Προβλέψεις από 03/05 έως 10/05

Αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από μια ανάγκη για ανεξάρτητη έκφραση της προσωπικότητας μας πέρα από κάποιους ηθικούς περιορισμούς τους οποίους βρίσκουμε ότι χρειάζονται αναθεώρηση. Είμαστε σίγουροι τι μας ενθουσιάζει και τι μας ευχαριστεί, είμαστε έτοιμοι να πετύχουμε την συναισθηματική ικανοποίηση που θέλουμε εκμεταλλευόμενοι την κάθε ευκαιρία που μας προσφέρει η καθημερινότητα να ξεφύγουμε.

Κριός. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας οι σχέσεις σας και η αίσθηση ισορροπίας στη ζωή σας έρχονται στο προσκήνιο και σας κάνουν ιδιαίτερα παρορμητικούς στην επικοινωνία σας και επικεντρωμένους στο τελικά παίρνετε. Ξέρετε καλά τι θέλετε, όπως και τι εναλλακτικές κινήσεις έχετε, προχωράτε με ένα αέρα ισχύος κυνηγώντας κάποιες συναλλαγές που θα σας ωφελήσουν οικονομικά. Συναισθηματικά είστε όλο φλόγα.

Ταύρος. Με τον Ήλιο στο ζώδιο σας αισθάνεστε ιδιαίτερα δυνατοί, αισιόδοξοι και σε θέση ισχύος. Πιστεύετε ότι έχετε τις ευκαιρίες να επιδιώξετε τα όνειρα σας όπως το φαντάζεστε. Νοιώθετε μια θέρμη που σας ζητά να βγείτε από το σπίτι και την ασφάλεια του και να εκφράσετε όλο το δυναμισμό σας. Βέβαια θα θέλατε περισσότερο να είναι χαλαρά τα πράγματα αλλά βρίσκετε ότι υπάρχει μια έντονη δραστηριότητα στις μέρες σας.

Δίδυμος. Ίσως κάποιος φίλος ή γνωστός που ξέρετε από καιρό αποκτά μια νέα διάσταση για σας, σας προτείνει να συνεργαστείτε για να κάνετε κάτι καινούργιο. Αισθάνεστε ιδιαίτερα μαχητικοί και γεμάτοι ενέργεια να εξασκηθείτε, να τρέξετε , να ξοδέψετε την ενέργεια σας σε σπορ και άθληση. Συναισθηματικά θα θέλατε να ακούσετε κάποια εξομολόγηση, ιδιαίτερα από ένα νέο φλερτ που φαντάζει σαν ο άνθρωπος της ζωής σας.

Καρκίνος. Για σας φαίνεται ότι η τύχη σας χαμογελάει και έχετε πολλά ευχάριστα να σας συμβαίνουν. Κάποιες οικονομικές δυσκολίες παρέρχονται και μπορείτε να κάνετε κάποια πράγματα στο σπίτι που ήταν σε αναμονή. Φαίνεστε αισιόδοξοι και είστε πολύ φιλικοί. Για το ταίρι σας είναι σημαντικές αυτές οι μέρες επαγγελματικά, κλείνει μια μεγάλη συμφωνία ή δουλειά που αποδίδει πολύ στο μέλλον.

Λέοντας. Νοιώθετε μια ιδιαίτερη συναισθηματική κατάσταση που σας κάνει πολύ σίγουρους για τον εαυτόν σας και βγάζει μια αύρα επιτυχία σας στην δουλειά σας. Σημειώνεται μια επαγγελματική επιτυχία που σας ανεβάζει πολύ και ανοίγει ένα καινούργιο. κεφάλαιο στη ζωή σας. Έχετε κάποια ενδιαφέρουσα συζήτηση, μάλλον επαγγελματική πρόταση. Όλα αυτά δημιουργούν ένα φωτεινό ορίζοντα για σας.

Παρθένος. Ο νους σας είναι να κάνετε μια έντονη κίνηση στα επαγγελματικά σας , ίσως μια επένδυση ή ένα μικρο ταξίδι λόγω δουλειάς. Έχετε μια διάθεση για κερδοσκοπία, αναζητάτε το γρήγορο κέρδος , κάτι που μπορείτε να πετύχετε αρκεί να σκέφτεστε πέρα από τα καθιερωμένα. Συναισθηματικά είστε αποτραβηγμένοι, μόνο με το ταίρι σας είστε διατεθειμένοι να έχετε κοντινή επαφή καθότι το βρίσκετε πολύ ρομαντικό.

Ζυγός. Η προσοχή σας είναι δοσμένη στις σχέσεις σας. Αναζητάτε μια ανανέωση αλλά βρίσκετε ότι υπάρχει πολύ φασαρία και δεν μπορείτε να πετύχετε το βαθμό αρμονίας που θέλετε. Έχετε κάποια αισθήματα που θέλετε να μοιραστείτε, να δώσετε στις μέρες σας ένα πιο ιδεατό χρώμα. Στη βάση κυριαρχεί η ανάγκη να νοιώσετε ότι η δουλειά σας, η οικογένεια σας και ο βαθύτερος εαυτός σας είναι ένα κομμάτι απερίσπαστο στη ζωή σας.

Σκορπιός. Φαίνεται ότι κάνετε κάποια καλά βήματα στην εργασία σας, κάτι που δεν το περιμένατε και τόσο. Ακούτε καλά νέα, μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. για την καριέρα σας καθότι η οικονομική απολαβή δείχνει πέρα από ότι φαντάζεστε. Έστω και να μην προκύψει αυτό, ερωτικά συναντάτε μια εξωτική ύπαρξη η οποία σας ανταποκρινότανε, και εάν είστε δεσμευμένοι περνάτε φανταστικά με το ταίρι σας.

Τοξότης. Κινήστε μεταξύ σχεδιάζοντας ένα ωραίο ταξίδι και τακτοποιώντας πολλά καθημερινά πράγματα. Στη βάση θέλετε να έχετε στις μέρες μια δραματική οικονομική μεταμόρφωση που θα σας δώσει μια αίσθηση ελευθερίας στη ζωή σας και θα σας επιτρέψει να ανοίξετε τους ορίζοντες σας σε καινούργιες εντυπώσεις. Είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί, οι άλλοι σας βρίσκουν υπέροχους.

Αιγόκερως. Βάζετε πολλά κάστανα στη φωτιά. Κάνετε πάρα πολλά ταυτόχρονα και είστε απασχολημένοι μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Επαγγελματικά οι καταστάσεις είναι ευοίωνες, αισθάνεστε ικανοποιημένοι με αυτά που παίρνετε., αλλά βρίσκετε ότι εξαντλείστε και καταπιέζεστε για να ανταπεξέλθετε. Έχετε πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση, μάλλον εκδηλώσεις οικογενειακού χαρακτήρα πολύ όμορφες.

Υδροχόος. Πάρα πολλές συζητήσεις και ανταλλαγές. Ίσως εξετάζετε ένα σχέδιο σας να ξεπεράσετε ένα εμπόδιο και να μπορέσετε να έχετε περισσότερη άνεση στο σπίτι. Συναισθηματικά σας ενδιαφέρουν τι κάνουν οι άλλοι και πως αυτό επηρεάζει τον οικογενειακό σας χώρο, περισσότερο κατά πόσο αισθάνεστε ασφαλείς και άτρωτοι εν μέσω των αναστατώσεων που φέρνουν οι επαφές. Εσείς πάντως εκφράζεστε πολύ γλυκά.

Ιχθύς. Τυχερή ως προς τα υλικά αυτή η εβδομάδα. Μπορείτε να πάρετε χρήματα ή να ξοδέψετε χρήματα για να φτιάξετε κάτι στο σπίτι που σας αρέσει πολύ. Μιλάτε με σημαντικά άτομα αυτή την εβδομάδα. Συναισθηματικά είστε σε μια φάση που σας αρέσουν τα μικρά πράγματα, δεν ζητάτε πολλά . Το ταίρι σας είναι πολύ γενναιόδωρο μαζί σας. Συζητείστε μια πιθανή επένδυση μαζί, κάτι έχετε στο μυαλό σας.

zodia_may1 διατροφή υγεία ομορφιά