Κριός: Ψάχνετε κάτι νέο στις σχέσεις σας, έναν ξαφνικό έρωτα που θα σας συνεπάρει ή έναν ενθουσιασμό στη σχέση που έχετε. Κρατήστε ήπιους τόνους, καθότι οι ενέργειες σας, μπορούν να φέρουν στην επιφάνεια καταστάσεις που θεωρείτε ξεχασμένες και δε σας συμφέρει.

Ταύρος: Τιθασεύστε το πάθος σας αυτή την εβδομάδα, γιατί σας ξεσηκώνει ανεξέλεγκτα. Ένα οικογενειακό πρόσωπο σας βοηθάει με κρυφό τρόπο, ενώ στα οικονομικά σας προβλέπονται έσοδα.

Δίδυμοι: Με αισιοδοξία στο έπακρο, έχετε επικεντρωθεί στα όνειρα και τα κρυφά σας σχέδια. Η κοινωνική σας ζωή βαίνει καλώς αυτό τον καιρό και αρκετά ευχάριστα αυτή την εβδομάδα. Εάν ζητήσετε δανεικά μάλλον θα σας δώσουν, αν όχι, μη στενοχωρηθείτε γιατί η τύχη σας δουλεύει.

Καρκίνος: Χρειάζεται προσοχή αυτή η εβδομάδα, καθώς πιθανές αναστατώσεις στο σπίτι, δε σας αφήνουν να αφιερωθείτε στη δουλειά σας. Τονίστε την ατομικότητα σας και αφήστε την προσωπικότητα σας να λάμψει.

Λέων: Μην χάνετε την ευκαιρία για πάρτυ και κοινωνικές εκδηλώσεις. Πλην όλων των άλλων, θα αναδείξετε τις χάρες και τα προσόντα σας. Προτιμήστε κάτι με την πολιτική και θα αισθανθείτε σας πρίγκιπες και πριγκίπισσες.

Παρθένος: Παρόλο που είστε οι κατεξοχήν άνθρωποι του μέτρου, τώρα τελευταία το έχετε χάσει λιγάκι. Βγάζετε έναν δυναμισμό που δεν μπορείτε να ερμηνεύσετε από πού προέρχεται και δεν ξέρετε που θα σας παρασύρει όμως. Λίγη σωματική άσκηση, θα βοηθούσε να χαλαρώσετε.

Ζυγός: Δε ζητάτε πολλά. Να είστε καλά, να είστε ήρεμοι, λίγη τύχη και λίγο περισσότερη επαγγελματική επιτυχία. Διαισθάνεστε ότι κάτι αλλάζει στο άμεσο μέλλον. Πιστέψτε το και θα συμβεί για το καλό σας.

Σκορπιός: Μακριά από διαδηλώσεις, διαμαρτυρίες, διαφωνίες, γιατί μπορεί να «πέσει» ξύλο και να μην γλιτώσετε. Από την άλλη, αν κάνετε μια αντικειμενική εκτίμηση της πραγματικότητας, θα σας υποδείξει ότι εμπεριέχεται κάποιο οικονομικό όφελος. Περίπλοκο φαίνεται, αλλά εσείς οι Σκορπιοί είστε από μόνοι σας ένα μυστήριο.

Τοξότης: Η πραγματικότητα απογοητεύει τα όνειρα σας. Δείτε τα πράγματα πιο σφαιρικά και αντικειμενικά και μην αφήνεστε στις φαντασιώσεις σας. Μην επηρεάζεστε από τους άλλους και τα κουτσομπολιά που ακούτε.

Αιγόκερως: Η δημοτικότητα σας δεν βρίσκεται στα ύψη της, αλλά το ξέρετε πως οι αντιδράσεις σας δεν είναι πάντα αρεστές. Κάντε κάτι που σας διασκεδάζει και τα σύννεφα ανησυχίας σιγά σιγά θα διαλυθούν.

Υδροχόος: Η εβδομάδα αυτή μπορεί νας φέρει μια απρόσμενη γνωριμία στο πιο απρόσμενο μέρος. Κινηθείτε στο καθημερινό σας περιβάλλον, πηγαίνεται σινεμά, θέατρο και βγείτε λίγο έξω, καθώς κάποιοι από εσάς μπορεί να γνωρίσετε τον άνθρωπο που θα σας κάνει ευτυχισμένους.

Ιχθείς: Συγκεντρωθείτε στη λογική εκτίμηση των πραγμάτων και δώστε προσοχή στο τι συμβαίνει γύρω σας. Ασχοληθείτε με το σπίτι, μαγειρέψτε, καλέστε κόσμο και περάστε όμορφα, χωρίς να σχολιάσετε αυτά που σας ενοχλούν.