Προβλέψεις Εβδομάδας 04/02 – 10/02

Φαίνεται μια εβδομάδα που κάτι αρχίζει να κινείται, αρχίζουμε να νιώθουμε τους χυμούς της άνοιξης μέσα μας άλλα σε ένα προσωπικό επίπεδο που δεν βγαίνει ακόμα προς τα έξω καθότι μια βαρυχειμωνιά πλακώνει την έκφρασή μας. Αισθανόμαστε μια βαθειά ανάγκη να εκφραστούμε με έναν αυθεντικό τρόπο, να τα πούμε ξεκάθαρα, να χαρακτηρίσουμε την καθημερινότητα μας όπως την νιώθουμε και να ομολογήσουμε ότι δεν υπάρχει ευρύτερη προοπτική. Με πολύ έντονη την παρόρμηση να είμαστε εμείς αιτίες των καταστάσεων στη ζωή μας και όχι να αισθανόμαστε έρμαια αυτών. Αναζητούμε το οικογενειακό μας καταφύγιο όπου αισθανόμαστε συναισθηματική ασφάλεια και έχουμε μια βαθειά αίσθηση του Είναι μας. Το σίγουρο είναι ότι κάτι έχει αρχίσει να κινείται και σύντομα θα δούμε κάποια άνθη αμυγδαλιάς στην προσωπική μας ζωή.

Κριός: Βγαίνετε στη γύρα για ερωτοτροπίες, δεν κρατιέστε με τίποτα. Υπερβάλω βέβαια στην έκφρασή μου, αλλά νιώθετε ένα καινούργιο αέρα που δεν μπορείτε να τον καταλάβετε ακριβώς. Με τον Άρη και την Αφροδίτη μόλις εισήλθαν στο ζώδιό σας νιώθετε ένα νέο αέρα δύναμης να σας ωθεί. Στις σχέσεις σας ζητάτε μια επιβεβαίωση καθότι βάζετε κάποια ιδεαλιστικά στάνταρ. Πάντως η εβδομάδα είναι τυχερή, μπορεί να έχετε καλά νέα για τα οικονομικά.

Ταύρος: Αισθάνεστε υπέροχα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Νιώθετε μια ασφάλεια, αισθάνεστε σαν να έχετε ένα μικρό βασίλειο όπου όλα είναι αρμονικά σαν ένα ανοιξιάτικο λιβάδι. Παράλληλα νιώθετε μια παρόρμηση να ξανοιχτείτε σε καινούργιους ορίζοντες την οποία για την ώρα εξαντλείτε στην φαντασία σας. Στη σχέση σας νιώθετε μια έντονη έλξη για το ταίρι σας ή για τους μοναχικούς ένα άτομο με εξωτική εμφάνιση εμφανίζεται στη ζωή σας.

Δίδυμος: Έχετε μια διάθεση για κάποια ουσιαστική επικοινωνία, να μιλήσετε με κάποιο σοβαρό και γνωστικό άτομο, να τα πείτε έξω από τα δόντια και να μην υπολογίσετε τίποτα, σαν να λέμε δηλαδή κάπου έχετε μπουχτίσει. Μια τέτοια έκφραση θα σας κάνει να ξαλαφρώσετε, να νιώσετε μια αναγέννηση και μια απελευθέρωση, η προσωπικότητά σας θα πάρει τα πάνω της. Εάν τώρα ψάχνετε για καμιά γνωριμία, ετοιμαστείτε να συναντήσετε μοιραίους και μυστήριους τύπους. Α ξέχασα, και πολλή δουλειά αυτήν την εβδομάδα.

Καρκίνος: Εσείς δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί το αγαπημένο σας ταίρι δεν περνάει περισσότερο καιρό στο σπίτι που υπάρχει τόση θαλπωρή.  Η εστίασή σας είναι στη συντροφικότητα σας όπου νιώθετε μια έντονη ανάγκη για ασφάλεια και καταφύγιο. Θέλετε περισσότερη επικοινωνία, να νιώσετε ότι ο σύντροφός σας σας αγγίζει στο βάθος, να ακούσετε κάποια λόγια σαν «γεννήθηκα για σένα» ή «η σκέψη μου είναι σαν την σκιά σου, πάντα σε ακολουθεί». Χειμερινές ζέστες δηλαδή!

Λέων: Ο βασιλέας αναπολεί το μέλλον του βασιλείου του! Πάντα να θυμάστε ότι υπάρχει κάτι το αρχοντικό στα λιοντάρια για αυτό και η προηγούμενη πρόταση. Με τον Ηλείο στον Υδροχόο δεν καταλαβαίνετε γιατί πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς ιδίως όταν νιώθετε τέτοια αυτοεπιβεβαίωσης. Στην καριέρα σας βάζετε μια καινούργια ζωτικότητα, κοιτάτε να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια, το οποίο θα γίνει γιατί κινήστε σαν ένα λέιζερ και είστε ευέλικτοι.

Παρθένος: Μια εβδομάδα χαμηλών τόνων για σας, τα άστρα σας αφήνουν ήσυχους για λίγο. Αναλογίζεστε τι σας επιφυλάσσει η μοίρα, τι υποχρεώσεις έχετε, κατά πόσο έχετε τον έλεγχο των πραγμάτων, κατά πόσο μπορείτε να εκφράσετε αυθόρμητα τη σκέψη σας, πόσο μπορείτε να αλλάξετε τα οικονομικά σας, εν ολίγοις εσωστρέφεια και αναπόληση. Κατά τα άλλα είστε σε μια φάση που αλλάζετε την συμπεριφορά σας και την στάση σας, θέλετε περισσότερη ουσία.

Ζυγός: Ζητάτε κοινωνικότητα σε μορφωμένους και περίοπτους κύκλους. Από την άλλη μπορεί να ζητάτε μια αίσθηση ισορροπίας και αρμονίας σε χώρους που δεν συνηθίζετε να πηγαίνετε, καθότι θέλετε να βρείτε κάτι καινούργιο, κάτι πιο αυθεντικό και συναρπαστικό. Πάρα πολύ τυχερή εβδομάδα για σας, το 23, 5, 53 τυχερά νούμερα, μια τύχη που δεν μπορείτε να τη φανταστείτε, αφεθείτε στην έκπληξη της. Όσο στη σχέση σας ή γνωριμίες γίνεται ενθουσιώδεις, εκφραστείτε αδέσμευτα.

Σκορπιός: Περιμένετε κάποια καλά και ευχάριστα νέα αυτή την εβδομάδα γύρω από την καριέρα σας ή κάτι που θα σας ανεβάσει κοινωνικά. Είστε πολύ δυναμικός στην επικοινωνία σας, κάνετε παράλληλα και τα γλυκά μάτια όπου μπορείτε, βγάζετε προς τα έξω μια έκφραση κάτι σαν το Πολ Νιούμαν. Πάντως έχετε κάποιο βάθος οπότε κάπου μπορείτε να παίξετε το ρόλο. Τυχερή εβδομάδα, περιμένετε κάποια καλά νέα για τα οικονομικά. Μην σας ζαλίζουν με αμπελοφιλοσοφίες.

Τοξότης: Φαίνεται ότι αισθάνεστε να κάνετε κανένα ταξιδάκι και να την αράξετε κάπου εκεί, κάτι σαν καταφύγιο. Ίσως να το οργανώσετε μαζί με φίλους. Θέλετε να απομονωθείτε και να αφεθείτε σε αναπόληση, κάτι δηλαδή σαν διανοητικό ταξίδι. Αντιμετωπίζετε μερικές αναστατώσεις στις καθημερινές σας επαφές που σας κάνουν να χάνετε την προοπτική σας όπως επίσης και έχετε διασπορά στις ασχολίες σας, δηλαδή τα πράγματα τα νιώθετε μπερδεμένα. Αφήστε την λεπτολογία, όλα πάνε καλά.

Αιγόκερως: Εσείς βάλατε στο μυαλό σας να κατακτήσετε τον κόσμο αυτί την εβδομάδα. Νιώθετε μια έντονη ενεργεία, κάτι σαν ένα ηφαίστειο να εκρήγνυται μέσα σας που σας κάνει ακατανίκητους. Ασυμβίβαστοι στην έκφραση σας ζητάτε μια ριζική αλλαγή, μια καινούργια αίσθηση κυριαρχίας και δύναμης και είστε αποφασισμένοι να το πετύχετε. Και σε αυτή την πορεία κινείτε και κάποια νήματα πίσω από τη σκηνή, σ να λέμε δηλαδή καλύπτετε όλες τις πιθανότητες.

Υδροχόος: Αν δεν διαβάζετε κάνα βιβλίο περί ουτοπικών οικονομικών θεωριών αυτή την εβδομάδα θα τα πάτε καλά. Ο λόγος είναι ότι καλές είναι οι μεγαλόσχημες ιδέες και ο ιδεαλισμός, άλλα η πραγματικότητα είναι μετρημένα κουκιά. Θέλετε να είστε μοναδικοί και ασυμβίβαστοι, κρατήστε το σε χαμηλό τόνο, η πολλή φασαρία δεν βγάζει πουθενά. Έχετε κάποια ισχυρή υποστήριξη στα επαγγελματικά, με λίγη διπλωματία και έξυπνες κινήσεις, θα βγει κάτι πολύ καλό.

Ιχθύς: Αραχτοί σαν τους Παρθένους και εσείς. Αναπολείτε την οικονομική σας κατάσταση, κάνετε κάποια όνειρα και αισθάνεστε μια πεποίθηση ότι θα βγουν αληθινά. Αν κάνετε κάποια πρόσφατη γνωριμία αυτή μπαίνει σε μια καινούργια φάση οποί βρίσκετε τον εαυτόν σας εκεί. Κάτι ευχάριστο έρχεται από μακριά, ίσως από εξωτερικό, ένα νέο που φαίνεται ευχάριστο και οικονομικά. Και για σας τυχερή εβδομάδα, όπως και στο Ζυγό. Άμα γνωρίσετε και κάποιο Ζυγό , τότε θα γίνετε ακτύπητο ζευγάρι.

january4 διατροφή υγεία ομορφιά
Lifeme

Healthy is the new Sexy!