Πανσέληνος στις 22 μοίρες του Ταύρου. Είναι εύλογο πως η επίδρασή της επιφέρει μια διάχυτη δυσφορία στην κοινωνία ότι τα πράγματα παραμένουν στάσιμα και παράλληλα μια κατάσταση αποτελμάτωσης υπάρχει παντού. Είναι πράγματι δύσκολο να δει κανείς μακριά στον χρονικό ορίζοντα, να κάνει οικονομικούς προϋπολογισμούς και να αισθανθεί ότι έχει τον έλεγχο για το μέλλον της οικογένειας του. Ωστόσο, κάποιες δραματικές αλλαγές είναι στον ορίζοντα προς το καλύτερο.

Κριός: Νιώθετε πολύ δυναμικοί να εκφράσετε την προσωπικότητα σας με ένα ανανεωτικό και επαναστατικό τρόπο. Τολμάτε να ακολουθήσετε μια φιλοδοξία σας, να πραγματοποιήσετε κάποιο όνειρο σας. Οι φιλίες είναι σημαντικές για σας αυτήν την εβδομάδα. Κάποια καλά νέα δίνουν μια ώθηση στην δουλειά σας.

Ταύρος: Εσείς νιώθετε κυρίως την οικονομική αβεβαιότητα, η οποία σας δίνει συναισθηματική ανασφάλεια. Όμως, τα πράγματα δεν άσχημα – απλά επικεντρώνεστε περισσότερο στις πολυτέλειες που μπορούσατε να έχετε παρά σε μια πραγματιστική αντίληψη της ζωής με το τι έχετε πραγματικά ανάγκη.

Δίδυμος: Εσείς κάπου θέλετε να γίνετε πιο περιπετειώδεις , να ξεφύγετε από τις συνηθισμένες επαφές σας και να δοκιμάσετε κάτι πιο φιλελεύθερο, πιο έντονο, κάτι διαφορετικό. Μια καινούργια ιδεολογία πιθανόν, έχετε κουραστεί από το κατεστημένο.

Καρκίνος: Νιώθετε ασφάλεια και άνεση στο σπίτι σας. Βέβαια τα οικονομικά σας σάς στρεσάρουν αρκετά, αλλά μην πιέζεστε διότι παρά πολύ σύντομα η κατάσταση αλλάζει προς το καλύτερο. Κάποια καλά νέα θα μάθετε για την οικογένειά σας.

Λέων: Αναζητάτε πάθος και έντονες ερωτικές καταστάσεις, μην το παρακάνετε όμως ξοδεύοντας πολλά χρήματα στην αναζήτηση της ευτυχίας σας. Κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες θεμελιώνονται και στον ορίζοντα φαίνονται κάποιες καλές οικονομικές απολαβές.

Παρθένος: Σας απασχολεί πάρα πολύ πως περνάτε το χρόνο σας και ποια είναι η ευρύτερη προοπτική. Προβληματίζεστε πάρα πολύ πως θα βελτιώσετε τα οικονομικά σας και γι’ αυτό πρέπει να κάνετε μερικές δυναμικές κινήσεις. Μπορείτε να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια.

Ζυγός: Αφιερώνεστε περισσότερο στο σύντροφο σας, αναλογίζεστε με αισιοδοξία το μέλλον της σχέσης σας και νιώθετε μια έντονη πίεση να κάνετε μια δραματική κίνηση στην καριέρα σας που μέχρι τώρα την κρατούσατε μυστική.

Σκορπιός: Εσείς ξεπερνάτε κάποιες δύσκολες καταστάσεις από το παρελθόν, ενώ βλέπετε τα πράγματα με μια άλλη οπτική που σας δίνει αρκετή ενέργεια. Αναζητείστε καινούργιες γνωριμίες, διότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες αυτές τις μέρες. Προβλέπεται και ένας ενθουσιώδης έρωτας. Εάν σας περιμένουν να γυρίσετε πίσω, δεν φαίνεται να γίνεται.

Τοξότης: Το μυαλό σας είναι διαρκώς στο πώς θα κάνετε κάποιες διπλωματικές κινήσεις και πώς θα περάσετε ευχάριστα. Αυτό βλέπουν οι άλλοι σε σας (επιφανειακά), όμως εσείς κοιτάτε σε βάθος να προχωρήσετε στην καριέρα σας και να νιώσετε περισσότερο κυρίαρχοι στη ζωή σας. Ένα ταξιδάκι θα σας έκανε καλό.

Αιγόκερως: Αισθάνεστε ότι η τύχη γύρισε με το μέρος σας και μάλλον κάποια χρήματα θα πάρετε. Μπορείτε να πετύχετε κάτι πολύ μεγάλο στη δουλειά σας πέρα από τα καθιερωμένα. Αφεθείτε σε μεγαλεπήβολα σχέδια.

Υδροχόος:  Νιώθετε αρκετά δυναμικοί και επιδιώκετε να κάνετε καινούργιες φιλίες. Η προσωπικότητα σας βγαίνει έντονα προς τα έξω με έναν αέρα αυτοπεποίθησης. Καιρός να το εκμεταλλευτείτε για να πετύχετε κάποιες φιλοδοξίες σας.

Ιχθύς: Γίνετε ρομαντικοί, αναπολήστε το νόημα της ζωής, διαβάστε ποίηση, γίνετε λίγο κουλτουριάρηδες. Αυτή η εβδομάδα σας ευνοεί να κάνετε όνειρα, να δώσετε σημασία στη φαντασία σας. Η θρησκευτικότητά σας είναι έντονη, γι’ αυτό κάντε κάτι πνευματικό.