Οι ταινίες πονηρού περιεχομένου το κάνουν να φαίνεται τόσο εύκολο να μιλήσεις βρώμικα στις «ιδιαίτερες» στιγμές, στην πράξη όμως δεν είναι τόσο… Ειδικά όταν δεν είναι του χαρακτήρα σου, αν δεν το κάνεις σωστά, μπορεί να γίνει μια ιδιαίτερα αμήχανη στιγμή. Αναρωτιέσαι συνέχεια “Τί πρέπει να πω;”, “Πώς πρέπει να το πω;”. Μήπως αυτά σου θυμίζουν κάτι; Αν ναι, να μην ανησυχείς. Πάρα πολλές γυναίκες έχουν ακριβώς τις ίδιες ανησυχίες με εσένα. Θέλουν δηλαδή να το κάνουν αλλά δεν ξέρουν ακριβώς πως.

Είναι κρίμα όμως να υπάρχει η θέληση αλλά να μην μπορείς να βρεις τη λύση. Ένα dirty talk όχι μόνο μπορεί να ανάψει τα αίματα αλλά μπορεί να επιφέρει μεγάλη βελτίωση στη σχέση σου. Αυτό συμβαίνει καθώς η  σεξουαλική διέγερση συμβαίνει στον εγκέφαλο καθώς και στα γεννητικά όργανα και η βρώμικη συζήτηση αφήνει να φανταστούμε πράγματα που μας ενθουσιάζουν και διεγείρει τη φαντασία.

Εάν θέλεις να δοκιμάσεις να μιλήσεις βρώμικα, υπάρχουν πολλοί τρόποι να το κάνεις χωρίς να αισθανθείς (πολύ) αμήχανα. Ας δούμε μερικούς:

 

 1. Μην το κάνεις εάν δεν το θέλεις πραγματικά
  Το dirty talk δεν είναι πάντα καλό και δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα αν δεν θες πραγματικά να το κάνεις, οπότε μην το κάνεις. Επίσης καλό θα ήταν να το αποφύγεις αν δεν αισθάνεσαι άνετα με τον παρτενέρ σου και δεν τον εμπιστεύεσαι. Με λίγα λόγια αν δεν αισθάνεσαι έτοιμη να κάνεις κάτι τέτοιο τότε μην το κάνεις!
 2. Συζητήστε για να μιλήσετε βρώμικα
  Όπως με κάθε νέο ερωτικό πειραματισμό που θες να κάνεις με το σύντροφό σου έτσι και με το dirty talk συζητήστε το πριν το κάνετε. Ξεκίνα τη συζήτηση κάποια χαλαρή στιγμή, όπως όταν είστε στον καναπέ και έχετε δει μια ταινία, και ρώτησε τον τι του αρέσει στο σεξ. Αυτό δεν θα σε βοηθήσει μόνο στο να αποφύγεις μια αμήχανη κατάσταση, αλλά μπορεί να χρησιμεύσει ως πηγή έμπνευσης.
 3. Διαβάστε μαζί το Κάμα Σούτρα
  Η ανάγνωση των άσεμνων βιβλίων δυνατά θα βοηθήσει στην ενίσχυση του βρώμικου λεξιλογίου, αλλά θα αποφευχθεί και η οποιαδήποτε στιγμή αμηχανίας.
 4. Παίξε ένα σεξουαλικό προκαταρκτικό παιχνίδι
  Τα σεξουαλικά παιχνίδια και οι εταιρείες παιχνιδιών υπάρχουν για κάποιο λόγο – μην φοβάσαι να τα χρησιμοποιήσεις. Όπως ένα παιχνίδι καρτών. Για παράδειγμα, ζητά από εσένα και τον σύντροφό σου να μοιραστείτε φαντασιώσεις, να περιγράψετε τις επιθυμίες σας και πολλά άλλα.

  Η χρήση ενός διασκεδαστικού παιχνιδιού μπορεί να σε κάνει να απελευθερωθείς, και να σε βοηθήσει να αναπτύξεις τις σέξι επικοινωνιακές δεξιότητές σου αλλά και να μάθεις τις επιθυμίες του συντρόφου σου.

 5. Κάνε ζέσταμα μέσω μηνυμάτων
  Το dirty talk μπορεί βεβαίως να ξεκινήσει προτού να δεις τον σύντροφό σου ή να τον συναντήσεις. Αρχικά σε μια σχέση, ξεκίνα προσεκτικά με πιο παιχνιδιάρικα από βρώμικα σχόλια ή emojis, . Μόλις αισθανθείς άνετα με το σύντροφό σου μπορείς να προχωρήσεις σε πιο kinky μηνύματα.
 6. Κάνε μια παρατήρηση για τη στιγμή
  Εάν κάνεις σεξ και κάνεις ήδη κάτι υπερβολικά σέξυ – διπλασιάστε την ευχαρίστηση, λέγοντας απλά κάτι τύπου όπως “Είσαι τόσο σκληρός τώρα” ή “Είμαι πολύ υγρή για εσένα”, προτείνουν οι ειδικοί.
 7. Πες τι σου αρέσει
  Θυμήσου: ο σύντροφος σου δεν είναι μάντης για να ξέρει τι σου αρέσει. Λέγοντας του όμως τι να κάνει την ώρα που συμβαίνει μπορεί να σας προσφέρει την απόλυτη ευχαρίστηση και να γίνει η τέλεια ευκαιρία για ένα dirty talk. Να είσαι όσο πιο περιγραφική μπορείς και δεν θα χάσεις, από καμία άποψη.
 8. Μην το παίρνεις προσωπικά αν δεν έχει την αναμενόμενη αντίδραση
  Οι πολιτισμικές διαφορές, οι εμπειρίες του παρελθόντος, το σημερινό πολιτικό κλίμα και πολλοί άλλοι παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο ο σύντροφος σου ανταποκρίνεται στο ερωτικό σου κάλεσμα με βρώμικες συζητήσεις. Αν κάτι δεν πάει καλά δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσεις.
Lifeme

Healthy is the new Sexy!