει πολύ καλή ατμόσφαιρα, η οποία δείχνει να συνεχίζεται. Αισθάνεστε καλά με το ταίρι σας και νοιώθετε την ανάγκη να έρχεστε σε επαφή με πολύ κόσμο. Είναι κάτι που σας ανεβάζει και σας γεμίζει. Εάν είναι να κλείσετε συμφωνίες ή να πουλήσετε θα τα πάτε πάρα πολύ καλά.

Ιχθείς. Και εσείς είστε στην ήσυχη πλευρά της ζωής αυτές τις ημέρες. Απολαμβάνετε τον καιρό σας χωρίς καμία ανησυχία.. Βρίσκετε ότι τα πράγματα είναι εντάξει έστω και αν υπάρχουν δυσκολίες. Πάντα ξημερώνει μια άλλη μέρα, η ελπίδα και η πίστη είναι αυτό που μετρά. Αυτό που δίνουμε την προσοχή μας και όχι αυτό που υπαγορεύει το σύστημα ή οι καταστροφολόγοι της κακιάς ώρας. Είστε λοιπόν η συγκροτημένη εκδοχή του εαυτού σας και ξέρετε να περνάτε καλά.

FM-Mar-31-2018