Η Πανσέληνος στις 23 μοίρες του Κριού φαίνεται γεμάτη με αντιδραστική και επαναστατική ενέργεια. Καταπιεσμένα συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια με τον κίνδυνο να επηρεαστούν προσωπικές σχέσεις και κοινωνικές ισορροπίες. Υπάρχει έντονη ανάγκη να εκφραστεί αυτό που έχουμε κρατήσει μέσα μας για αρκετό καιρό και να επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα της ύπαρξης του. Το ζήτημα είναι ότι κάτι καινούριο ετοιμάζεται να έρθει στο προσκήνιο και εμείς καλούμαστε να προετοιμάσουμε το προσκήνιο ξεκαθαρίζοντας και βάζοντας τέλος σε οτιδήποτε μας κρατάει πίσω. Η πλοκή αυτής της Πανσελήνου μπορείς να παρομοιαστεί με μια θεατρική παράσταση που καυτηριάζει την εξουσία και προ(σ)καλεί τα πλήθη για επανάσταση.

Κριός: Σελήνη σε σύνοδο με Ουρανό και αισθάνεστε πως ήρθε η ώρα να σηκώσετε το λάβαρο και να ξεκαθαρίσετε στον σύντροφο και στα κοντινά σας πρόσωπα τα προσωπικά σας κίνητρα και τις επιθυμίες σας. Δεν σκέφτεστε πως τα λόγια που μπορεί να ειπωθούν, ενδέχεται να επιφέρουν αποξένωση στις σχέσεις σας, γιατί αυτό που αναζητάτε είναι η επιβεβαίωση της υπεροχής σας, σαν γνήσιος επαναστάτης.

Ταύρος: Βρίσκεστε σε αναμονή εσόδων και νιώθετε σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι να έρθουν. Δεν μπορείτε να αντιληφθείτε, πως η πραγματικότητα της κοινωνίας σας επηρεάζει, αλλά σύντομα θα αντιληφθείτε ότι η τύχη είναι με το μέρος σας.

Δίδυμοι: Κάνετε κάποιο ταξίδι, θα σας αναπτερώσει το ηθικό. Επικοινωνήστε με το χαρακτηριστικό σας ύφος και θα ανέβει η αυτοπεποίθηση σας. Αποφύγετε όμως ευέξαπτες συνομιλίες με το κοντινό σας περιβάλλον, γιατί το μόνο που θα πετύχετε είναι να χάσετε το δίκιο σας.

Καρκίνος: Είσαστε ευρέθιστοι αυτό το διάστημα και δεν αντέχετε εγωιστικές εκφράσεις. Επαγγελματικά, αποσκοπείτε σε κάποια συνεργασία, αλλά σας προβληματίζει η γνώμη των άλλων, την οποία αντιλαμβάνεστε ως μη αντικειμενική.

Λέων: Αισθάνεστε δυνατοί, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και κάνετε προσεκτικά βήματα στον κοινωνικό σας χώρο. Έχετε την πεποίθηση πως γνωρίζετε πολλά που δεν γίνονται αντιληπτά από τους άλλους. Αποφύγετε σκηνές ζηλοτυπίας οι δεσμευμένοι, ενώ οι αδέσμευτοι αναζητήστε τον κεραυνοβόλο έρωτα.

Παρθένος: Καιρός για ξεκούραση και αποστασιοποίηση από εξουθενωτικές καταστάσεις. Μην μπείτε στον πειρασμό να δώσετε δανεικά σε πρόσωπο του περιβάλλοντος σας και μην παρασυρθείτε από την επιμονή κάποιων να κάνετε κάτι, το οποίο δεν σας εκφράζει. Γενικά, μην ανακατεύεστε σε ότι δεν σας αφορά, γιατί μπορεί να βρεθείτε μπλεγμένοι.

Ζυγός: Με δυναμικότητα, ενέργεια και αέρα αυτοεπιβεβαίωσης, είναι η ώρα να προβείτε σε πράξεις που θα σας ωφελήσουν. Μην δίνετε σημασία στις αντιδράσεις των άλλων, προχωρήστε ακάθεκτοι.

Σκορπιός: Μη γίνεστε το «μαξιλάρι» σε καταστάσεις που δεν έχετε δημιουργήσει. Από κάπου πιέζεστε και δεν καταλαβαίνετε για ποιο λόγο. Προσπαθήστε να απεμπλακείτε και μην προσπαθείτε να εξηγήσετε τι και ποιος φταίει. Αφιερωθείτε στη σχέση σας και στο φιλικό σας περιβάλλον.

Τοξότης: Δεν αισθάνεστε ασφάλεια, γι’ αυτό ενεργήστε προσεκτικά. Επικεντρωθείτε να μάθετε περισσότερα για το τι συμβαίνει γύρω σας, κάνετε τις κατάλληλες ερωτήσεις, κινηθείτε αθόρυβα και μη μιλάτε για τα οικονομικά σας.

Αιγόκερως: Έστω κι αν βλέπετε πολλές δυσκολίες στον ορίζοντα, μην ανησυχείτε. Είστε υπερβολικά δυνατοί και όλα θα τα αντιμετωπίσετε. Έχετε καλή αντίληψη των πραγμάτων, επικεντρωθείτε στις φιλοδοξίες σας, μπορείτε να τις πετύχετε.

Υδροχόος: Αυτή την εβδομάδα παθιάζεστε και δεν είναι χαρακτηριστικό σας. Ας πούμε, για παράδειγμα πως η θεατρική παράσταση σας απογοήτευσε εντελώς, δεν χρειάζεται να πετάξετε τίποτα στη σκηνή. Ελέγξτε τις αντιδράσεις σας και μην καταφεύγετε στην υπερβολή. Κάντε κάτι διαφορετικό στην καθημερινότητα σας.

Ιχθύς: Δεν επηρεάζεστε από ό,τι συμβαίνει γύρω σας, δεν αναστατώνεστε εύκολα, αφήνεστε στις μικροαπολαύσεις της ζωής και νιώθετε υπέροχα. Όσο για τα αισθηματικά σας, ο αέρας που εκπνέετε γύρω σας, προκαλεί βλέμματα γοητείας.