Προβλέψεις Εβδομάδας 19/04 έως 26/04

Παρόλο που ακόμα υπάρχει ο απόηχος έντασης στην ατμόσφαιρα, κύρια αυταρχικές κινήσεις των εξουσιαζόντων που μας χαλούν την καθημερινή ησυχία και την διάθεση ν απολαύσουμε τη ζωή μας με ένα ευχάριστο τρόπο, φαίνεται να αλλάζει κεφάλαιο η κατάσταση. Αφήνουμε πίσω ενοχλητικές εκπλήξεις και πιέσεις από τον εργασιακό χώρο και περνάμε σε μια πιο ήρεμη ατμόσφαιρα όπου σκεφτόμαστε πιο χαλαρά και ερχόμαστε σε μια εσωτερική ειρήνη που μας γεμίζει.

Κριός. Άντε και αυτή την εβδομάδα στο γκάζι με μια ενεργητικότητα που σας κάνει να τρέχετε και μετά τα πράγματα είναι πιο χαλαρά. Σας απασχολεί τώρα το οικονομικό κομμάτι, φαίνεται κάποιες συνεργασίες να σας ευνοούν και να κλείνετε τις συμφωνίες που θέλετε. Συναισθηματικά φαίνεστε πιεσμένοι, λόγω υποχρεώσεων δεν μπορείτε να εκφράσετε τα αισθήματα σας. Ένας φίλος σας δίνει πολύ ευχάριστα νέα.

Ταύρος. Είστε εστιασμένοι στο πως είναι πραγματικά τα πράγματα όχι στο πως σερβίρονται ότι είναι. Θέλετε να δείτε την αλήθεια ξεκάθαρα καθότι δεν σας αρέσουν εσωτερικές διαμάχες και ανασφάλειες σε αυτό που πιστεύετε. Είστε αρκετά στο ψάξιμο του εαυτού σας αυτή την εβδομάδα, ζητάτε να πετύχετε μια πιο ευρύτερη προοπτική της καθημερινότητας σας, ότι είναι κάτι παραπάνω από μια σειρά αγγαρειών.

Δίδυμος. Εσείς ετοιμάζεστε για δράση, βρίσκετε ότι είναι καιρός να ξανοιχτείτε στο πέλαγος των επιδιώξεων σας καθότι ξέρετε που κατευθύνεστε. Μην προσπαθείτε να το εξηγήσετε στους άλλους, είστε πιο μπροστά από το σημείο που μπορούν να δουν την ορμή σας και το όλο σας πλάνο. Αφεθείτε περισσότερο σε ερωτοτροπίες και φλερτάρισμα, εκφράστε άνετα όλο τον αυθορμητισμό σας χωρίς αναστολές.

Καρκίνος. Αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα πιο αντικειμενικά, καταλαβαίνετε ότι αυτά που συμβαίνουν δεν περιστρέφονται γύρω από το αίσθημα σας ότι είστε το κέντρο αναφοράς. Ίσως επειδή συμβαίνουν κάποια ευχάριστα στον οικογενειακό σας χώρο, κάτι που το επιθυμούσατε πολύ και αυτό σας χαλαρώνει. Επιζητήστε κοινωνικότητα, μην κάθεστε στο σπίτι, θα έχετε και κάποιες ευκαιρίες για τα οικονομικά.

Λέοντας. Φαίνεστε αρκετά ανανεωμένοι από το πνεύμα της Αναστάσεως, έχετε ένα αίσθημα αναγέννησης και πιστεύετε. σε μια νέα. εποχή στις προσωπικές σας σχέσεις και στον εργασιακό σας χώρο. Έχετε την δύναμη να κυριαρχήσετε και να κάνετε τα σχέδια σας πραγματικότητα. Πολύ θα θέλατε να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι που να συνδυάσει επίσης και κάτι το επαγγελματικό. Επαφές με σημαντικά πρόσωπα.

Παρθένος. Είστε στην φάση που ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης αφήνει το ζώδιο σας για να μπει στον Λέοντα. Αυτό σημαίνει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είστε την φάση όπου οι βάσεις του δημιουργικού μέλλοντος σας έχουν χτιστεί. Αυτή η εβδομάδα εστιάζεται σε κάποιες δυναμικές ενέργειες που πρέπει να κάνετε ώστε να είστε παραπέρα από πολλές δεσμεύσεις το σύστημα μπορεί να έχει πάνω σας.

Ζυγός. Δεν θέλετε να γυρίσετε σπίτι από τις διακοπές καθότι συναισθηματικές μνήμες βγήκαν στην επιφάνεια εκεί που είστε. Νοιώθετε ένα περίεργο ρομαντισμό, βρίσκετε το περιβάλλον γεμάτο ένα μυστήριο και αιθέριο αίσθημα αγάπης και γαλήνης. Το ταίρι σας παρόλο που σκέφτεται ότι οι δουλειές περιμένουν σας καταλαβαίνει αρκετά. Με αυτή την προδιάθεση είστε πολύ φιλικοί και κάνετε ωραίες παρέες.

Σκορπιός. Έχετε κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις που ναι μεν δυσφορείτε καθότι δεν έχετε όρεξη αλλά φαίνονται πολύ καλή ευκαιρία να προωθήσετε την καριέρα σας. Παράλληλα σας έχει προκύψει ή είναι στην γωνιά ένα φλερτ που σας ξεσηκώνει, οπότε η καθημερινότητα σας είναι γεμάτη με δραστηριότητα και πολλές επαφές. Οι συνεργασίες σας φαίνονται ευνοϊκές. Οι οικονομικές δυσκολίες αρχίζουν να παρέρχονται.

Τοξότης. Είστε σε μια υποκειμενική διάθεση, δεν σας ενδιαφέρει τόσο να κάνετε πολλά πράγματα, περισσότερο θέλετε. να νοιώσετε τις καταστάσεις και να αξιολογήσετε την πορεία σας. Θέλετε να εφαρμόσετε καινούργια μέτρα στην δημιουργικότητα σας, να εκφράσετε περισσότερο τον ατομικισμό σας και την μοναδικότητα σας. Αξιολογήστε το τι έχετε. Ο σύντροφος είναι πολύ δυναμικός αυτές τις μέρες.

Αιγόκερως. Και εσείς είστε την συχνότητα του Τοξότη ως προς την διάθεση, με επίκεντρο την αυτοπεποίθηση σας και τα οικονομικά. σας. Αισθάνεστε ότι έχετε τον έλεγχο, ότι βρίσκεστε σε θέση ισχύος, ο χρόνος δουλεύει για σας. Αυτό σας δίνει την δυνατότητα να περνάτε χρόνο με την οικογένεια σας και να κάνετε ευχάριστα πράγματα μαζί. Εκφράζετε μια ενέργεια που αναζωογονεί και είναι αρεστή στους άλλους.

Υδροχόος. Δοσμένοι στα αισθήματα σας για το ταίρι σας και τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας είστε λίγο ευάλωτοι και υπερευαίσθητοι. Νοιώθετε τα συναισθήματα βαθειά και την ανάγκη να τα εκφράσετε. Φαίνεται να κάνετε εξομολογήσεις σε οικογενειακά σας πρόσωπα. και να λέτε πόσο τα αγαπάτε. Η τύχη είναι με το μέρος σας, θα πάρετε πολλά πίσω, αισθήματα και ότι δανεικό σας χρωστούν.

Ιχθύς. Αισθάνεστε την δύναμη σας ότι εσείς δημιουργείτε τις καταστάσεις της ζωής σας, ότι πρέπει να κάνετε αυτό που πρέπει και να αντιμετωπίσετε ότι πρόβλημα υπάρχει. Είστε πολύ αισιόδοξοι και ασφαλείς στην καριέρα σας. Τα οικονομικά. σας φαίνεται να ανθοφορούν, περιμένετε κάποιες εκπλήξεις σε αυτό τον τομέα. Ο σύντροφος έχει κάποια καλή ευκαιρία. Περνάτε καλά στην οικογένεια.

zodia_april3 διατροφή υγεία ομορφιά