november2 διατροφή υγεία ομορφιά

Κριός: Αυτή την εβδομάδα το επίκεντρο αποτελεί η δουλειά σας. Πρέπει να δουλέψετε πολύ για να έρθει η επιτυχία που βρίσκεται μπροστά σας. Προχωρήστε σε δυναμικές συνεργασίες πάσης φύσεως. Σε συναισθηματικό επίπεδο, κάνε κάτι διαφορετικό και θα νιώσετε μια βαθιά ανανέωση.

Ταύρος: Κάποιες φιλοδοξίες σας εκπληρώνονται και γίνονται κομμάτι της καθημερινότητα σας. Συναισθηματικά αναζητάτε κατι το πρωτόγνωρο, το διαφορετικό, ίσως το περιπετειώδες.  Η τύχη είναι με το μέρος σας αυτή την εβδομάδα, μήπως να παίξετε κανένα τζόκερ;

Δίδυμοι: Αφεθείτε στη φαντασίας σας, αναζητήστε τον βαθύτερο εαυτό σας,  παθιαστείτε και περιμένετε. Σύντομα θα νιώσετε την ανάγκη να την εξωτερικεύσετε δημιουργικά, να ερωτευθείτε και θα δείτε ότι όλη αυτή η αυτογνωσία και η αναπόληση  «βρήκε» την έκφραση της με τον πιο όμορφο τρόπο.

Καρκίνος: Η προσωπικότητα σας λάμπει,  με το σύντροφο σας είσαστε «μέλι γάλα»,  τα έσοδα σας συνεχώς βελτιώνονται, επιτέλους βλέπετε ότι η ζωή είναι ωραία εν μέσω όλων των κοινωνικών αντιξοοτήτων.  Εαν ανήκετε στους αδέσμευτους, ένας ενδιαφέρον έρωτας είναι στον ορίζοντα και καταφθάνει.

Λέων: Στο προσκήνιο βρίσκονται τα οικονομικά σας. Σκέφτεστε να κάνετε Σκεφτεστε να κανετε μια επιχειρηματική δραστηριότητα, η οποία φαίνεται ευοίωνη. Βρίσκεστε σε θέση ισχύος, το μυαλό σας «δουλεύει ασταμάτητα», φαίνεται να ξέρετε τι κάνετε, βγείτε και λίγο έξω να πάρετε μια ανάσα διασκέδασης.

Παρθένος: Μελετήστε εις βάθος τα θέματα που σας απασχολούν, αποφύγετε έντονες συνομιλίες με το σύντροφο σας ή εντάσεις στις συναλλαγές σας. Αναπάντεχα έσοδα ή ευχάριστα νέα από οικογενειακό σας πρόσωπο σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε.

Ζυγός: Είστε οι πιο ευονοούμενοι της εβδομάδας, αρκεί να εκμεταλλευθείτε την τύχη και τα ευχάριστα πράγματα που θα σας συμβούν. Δείξτε τον αέρα της εύνοιας στην έκφραση σας, στο σπίτι σας, στην καθημερινότητα σας και αν αναζητάτε έναν καινούριο έρωτα, η θεά Αφροδίτη σας χαμογελά και αυτή.

Σκορπιός: Αρκετά ερωτικοί αυτές τις μέρες, λες και το σύμπαν συνομωτεί για να σας δίνει ευκαιρίες φλερτ και γοητείας. Ενδέχονται συναντήσεις με σημαντικά πρόσωπα, δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε να επιβληθείτε, είσαστε αρκετά ισχυροί για να ελέγχετε τις καταστάσεις.

Τοξότης: Κάποια σημαντική πρόταση θα προκύψει αυτή την εβδομάδα. Γάμου; Επαγγελματικής συνεργασίας; Εσείς, ξέρετε! Κάτι έρχεται και αλλάζει την καθημερινή σας ζωή προς το καλύτερο.

Αιγόκερως: «Πάρτε καλάθι» για να μαζέψετε τους καρπούς των κόπων σας. Μια επένδυση που κάνατε, βαίνει καλώς και εσείς είσαστε πολύ ικανοποιημένοι για τα στρατηγικά βήματα που κάνατε, ενώ θεωρείτε πως ακόμα υπάρχουν πολύ καλές ευκαιρίες.

Υδροχόος: Συναισθηματικά νιώθετε μια αισιοδοξία, ενώ ένα σημαντικό πρόσωπο της οικογένειας σας, σας παρέχει την υποστήριξη που χρειάζεστε. Με δυναμισμό στο εργασιακό σας περιβάλλον θα σημειώσετε κάποια επιτυχία που θα σας αναπτερώσει το ηθικό.

Ιχθύς: Έχετε ιδέες για να ξεφύγετε από τα «συνηθισμένα» και κάνετε σχέδια για ένα μακρινό ταξιδάκι. Αφήστε το ένστικτο σας να σας καθοδηγήσει, μια έκπληξη σας περιμένει.