Νέο έτος,  νέες μοντέρνες προπονήσεις που κάνουν την εμφάνιση τους στη ροή του Instagram. Εάν είστε έτοιμοι να αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να το κάνετε με μερικές από τις μεγαλύτερες τάσεις γυμναστικής του 2019.

Μικρότερης διάρκειας workout: Οι συνεδρίες διαλειμματικής προπόνησης γίνονται όλο και πιο σύντομες. Εάν κάνετε 15 λεπτά στη σωστή ένταση, αυτό είναι μόνο που χρειάζεστε. Έτσι, ενώ η διαλειμματική προπόνηση πρόκειται να συνεχίσει να είναι δημοφιλές, θα μπορούσαμε να το δούμε με διάφορες μορφές και ώρες.

 

Ο ύπνος θέλει ιδιαίτερη προσοχή: Καθώς τα αξεσουάρ είναι καλύτερα στο να παρακολουθούν τον ύπνο, να καταγράφουν τις ώρες REM και άλλα, οι άνθρωποι μπορεί να αρχίσουν να ξεκουράζονται καλύτερα.

Η καλή ποιότητα ύπνου είναι ζωτικής σημασίας για τον λεπτό έλεγχο του κινητήρα και τη μεταβολική λειτουργία. Είναι αδύνατο να δει κανείς στόχους επιδόσεων και απώλεια βάρους αν δεν έχει επαρκή ύπνο.

 

Το personal training έρχεται στο προσκήνιο: Οι μεγάλες αλυσίδες γυμναστηρίων κάνουν προσπάθεια να προσφέρουν επίσης μια πιο προσαρμοσμένη προσέγγιση στον κάθε αθλούμενο. Έτσι, αν έχεις εμμονή με γιόγκα ή TRX, μπορεί να υπάρχει μια αίθουσα στούντιο όπου μπορείς να κάνεις την προπόνηση σου.

Τα γυμναστήρια πλέον σχεδιάζουν τις προπονήσεις με διαφορετικό τρόπο, στοχεύοντας σε μια προσαρμοσμένη εμπειρία χρήστη, όπως θα πετύχαινες σε ένα μπουτίκ στούντιο. Με αυτόν τον τρόπο, έχεις ακόμα πρόσβαση σε όλες τις βασικές παροχές γυμναστικής, με την επιλογή για τα ομαδικά που μπορεί να σου αρέσουν.

 

Διάδρομος με virtual διαδρομή: Πολλά γυμναστήρια έχουν ήδη τέτοιους αναβαθμισμένους διαδρόμους, ποδήλατα γυμναστικής και ελλειπτικά μηχανήματα που προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία. Το 2019 αυτό πρόκειται να είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση καθώς προσθέτει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και κάνει πιο διασκεδαστική την προπόνηση.

 

Workouts από brands: Περισσότερες μάρκες και αθλητικές ομάδες που συνεργάζονται με εγκαταστάσεις γυμναστικής (ή δημιουργούν τις δικές τους) αρχίζουν να φέρνουν τις προπονήσεις στη βάση τους. Έτσι, δεν είναι δύσκολο να φτάσεις τους στόχους σου παρέα με τους ειδικούς.

 

Άσκηση όχι μόνο στο σώμα: Εκπαίδευση του εγκεφάλου για καλύτερες επιδόσεις και αποτελέσματα. Μάθαμε περισσότερα για το πώς ο εγκέφαλος ανταποκρίνεται στην άσκηση τα τελευταία χρόνια. Θα δούμε πιθανώς περισσότερη έρευνα γύρω από αυτό το θέμα, βοηθώντας τους ανθρώπους να μάθουν να εστιάζουν στην ψυχική πλευρά της εκπαίδευσης. Θα δούμε πιθανώς περισσότερες προπονήσεις με βάση το διαλογισμό στο μέλλον. Ο διαλογισμός θα γίνει πολύ πιο συνηθισμένος στη φυσική κατάσταση. Μπορεί να εκπαιδεύσεις το σώμα σου, αλλά τι κάνεις για να εκπαιδεύσεις το μυαλό σου; Αυτό είναι το ερώτημα που θα αρχίσουμε να αντιμετωπίζουμε περισσότερο στο νέο έτος.

Lifeme

Healthy is the new Sexy!