Πάνω από το 80% του γυναικείου πληθυσμού σήμερα αντιμετωπίζει πρόβλημα τοπικού πάχους, δηλαδή συσσώρευση λίπους σε σημεία, όπως η περιφέρεια, οι μηροί, οι γλουτοί, η κοιλιά και το στομάχι, που όμως δεν υποχωρεί ούτε με άσκηση σίτε με απλή διατροφή.

Οι λιποαποθήκες αποτελούνται από μεγάλο αριθμό λιποκυττάρων, ο οποίος προκαλεί κατακρατήσεις υγρών, εμποδίζοντας την αποβολή ουσιών από το σώμα. Το τοπικό πάχος είναι ένα πρόβλημα για το σώμα, καθώς η διατροφή και η άσκηση δεν το καταπολεμούν δραστικά, αφού δεν είναι δυνατόν να δοθεί εντολή στο σώμα να «κάψει» και να αποβάλλει το λίπος τοπικά από μία περιοχή και μόνο.

Αποτελεσματική μέθοδος

Τα τελευταία χρόνια η πιο διαδεδομένη αποτελεσματική και απολύτως ασφαλής μέθοδος καταπολέμησης του τοπικού πάχους ακούει στο όνομα VΙΤΑΤΙΟΝ ή, όπως μεταφράζεται στα ελληνικά «σπηλαίωση». Η σπηλαίωση είναι ένα φαινόμενο που δημιουργείται από την εφαρμογή υπερήχων χαμηλής συχνότητας σε ένα εύρος μεταξύ 20 έως 70 ΚΗΖ, με αποτέλεσμα την επιλεκτική καταστροφή των λιποκυττάρων. Τα μόρια νερού που βρίσκονται εγκλωβισμένα ανάμεσα στα λιποκύτταρα μετατρέπονται σε υγροποιημένες φυσαλίδες αέρα που ταλαντώνονται, διογκώνονται και τελικά εκρήγνυνται, ελευθερώνοντας ενέργεια ικανή να καταστρέψει την κυτταρική μεμβράνη των λιποκυττάρων.

Τι επιτυγχάνει;

Με αυτή την επιλεκτική λιποδιάσπαση επιτυγχάνουμε μείωση πόντων, θεραπεία της κυτταρίτιδας, ομαλοποίηση της φλεβικής και της λεμφικής κυκλoφορίας και απώλεια τοπικού πάχους με άμεσο και εμφανές αποτέλεσμα.

 

Από την Ντενίζ Δόικα, Αισθητικό,

Lifeme

Healthy is the new Sexy!