Μια διαφορετική παρουσίαση αυτή την εβδομάδα.  Μια ολοκληρωμένη ανάλυση για όλα τα ζώδια.  Η παρουσίαση ανά ζώδιο είναι το στάνταρ αλλά κάπου είναι περιοριστική καθότι ναι μεν είμαστε το ηλιακό μας ζώδιο κατά βάση άλλα κάπου η προσωπικότητα μας απλώνεται σε όλα τα ζώδια.

Ας πάρουμε για παράδειγμα τους Διδύμους που εκεί είναι τώρα ο Ήλιος και η Νέα Σελήνη λαμβάνει χωρά στις 4 μοίρες των Δίδυμων φυσικά αφού εκεί είναι ο Ήλιος.  Δίδυμος σημαίνει επικοινωνία, πληροφορία, μηνύματα, κοινωνική ζωτικότητα,  οτιδήποτε του «ποδαριού» με την καλή έννοια φυσικά. Μην ξεχνάμε ότι ο Ερμής είχε φτερά στα πόδια. Τώρα πως εκφράζονται κάποια από αυτά τα στοιχεία;

Εάν έχουμε πλανήτες στους Διδύμους παίρνουν χρωματισμό από αυτά τα στοιχεία.  Εάν είναι η Σελήνη εκεί υποθέτουμε μια συναισθηματική ανάγκη για επικοινωνία και συνεχή κίνηση καθότι ο Δίδυμος αναζήτα συνεχώς καινούργιες πληροφορίες, που μπορεί να είναι και κουτσομπολιό.  Οποιοδήποτε ζώδιο μπορεί να έχει την Σελήνη εκεί  οπότε οι συναισθηματικές του ανάγκες χρωματίζονται από τους Διδύμους.

Τώρα για τους Διδύμους κοιτάμε τον Ερμή που είναι ο κυβερνήτης αυτού του ζωδίου να δούμε που βρίσκεται στο ζωδιακό και  που ψάχνεται ένας Δίδυμος,  που είναι στραμμένο το ενδιαφέρον του.  Εάν ο Ερμής είναι για παράδειγμα στον Υδροχόο,  τότε  αυτός ο Δίδυμος ενδιαφέρεται για επιστημονικές πληροφορίες,  ιδεολογίες, πολιτική  και όλο γι αυτά μιλάει.  Εάν είναι στους Ιχθείς πιθανότατα προτιμά θρησκευτικό, ρομαντικό, κουλτουριάρικο περιβάλλον και ίσως προτιμά να συχνάζει στα Εξάρχεια ή να ξεμοναχιάζει στον Υμηττό ψάχνοντας για έμπνευση!

Εν ολίγοις είμαστε όλος ο ζωδιακός , απλά το ηλιακός μας ζώδιο είναι συνήθως το επίκεντρο.

 

Αυτή η εβδομάδα έχει μια ατμόσφαιρα με γεύση  τις ιδιοσυγκρασίες του Διδύμου και του Ζυγού. Και τα δυο ζώδια του αέρα έχουν να κάνουν με κοινωνικότητα, επιδίωξη επαφών και ανταλλαγή πληροφοριών, αισιοδοξία, συζητήσεις και επιθυμία συσχέτισης μέσω γνώσης και επικοινωνίας. Φαίνεται ότι είναι μια ερωτική εβδομάδα καθότι πολλά φλερτ συμβαίνουν και ιδιαίτερα στους Αιγόκερους.  Και μάλιστα φαίνεται κάτι σοβαρό καθότι κατευθείαν το μυαλό πάει σε οικογένεια, σπίτι και παραπέρα ησυχάζει η μαμά που όλο λέει πότε θα νοικοκυρευτείς. Για όλα τα ζώδια φαίνεται ότι οι γνωριμίες αυτή την εβδομάδα διαγράφονται με μέλλον και φαίνονται να έρχονται από τον κόσμο της φαντασίας. Προσοχή όμως, γιατί έχουν και το χαρακτηριστικό που λέγεται δάγκωμα της λαμαρίνας!

Οι Κριοί κάπου αποτραβιούνται στα λημέρια τους, δηλαδή τους συνηθισμένους τους χώρους και κάνουν σχεδιασμούς γύρω από τα οικονομικά τους.  Ζητούν να κάνουν κάποια μεγάλα βήματα, να εκμεταλλευτούν κάποιες ευκαιρείς. Η καθημερινότητα τους κουράζει καθότι βρίσκουν ότι έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και αισθάνονται ότι κάπου φυλακίζονται για την ώρα. Λίγο φιλοσοφική διάθεση χρειάζεται, να δουν τη μεγάλη εικόνα και τότε όλα ξεκαθαρίζουν στο μυαλό.

Οι Αιγόκεροι αρχίζουν αυτή την εβδομάδα πολύ αναζωογονημένοι, έτοιμοι να δουλέψουν σκληρά, να ξεπεράσουν τον εαυτόν τους και να πετύχουν καινούργια ρεκόρ.  Δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί τους προσελκύουν παθιασμένες καταστάσεις,  τους ενθουσιάζει μια ιστορία που να κρύβει ερώτα, μπίζνες και σκηνές ζηλοτυπίας.  Με λίγο ψάξιμο και επιθυμία για άνοιγμα παραπέρα, φαίνεται πολύ περιπέτεια αν και θα στοιχίσει λίγο.

Οι Δίδυμοι είχαν την τιμητική τους σήμερα λόγω της θέσης της Νέας Σελήνης στο ζώδιο τους.  Φαίνεται ότι μια δημιουργική περίοδος αρχίζει αυτή την εβδομάδα. Προσοχή ανύπαντρα κορίτσια μπορεί να είναι και εγκυμοσύνη.  Η καθημερινότητα αποκτά πολύ δραστηριότητα στο βαθμό που αναρωτιούνται πως δεν μένει καθόλου χρόνος για τον εαυτό τους.  Η έμπνευση και η φαντασία είναι με το μέρος τους.

Οι Ζυγοί βρίσκουν τον εαυτό τους συντονισμένο στην καριέρα τους με πολλά πάρε δώσε σε συζητήσεις.  Πολύ πιθανόν να έχουν επαφή με σημαντικά άτομα ή αυτές οι συζητήσεις να ξεφύγουν πέρα από τον φιλικό τόνο.  Πολύ εργασία φαίνεται να λαμβάνει χώρα, κάπου τρέχουν και δεν προλαβαίνουν. Ένα άτομο από το φιλικό περιβάλλον δίνει σημεία ότι κάτι περισσότερο συμβαίνει μεταξύ τους.

Οι Καρκίνοι αισθάνονται αναζωογονημένοι αυτή την εβδομάδα. Έχουν μια διάθεση για κουβεντούλες και καλή παρέα.  Η συντροφικότητα είναι στο επίκεντρο από την οποία αναζητούν εκφράσεις ερωτισμού,  παιχνιδιαρίσματος και κάποια σχέδια για ένα ταξίδι πέρα από τα καθιερωμένα, μάλλον σε εξωτικό μέρος.  Φαίνεται ότι τα οικονομικά στο σπίτι ανεβαίνουν και ευχάριστα νέα έρχονται, όποτε εξ ου και η ανέμελη διάθεση.

Οι Σκορπιοί είναι απορροφημένοι στα σχέδια τους, πως θα καταφέρουν να διαχειριστούν πιο παραγωγικά την καθημερινότητα τους για να μην έχουν να τρέχουν συνέχεια να προλάβουν. Για την ώρα εργάζονται αρκετά, με πολύ ζήλο, γιατί θέλουν να πετύχουν κάτι φιλόδοξο που θα τους ανεβάζει πολύ στην εκτίμηση του εαυτού τους. Πολύ ασυμβίβαστοι αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά τους,  ανεξιχνίαστο πάθος και ζηλοτυπίες.

Οι Παρθένοι το έχουν ρίξει στη φιλοσοφία και την αναζήτηση σοφίας. Η βασική ανάγκη είναι να ξεφύγουν σε μακρινά μέρη έστω και διανοητικά.  Ταινίες με περιπέτειες σε μέρη κοντά στη θάλασσα με σασπένς φαίνεται να έχουν απήχηση στην διάθεση τους.  Υπάρχει μια τάση να δώσουν μια νέα συγκρότηση στον εαυτόν τους, να γίνουν πιο εκλεκτικοί και παράλληλα λίγο σνομπ!  Πάντως καταφέρνουν να έχουν ένα καυστικό χιούμορ.

Οι Ταύροι κατέχονται από τον αέρα της άνοιξης.  Ακόμα δεν κατάλαβα, ότι το καλοκαίρι αρχίζει.  Έχουν έναν αέρα να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο, να αλλάξουν τις προτιμήσεις τους, να βγαίνουν περισσότερο από το σπίτι και να αλλάξουν στέκια ( ένας τυπικός Ταύρος να αλλάξει στέκι αποτελεί σημαντικό γεγονός ).  Είναι ασυμβίβαστοι,  προτιμούν να φτάσουν στο βάθος των πραγμάτων,  έστω και εάν αυτοί τους στοιχίσει μια φιλία.

Οι Υδροχόοι είναι σε μια διάθεση να κατακτήσουν και να αποκτήσουν περισσότερα για να νοιώσουν περισσότερη ασφάλεια στον προσωπικό τους χώρο. Αυτή η ανάγκη είναι περισσότερο υποκειμενική καθότι στέκονται μια χαρά και οι καταστάσεις είναι ευοίωνες γι αυτούς.  Βρίσκουν ότι πρέπει να τεστάρουν το κουράγιο και την υπομονή που έχουν και να επιδιώξουν κάτι το διαφορετικό, μόνο και μόνο για την επιβεβαίωση.

Οι Λέοντες φαίνεται να είναι απασχολημένοι με υποχρεώσεις και τα καθήκοντα τους.   Αισθάνονται ιδιαίτερα καλά καθότι βρίσκουν ότι αυτό που κάνουν θα καρποφορήσει στο μέλλον. Είναι ιδιαίτερα δημιουργικοί, με μια διάθεση για καλλιτεχνία, διασκέδαση και αθλητισμό. Η λέξη τοξοβολία έχει απήχηση σε αυτούς αυτή την εβδομάδα καθότι εκφράζει την διάθεση τους. Και εάν ρίξουν τα μάτια τους σε ένα πρόσωπο θα βρουν στόχο.

Οι Ιχθείς αισθάνονται καλά στη γειτονιά τους, κάνουν παρέα με τα αδελφάκια τους και τους κοντινούς συγγενείς.  Αντιλαμβάνονται ότι ο κόσμος αυτός είναι καλά φτιαγμένος.  Όλα είναι στο μυαλό, δεν χρειάζεται κανείς να το ψάχνει πολύ γιατί χάνει την μεγάλη εικόνα και μπερδεύεται.  Παρότι είναι σχετικά αραχτοί, κάτι πολύ καλό πλησιάζει στην καριέρα τους, ίσως το διαισθάνονται ήδη και το έχουν ρίξει στην στωικότητα.

Οι Τοξότες, τους οποίους άφησα τελευταία, φαίνονται να έχουν μια εμπειρία υπερβατικότητας αυτή την εβδομάδα, εξ ου και η σειρά.  Δεν τους νοιάζουν και πολλά πράγματα. Η αισιοδοξία τους δεν έχει όρια.  Έστω και εάν η καθημερινότητα απαιτεί να κάνουν μερικά πράγματα δεν φαίνεται να χάνουν την ησυχία τους.  Νοιώθουν ότι έχουν την εσωτερική δύναμη να επιβληθούν, όποτε επιτρέπεται η ανέμελη διάθεση.

NM-May-25-2017- διατροφή υγεία ομορφιά