Κριός: Ήρθε ο καιρός για θελήματα, επισκευές και κανένα ξεσκόνισμα. Αισθάνεστε πολύ δυναμικοί, έχετε την ανάγκη να ανοιχτείτε και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.  Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ τυχερή για εσάς, μήπως να επισκεφτείτε το ΠΡΟΠΟ της γειτονιάς σας;

Ταύρος: Κάτι φανταστικό συμβαίνει στα προσωπικά σας αυτή την εβδομάδα, είτε κάτι που σχετίζεται με την οικογένεια και τους στενούς συγγενείς ή μια επαγγελματική επιτυχία. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, κάποια αναστάτωση μπορεί να συμβεί, αλλά φαίνεται σαν τον ιδανικό έρωτα που εκεί που ζεις το πάθος, οι φλόγες του, σε καίνε.

Δίδυμοι: Αφήστε τις πολλές σκέψεις για τα οικονομικά σας και δώστε βάση να τις βάλετε σε τάξη και σε πράξη. Ήδη έχετε μια καλή ιδέα, μη την βασανίζετε παραπέρα. Είσαστε πολύ καλά, αισθάνεστε μπόλικη αισιοδοξία, τι άλλο θέλετε; Να είστε ευχαριστημένοι που νιώθετε δυνατοί.

Καρκίνος:  Από τη μία φέρεστε ντροπαλά και νιώθετε την ανάγκη να βρεθείτε λίγο περισσότερο με τον εαυτό σας, από την άλλη θέλετε να το ρίξετε στη μεγάλη ζωή αυτή την εβδομάδα. Πάντως, η τύχη είναι με το μέρος σας τώρα, οπότε μην κλειστείτε τελείως στο σπίτι. Δοκιμάστε την κάπου…

Λέων: Νιώθετε έτοιμοι για κάποια μεγάλη κοινωνική γνωριμία ή εκδήλωση. Είσαστε αισιόδοξοι ότι καλό θα προκύψει από τον οικογενειακό σας χώρο. Μη ξεχάσετε όμως και τα αδερφάκια σας, τα άστρα σας θέλουν μαζί αυτή την εβδομάδα.

Παρθένος: Με το βόρειο δεσμό της Σελήνης στο ζώδιο σας να βρίσκεται εκεί από καιρό και τον Ερμή πολύ δυνατό επίσης στο ζώδιο σας, είσαστε τα εκλεκτά παιδιά των αστρικών επιρροών. Απολαύστε το και σκεφτείτε πως θα επωφεληθείτε, διαφορετικά συντονιστείτε στη δύναμη σας και αισθανθείτε τη.

Ζυγός: Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας και το Δία Σύνοδο, είναι δύσκολο να συγκρατήσετε τα χαλινάρια της υπέρμετρης αισιοδοξίας και του ρομαντισμού σας. Αυτό ο μήνας σας ευνοεί πολύ, θα προκύψουν επαγγελματικές ευκαιρίες, ενώ στα συναισθηματικά σας αποφύγετε παθιασμένες καταστάσεις.

Σκορπιός: Φαίνεται πως οι σχέσεις σας έρχονται στο προσκήνιο. Ζείτε ευτυχισμένα κάποιες φαντασιώσεις, νιώθετε ότι ελέγχετε τις καταστάσεις και θέλετε να βγείτε στην επίθεση. Καλύτερα αράξτε στο σπίτι και αφήστε να πράγματα να κυλήσουν από μόνο τους, καθώς η τύχη σας βοηθάει.

Τοξότης: Με τον Κρόνο στο ζώδιο σας, προσπαθήστε να παραμείνετε συγκρατημένοι και μακριά από νεφελώδεις καταστάσεις. Με το Δία Σύνοδο τη Νέα Σελήνη, έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάτι δημιουργικό ή κάτι σοβαρό στα ερωτικά σας, αλλά μακριά από παρανομίες παντός είδους. Να είσαστε καλά παιδιά και θα επιβραβευθείτε.

Αιγόκερως: Δώστε προτεραιότητα στην καθημερινή σας ρουτίνα και αναμορφώστε τη. Αφήστε τις ριζικές αλλαγές για αργότερα. Θέλετε να ανοιχτείτε και να κάνετε δυναμικά βήματα, όμως να είστε προσεκτικοί και μην τα βάζετε με το «σύστημα» για την ώρα.

Υδροχόος: Ο σύντροφος σας είναι στα πάνω του αυτή την εβδομάδα. Εάν σας προτείνει ένα μακρινό ταξίδι, ακούστε τον. Ακόμα κιαν σας πει ότι ο εγωισμός σας κυματίζει σα σημαία, δε θα έχει άδικο. Πάρτε μερικά λουλούδια ή φτιάξτε ένα καλό φαγητό με τα χεράκια σας, όχι ντελίβερι και θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί του.

Ιχθύς: Εάν σας «κυνηγούν» για εισπράξεις, δεν πρόκειται να πάρουν φράγκο αυτή την εποχή. Εσείς πάντως είσαστε μια χαρά. Κάτι καλό θα συμβεί στην οικογένεια σας, όσο για ερωτοτροπήματα δεν είναι η κατάλληλη ώρα τώρα. Καλύτερα απολαύστε μια πάστα σοκολατίνα, χωρίς ζάχαρη πάντα.