Θοδωρής Σημάδης

Ο Θοδωρής Σημάδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 16 Οκτωβρίου 1980. Παρακολούθησε την βασική εκπαίδευση στη Σταυρούπολη. Υπήρξε αθλητής πετοσφαίρισης για περίπου 10 χρόνια, όπου κέρδισε αρκετές πρώτες και δεύτερες θέσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα.

Το 1998, εισήχθη, ως αθλητής με πρώτη πανελλήνια νίκη εφήβων, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, απ’ όπου αποφοίτησε με τον τίτλο του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής. Κύρια ειδικότητά του είναι προπονητής πετοσφαίρισης και δευτερεύουσα ειδικότητά του είναι η Αεροβική και η Διατροφή.

Από το 2001, εργάζεται σε γυμναστήρια καθώς και σε ιδιωτικές σχολές εκπαίδευσης. Έχει υπάρξει μέλος σε επαγγελματικές ομάδες επιδείξεων. Έχει εργαστεί στο δήμο Ευόσμου για οκτώ συναπτά χρόνια.

Από το 2004, έχει υπάρξει μέτοχος και διευθυντής ιδιωτικών γυμναστηρίων, ενώ από το 2010 και για ενάμιση χρόνο διετέλεσε Group Fitness Manager της εταιρείας Les Mills Hellas, για την οποία ήταν υπεύθυνος για 75 γυμναστήρια ανά την Ελλάδα. Επιπλέον, υπήρξε πιστοποιημένος εκπαιδευτής για το πρόγραμμα Body Pump της Les Mills.

Το 2011 ολοκλήρωσε το πρόγραμμα Εξειδίκευσης στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία (Μaster Practitioner Programme in Eating Disorders & Obesity) που τελείται από τον Κ.Ε.Α.Δ.Δ. υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Διατροφικών Μελετών & Ερευνών σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας NCFED.

Από το 2014 είναι επιστημονικός συνεργάτης του Κ.Ε.Α.Δ.Δ. και του ομίλου diatrofi.gr με ομιλίες σε ημερίδες και συνέδρια.

Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με διαιτολογικά γραφεία, αναλαμβάνει ιδιωτικές προπονήσεις (personal training), το management και marketing αθλητικών χώρων και γυμναστηρίων, ενώ διδάσκει και ομαδικά προγράμματα αίθουσας.
Από το 2009, είναι εξωτερικός επιστημονικός συνεργάτης του διαιτολογικού γραφείου της Στέλλας Σαρηπαναγιώτου.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Πλάτωνος 52, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη
Κινητό: 6936979629
E-mail: theodore.simadis@gmail.com
Skype: theodore.simadis

Lifeme

Healthy is the new Sexy!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΝάσια Πασχαλέρη
Επόμενο άρθροFroots