Προβλέψεις Εβδομάδας 12/03 – 19/03

Έντονο περιεχόμενο για τους Παρθένους έχει αυτή η εβδομάδα καθώς σηματοδοτεί την αφετηρία μιας περιόδου ανάπτυξης και αυτοεπιβεβαίωσης. Για όλους όμως έχει την εξής πρόκληση, κατά πόσο κάνουμε τα απαραίτητα βήματα για να είμαστε ο εαυτός μας και να εκφράσουμε το δυναμικό μας. Έχουμε την προοπτική τι ενέργειες πρέπει να κάνουμε, ξέρουμε τι στρατηγική θα ακολουθήσουμε, απλά πρέπει να ξανοιχτούμε σε νέους ορίζοντες. Αφήνουμε πίσω μας μια περίοδο σύγχυσης και μη επαφής με την πραγματικότητα, καταλαβαίνουμε που ξεφύγαμε και προχωρούμε σε μια νέα αντίληψη των πραγμάτων που είναι πιο πραγματιστική για τη θέση μας στην κοινωνία.

Κριός: Έχετε την ανάγκη να νοιώσετε μια εσωτερική σταθερότητα που χρωματίζεται από ηρεμία, προσοχή στα ουσιαστικά πράγματα και αυτοπεποίθηση ότι έχετε τον έλεγχο, καθώς αυτή η εβδομάδα φέρνει στο προσκήνιο την επίδραση που έχουν οι άλλοι πάνω σας. Είστε ευχάριστοι, παρορμητικοί, ενθουσιώδεις και ασυμβίβαστοι, οπότε εφαρμόστε λίγη διπλωματία και θα περάσετε ευχάριστα.

Ταύρος: Είστε πολύ δυναμικοί, γεμάτοι ενέργεια. Νοιώθετε ότι έχετε μέσα σας μια γεννήτρια που σας κάνει μαχητικούς και ακαταμάχητους. Κάνετε κάποια σημαντικά πράγματα στον οικογενειακό σας χώρο που αποτελούσαν φιλοδοξίες σας τον τελευταίο καιρό. Παράλληλα έχετε μια εσωτερική γαλήνη και αρμονία, βρίσκετε ότι μπορείτε να κάνετε πολλά χωρίς να σας αναστατώνουν μέσα σας.

Δίδυμος: Έρχονται σημαντικά νέα για τη δουλειά σας και την καριέρα σας. Βρίσκονται πριν χτυπήσουν την πόρτα σας. Αφήνετε πίσω σας καταστάσεις που σας περιόριζαν άλλα σας έκαναν υπεύθυνους και εστιασμένους και προχωρείτε σε μια νέα προοπτική για τους στόχους σας και τις φιλοδοξίες σας. Συναισθηματικά έχετε ένα αέρα του μοιραίου πάθους, κάπου η άνοιξη σας κάνει ακράτητους.

Καρκίνος: Νοιώθετε ότι σας φταίνε οι άλλοι, η καριέρα σας, ο σύντροφος σας, το σύστημα, οι φόροι, όλα φαίνονται αλλοπρόσαλλα. Απλά είστε λίγο φορτισμένοι στον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα και αρπάζεστε εύκολα στις εκφράσεις σας. Καλά κάνετε γιατί έτσι ξεσπάτε και επιβεβαιώνετε τον εαυτόν σας ως προς τις θέσεις σας. Είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα να κάνετε ένα βήμα παραπέρα από την αναστάτωση και να βαδίζετε σε ένα πιο υπέροχο αύριο.

Λέων: Τα οικονομικά σας είναι το προσκήνιο καθότι σας εμποδίζουν να κάνετε κάτι ευχάριστο που θέλετε, άλλα περισσότερο το φαντάζεστε και το αναπολείτε παρά το επιζητείτε πραγματικά. Αφεθείτε περισσότερο στα συναισθηματικά σας, έχει περισσότερο ενδιαφέρον εκεί, κάποια καινούργια γνωριμία με ένα σημαντικό άτομο από τον εργασιακό σας χώρο ή ευρύ οικογενειακό περιβάλλον.

Παρθένος: Σφυρηλατείτε έντονα την προσωπικότητα σας με το τι θέλετε να κάνετε, ποιο δρόμο να ακολουθήσετε για να είστε επιτυχημένοι και συναισθηματικά ικανοποιημένοι. Βρίσκετε ότι οι άλλοι είναι κάπου χαμένοι στις πεποιθήσεις τους και στις αναστολές τους, οπότε νοιώθετε ότι καλύτερα να συγκεντρωθείτε στις δυνάμεις σας και να μην χάνετε τον χρόνο σας. Κάποιες καταστάσεις που σας χαλούσαν την διάθεση μένουν πίσω, να είστε έτοιμοι για ένα νέο αέρα φρεσκάδας στις μέρες σας.

Ζυγός: Ζητάτε περισσότερο αυθορμητισμό και παρορμητισμό στις σχέσεις σας στο βαθμό που βγαίνετε λίγο έξω από τον κύκλο της άνεσης σας. Παράλληλα ζητάτε μια βαθύτερη αίσθηση του είναι σας που δεν συγχύζεται από τις μικροαναστατώσεις της καθημερινότητας. Νοιώθετε ασφαλείς στο οικογενειακό σας χώρο, ταιριάζετε πολύ καλά εργασία και σπίτι, καθότι κάνετε τα κατάλληλα πλάνα.

Σκορπιός: Ένας νέος έρωτας μπαίνει τη ζωή σας με πολύ μέλλον, ίσως ο άνθρωπος της ζωής σας. Ξέρετε τι θέλετε και πως να περνάτε καλά. Στα λόγια δεν χαρίζεστε καθότι είστε ασυμβίβαστοι, οπότε δεν σας πειράζει να λέτε τα πράγματα με το όνομα τους. Ευχάριστη η ατμόσφαιρα στη δουλειά σας, παίρνετε πολύ ευχαρίστηση από τα δρώμενα εκεί, έχετε φιλοφρονήσεις και ευχάριστες συζητήσεις.

Τοξότης: Σηματοδοτούνται κάποιες σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σας για τις οποίες έχετε τον έλεγχο. Θέλετε να ξεπεράσετε το κομμάτι των συζητήσεων και να προχωρήσετε σε συγκεκριμένα σχέδια. Φαίνεται ότι ο οικονομικός αντίκτυπος μπορεί να είναι πολύ μεγάλος οπότε βάλτε όλες τις δυνάμεις, είναι οι μέρες που μπορούν να γεννήσουν ένα ανθοφόρο αύριο.

Αιγόκερως: Εσείς είστε στη φάση όπου οι κόποι του παρελθόντος έρχονται να αποδώσουν. Έχετε μια ευρεία άποψη των πραγμάτων και των καταστάσεων με αναγνώριση της θέσης σας μέσα σε αυτά. Ζητάτε έντονα να δρομολογήσετε τα μακρόπνοα σχέδια σας να χτίσετε μια πιο ελεύθερη και πέρα από συμβατικότητες πλατφόρμα επαφής με τους άλλους, εν ολίγοις είστε σαν τον Ρουσό, θέλετε ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο.

Υδροχόος: Νοιώθετε μια συναισθηματική πίεση να σας παγιδεύει μέσω ενός αισθήματος ανασφάλειας που σας φέρνει. Ζητάτε να ξεφύγετε από τετριμμένες ιδέες και να έχετε μια πιο ουσιαστική αίσθηση των πραγμάτων. Τα οικονομικά σας είναι στο προσκήνιο, νοιώθετε ότι κάπου το τοπίο είναι ομιχλώδες. Επικεντρωθείτε τι σας ικανοποιεί στη δουλειά σας και στην καριέρα σας, εκεί είναι το μυστικό.

Ιχθύς: Έχετε μπόλικη αυτοπεποίθηση αυτή την εβδομάδα. Νοιώθετε ότι είστε τυχεροί, καθώς και ότι ο σύντροφος σας παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Και γιατί όχι, δίνετε τόσο πολλά σε αυτόν, ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα είστε συναισθηματικά δοσμένοι σε αυτόν. Κάποια εμπόδια στην καριέρα σας περνούν, τα οικονομικά σας σας έχουν ευχάριστες εκπλήξεις. Μια υπέροχη εβδομάδα για σας.

Μαρτιου 12 εως Μαρτιου 19 διατροφή υγεία ομορφιά
Lifeme

Healthy is the new Sexy!