Η Νέα Σελήνη είναι στις 7 μοίρες του Τοξότη στη γειτονιά του Κρόνου. Καιρός για σοβαρότητα και αυτοέλεγχο. Οι περιπέτειες είναι συναρπαστικές και δίνουν στο νου την ευκαιρία να πετάξει αλλά θέλουν και οργάνωση. Οπότε, μην πάρετε τα βουνά επειδή έτσι σας ήρθε, προετοιμαστείτε καλά πρώτα γιατί ξαφνικά μπορεί να έρθει χιονιάς. Είναι έντονο το αίσθημα να ξεφύγει κανείς από τη συνηθισμένη ρουτίνα και να αλλάξει για λίγο περιβάλλον. Κάπου, οι υποχρεώσεις στην εργασία μας καθηλώνουν και περιορίζουν τα σχέδιά μας. Στα μέσα της εβδομάδας, μια ευκαιρία παρουσιάζεται για κάτι καινούργιο, για να αισθανθούμε ότι έχουμε τον έλεγχο των πραγμάτων.

Κριός: Αισθάνεστε γεμάτοι ενεργεία, ασυγκράτητοι να την εκδηλώσετε στην καριέρα σας. Κάνετε κάποιες δραματικές κινήσεις και συνεργασίες που σας ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες. Σύντομα θα δείτε ότι ενώ υπάρχει κάποια πίεση, η γεύση της επιτυχίας είναι γλυκιά. Μερικοί από εσάς συναντάτε τον ερώτα της ζωής σας και κάποιοι ετοιμάζεστε για το γλυκό ζυγό του γάμου.

Ταύρος: Να ακούτε τι σας λέει το έτερον ήμισυ, έχει δίκιο ιδίως για τα οικονομικά σας. Εσείς και εάν νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε , να ορίσετε καινούργιους ορίζοντες στη ζωή σας. Νιώθετε κάποια πίεση από το κατεστημένο, έχετε βαρεθεί να ακούτε τα ίδια και τα ίδια. Ζητήστε τον έντονο έρωτα αυτή την εβδομάδα, κρατήστε ανοιχτά τα μάτια στο χώρο της δουλειά σας. Κάποια μάτια σας κοιτάζουν.

Δίδυμος: Τυχεράκηδες! Τα ματιά σας είναι στραμμένα στο ταίρι σας και εάν δεν το έχετε ακόμη, αυτή η εβδομάδα θα σας ανταμείψει με κάτι πολύ σοβαρό. Διαλέξτε την κατάλληλη συντροφιά, με νεανικό πνεύμα και συζητήστε σοβαρά θέματα. Ένα άτομο με σημαντική κοινωνική θέση ή μεγαλύτερης ηλικίας σας δίνει σημαντική βοήθεια.

Καρκίνος: Εσείς αφήστε τη δουλειά στο χώρο εργασίας και δείτε ότι το οικογενειακό περιβάλλον είναι ένας άλλος σημαντικός ορίζοντας. Δεχθείτε ότι ο σύντροφος σας μπορεί να ζητά κάποια αλλαγή στη σχέση σας επειδή ψάχνει κάτι βαθύτερο, όχι γιατί κάτι τον έπιασε ξαφνικά. Καλές εκπλήξεις στον χώρο εργασίας.

Λέων: Κάντε μια επίσκεψη στο προπό της γειτονιάς με τα αδέρφια σας και το ταίρι σας. Όλοι μαζί φαίνεστε ένας πολύ τυχερός συνδυασμός. Αφήστε στην άκρη τις μεγάλες ιδεολογίες, κλείστε τα αυτιά σας στα νέα και επικεντρωθείτε στην καθημερινότητα σας. Απολαύστε τη δυναμικότητα του συντρόφου σας και εμπιστευτείτε τον στις επιλογές του για διασκέδαση.

Παρθένος: Εσείς κοιτάξτε να μην δανείσετε χρήματα, αν και φαίνεται ότι η κερδοσκοπία σας ευνοεί. Αισθηματικά ζητάτε το πάθος που σας αναστατώνει και την μοιραία σχέση, το αίσθημα που δεν μπορείτε να αρνηθείτε. Έχετε μια ευρεία προοπτική του τι σας συμβαίνει, καθότι τώρα η ζωή σας αποκτά τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια.

Ζυγός: Εσείς παιδιά ήρεμα, δεν υπάρχει λόγος οι φλογεροί έρωτές σας να αναστατώσουν το σπίτι σας. Αισθάνεστε την προσωπικότητα σας πληθωρικά ασυμβίβαστη, θέλετε κάτι το διαφορετικό, ζητάτε πάθος και θέλετε να το επικοινωνήσετε στις καθημερινές σας επαφές. Καθότι είστε δημιουργικοί, επικεντρωθείτε στην πραγματικότητα και αφήστε τις καταστάσεις να κυλήσουν, ο αέρας είναι γενικά ευνοϊκός.

Σκορπιός: Καιρός για τζάκι και ηρεμία. Κάποιες ευκαιρίες για οικονομική ωφέλεια διαμορφώνονται στον ορίζοντα. Η οικογένεια σας είναι καλή μαζί σας. Εάν κάποιος στο χώρο της δουλειάς σας σάς τσαντίζει, μη δίνετε σημασία, σας ζηλεύουν απλά. Μην ακούτε κουτσομπολιά.

Τοξότης: Η επιβεβαίωση του είναι σας είναι εδώ! Ακούτε κάποια συναρπαστικά νέα που σας ανεβάζουν πάρα πολύ. Πιθανώς ένα σχέδιο σας γίνεται πραγματικότητα και αρκετά χρήματα έρχονται προς το μέρος σας. Νιώθετε ασυμβίβαστοι και καλά κάνετε, καθότι εσείς έχετε το πάνω χέρι στη διαμόρφωση των καταστάσεων.

Αιγόκερως: Καιρός για τέχνη, θρησκευτικότητα, περισυλλογή, ποίηση. Νιώθετε την ανάγκη να αποτραβηχτείτε λίγο, να ησυχάσετε, να εκτιμήσετε τι έχετε πετύχει και τι μπορείτε να αποκτήσετε. Η δουλειά σας πάει καλά, μη σας προβληματίζουν οι ριζικές αλλαγές, απλά επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και οι άλλοι θα δουν μια όμορφη αλλαγή στην προσωπικότητα σας.

Υδροχόος: Άντε να σας κρατήσει κανείς μακριά από διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες. Αισθάνεστε πολύ δυναμικοί, τα σχέδια σας φαίνονται να πραγματοποιούνται, κάνετε κάποιες μεγάλες κινήσεις. Στα οικονομικά το τοπίο είναι ομιχλώδες, περιμένετε να ξεκαθαρίσει πριν πάρετε κάποιες αποφάσεις. Εάν βρείτε χρόνο, πηγαίνετε κάπου ρομαντικά με το ταίρι σας, θα είναι μια θαυμάσια εμπειρία.

Ιχθύς: Ευνοϊκός καιρός στην καριέρα σας. Έχετε επιτυχίες – αποτέλεσμα της συστηματικής εργασίας σας. Τα πράγματα δουλεύουν για σας με ένα μαγικό τρόπο, η τύχη είναι με το μέρος σας. Εκδηλώστε την προσωπικότητα σας με έναν αιθέριο ή μυστήριο τρόπο, κάτι που να απηχεί στη φαντασία των άλλων. Θα αισθανθείτε σαν αστέρας του κινηματογράφου.