Έφτασε εκείνη η περίοδος του χρόνου που κανονικά δεν θα ασχολιόσουν πολύ με δώρα κλπ αλλά επειδή είσαι μαζί της θέλεις να της πάρεις κάτι όμορφο. Θέλεις να την κάνεις να χαμογελάσει αλλά δεν ξέρεις και ακριβώς τι είναι το κατάλληλο. Ή έχεις πάρει στα τόσα χρόνια της σχέσης σας τόσα δώρα που ξέμεινες από ιδέες και δεν ξέρεις πια τι θα ήταν το κατάλληλο. Γι΄αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σε βγάλουμε από την δύσκολη θέση! Ρίξε μια ματιά στις προτάσεις μας για δώρα.

 

Instant Film Φωτογραφική Μηχανή (Polaroid)
Κυκλοφορούν πολλές και με διαφορετικές τιμές φωτογραφικές μηχανές τέτοιου τύπου. Είναι πρακτικό δώρο, cute και vintage. Θα της αρέσει 100% ό,τι τύπος και αν είναι και θα ανυπομονεί να αποτυπώσει τις στιγμές σας μαζί. Οι φωτογραφικές μηχανές τέτοιου τύπου έχουν μια μαγεία και ρετρό διάθεση και είναι κάτι ξεχωριστό.

Τι δώρο να της πάρεις; polaroid

 

Άρωμα
Είναι ένα πολύ προσωπικό δώρο και πρέπει να την ξέρεις πολύ καλά και να είσαι σίγουρος ότι της ταιριάζει η επιλογή σου. Αν τα καταφέρεις και κάνεις ένα επιτυχημένο δώρο-άρωμα τότε έχεις μπει στην καρδιά της καθώς την ξέρεις όσο τον εαυτό σου.

Τι δώρο να της πάρεις; άρωμα

 

Καλλυντικά
Οι γυναίκες δεν έχουν ποτέ αρκετά ρούχα, τσάντες και καλλυντικά. Αυτό είναι κανόνας και να το ξέρεις. Κάνε της λοιπόν την πιο ωραία έκπληξη αγοράζοντάς της από την αγαπημένη της μάρκα καλλυντικών ένα σετ περιποίησης. Θα την βοηθήσει να παραμείνει λαμπερή στις γιορτές και όχι μόνο. Επιπρόσθετα, θα την κάνεις να αισθανθεί ξεχωριστή καθώς έχεις προσέξει και έχεις αφιερώσει χρόνο για κάτι τόσο μικρό για εσένα αλλά τόσο σημαντικό για εκείνη. Είναι ακόμα ένα αρκετά προσωπικό δώρο καθώς υπάρχουν τόσες πολλές μάρκες και εσύ πρέπει να βρεις εκείνη την μια και μοναδική που χρησιμοποιεί. Πολλές εταιρίες άλλωστε κυκλοφορούν αυτή την εποχή τέτοια πακέτα δώρου.

Τι δώρο να της πάρεις; cosmetics

 

 

Εσώρουχα
Οι λόγοι είναι προφανείς και είναι το ιδανικό  δώρο των γιορτών. Η ατμόσφαιρα είναι πιο χαλαρή και παιχνιδιάρικη και όλοι θέλουν να ξεδώσουν. Χάρισέ της μαύρα ή κόκκινα εσώρουχα και απογείωσε της την αυτοπεποίθηση. Οι νέες σειρές εσωρούχων γνωστών εταιριών θα σε βοηθήσουν να βρεις αυτό ακριβώς που ψάχνεις.

Τι δώρο να της πάρεις; εσώρουχα

 

Συνδρομή στο γυμναστήριο

Αν ασχολείται με την γυμναστική ή θέλει να αρχίσει είναι ένα πολύ καλό δώρο. Μην φοβάσαι την αντίδρασή της όλα είναι θέμα πως το παρουσιάζεις. Δεν είναι κάτι κακό ούτε θα πρέπει να ανησυχήσεις για το αν θα θεωρήσει ότι είναι υπαινιγμός για τα κιλά της. Το να γυμνάζεσαι είναι κάτι που κάνει καλό στην υγεία και όχι μόνο. Αν δεν της αρέσει το γυμναστήριο αλλά παρακολουθεί κάποιο ομαδικό πρόγραμμα, αγόρασέ της συνεδρίες εκεί. Σίγουρα θα το χαρεί!

Spa Day

Το απόλυτο δώρο για όσες τρέχουν όλη μέρα και δεν σταματούν λεπτό. Οργάνωσέ της μια εμπειρία χαλάρωσης. Μια ολόκληρη μέρα πιθανότατα. Κλείσε ραντεβού για σπα, μασάζ και ότι άλλες υπηρεσίες προσφέρουν στο ινστιτούτο. Αν θέλεις να έρθετε ακόμη πιο κοντά αυτή τη μέρα κανόνισε την και για τους 2 σας!

Τι δώρο να της πάρεις; spa

Lifeme

Healthy is the new Sexy!