november1 διατροφή υγεία ομορφιά

Η Νέα Σελήνη στις 7 μοίρες του Σκορπιού προσφέρει πολύ διασκέδαση αυτή την εβδομάδα, ενώ παράλληλα πλεκτάνες αποκαλύπτονται στον κοινωνικό και πολικό χώρο. Ακούγονται πολλά καυστικά σχόλια, που δίνουν τροφή για αρκετό «διασκεδαστικό» κουτσομπολιό. Ας ρίξουμε μια ματιά στα ζώδια με τη σειρά..

Αυτή η εβδομάδα εστιάζεται σε δοσοληψίες με φίλους σας και προσπάθειες να ξεπεράσετε κάποιες αναστατώσεις στον επαγγελματικό σας χώρο οι όποιες φαίνονται να λύνονται.  Αισθάνεστε αισιόδοξοι γιατί έχετε κατορθώσει αρκετά τελευταία.

Κριός: Αυτή η εβδομάδα επιφυλάσσει διάφορες δοσοληψίες με φίλους σας που ίσως σας απασχολήσουν. Παράλληλα κάνετε κάποιες αξιόλογες προσπάθειες να ξεπεράσετε αναστατώσεις που έχουν προκύψει στον επαγγελματικό σας χώρο και πλέον βρίσκεστε πολύ κοντά στη λύση τους. Αρχίζετε να αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι, μάλλον επειδή βλέπετε, πως έχετε κατορθώσει αρκετά πράγματα τελευταία.

Ταύρος: Έχετε εκπληρώσει αρκετές υποχρεώσεις σας πρόσφατα, τώρα ίσως είναι καιρός να «αποτραβηχτείτε» κάπου πιο ρομαντικά με το σύντροφο σας ή να αποδράσετε με κάποιο οικείο σας πρόσωπο και να ζήσετε πρωτόγνωρες στιγμές. Αφεθείτε στην περιπέτεια και απολαύστε την.

Δίδυμοι: Έχετε την ανάγκη να προβάλετε έντονα την προσωπικότητα σας αυτή την εβδομάδα, σαν να είσαστε πρωταγωνιστές στην σκηνή του θεάτρου. Μην υπερβάλετε, επιμείνετε στους στόχους σας, αφοσιωθείτε στην καριέρα σας και σύντομα κάτι πολύ καλό θα προκύψει.

Καρκίνος: Επιτέλους, η σκληρή δουλειά αρχίζει να αποδίδει. Συμμετέχετε σε αρκετές οικονομικές δοσοληψίες και αισθάνεστε πως αξίζει να «ανοιχτείτε» περισσότερο των δυνατοτήτων σας. Πάρτε το ρίσκο, αλλά να θυμάστε πως το νόμισμα έχει δύο όψεις, ποτέ δεν ξέρεις τι θα δείξει..

Λέων: Έχετε επικεντρωθεί στο δικό σας ζωτικό χώρο, στο σπίτι και το περιβάλλον σας, μεριμνώντας για το πώς θα βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας. Δείτε αν έχει κάτι να σας προσφέρει η συνοικία σας και αξιοποιήστε το, καθώς θα αποκομίσετε ενδιαφέρουσες επαφές και θα σας κάνει να νιώσετε πως είναι όμορφα που μένετε εκεί.

Παρθένος: Εστιάζετε το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και την οικογένεια σας αυτή την εβδομάδα. Σας δίνουν σίγουρα χαρά και ικανοποίηση, αλλά παραμελείτε άλλα πράγματα που είναι και αυτά σημαντικά.

Ζυγός: Έχετε την επιθυμία να κάνετε κάτι δημιουργικό και αναζωογονητικό, γιατί νιώθετε ότι το χρειάζεστε, όπως ένα ταξίδι με το σύντροφο σας. Κάντε το, αλλά μην ξεφύγετε στον οικονομικό σας προϋπολογισμό. Αφεθείτε στην περιπλάνηση και την εξερεύνηση που θα διεγείρουν τις αισθήσεις σας.

Σκορπιός: Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, αισθάνεστε να πνέει νέος αέρας «στα πανιά σας» που θα σας κατευθύνει στο λιμάνι των επιτυχιών σας. Κάνετε όνειρα, αφήστε λίγο την φαντασία σας ελεύθερη, ο «αέρας» που φυσάει προς το μέρος σας, είναι ευνοϊκός.

Τοξότης: Αυτή την εβδομάδα έχετε διάθεση για «ερωτοτροπίες», διασκέδαση και εξόδους. Δεν είναι κακό. Με τακτ, χαμόγελο και αύρα αυτοπεποίθησης, θα περάσετε πολύ όμορφα, μόνο θυμηθείτε να μην παραβαίνετε όλους τους κανόνες.

Αιγόκερως: Έχετε «κολλήσει» στα κοινωνικά καθήκοντα σας, ενώ προσπαθείτε να αλλάξετε την καθημερινότητα σας ακόμη και με «επίπονο» τρόπο. Πιέζεστε, αλλά τα καταφέρνετε εντέλει. Καιρός να μονιμοποιήσετε μια σχέση.

Υδροχόος: Μεγάλες ιδέες, πολλά σχέδια για το μέλλον, φιλοδοξίες, έχετε πολλά πράγματα κατά νου, αλλά τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο. Οι αναταραχές πέρασαν, καιρός να βάλετε λίγο ρομαντισμό στη ζωή σας.

Ιχθύς: Τα πράγματα στο εργασιακό σας περιβάλλον βαίνουν καλώς, ενώ παρουσιάζονται κάποιες νέες ευκαιρίες. Θέλετε να το «ρίξετε λίγο έξω» και να απολαύσετε τους κόπους σας. Η αλήθεια είναι πώς όταν χαλαρώνετε και γίνεστε πιο «παιχνιδιάρηδες», απολαμβάνετε ακόμα και τα απλά πράγματα, περισσότερο.