Γιατί άραγε το tinder απέκτησε περισσότερους οπαδούς από τις υπόλοιπες εφαρμογές γνωριμιών; Πώς κατάφερε να απενεχοποιηθεί από το σεξουαλικό της χαρακτήρα και να γίνει ένα mainstream app γνωριμιών;

Tinder σημαίνει «προσάναμμα». Αρκεί οπότε ένα μικρό υλικό για να αρπάξει η φωτιά. Συνειρμικά τώρα, σας ήρθε στο μυαλό το λογότυπο της εφαρμογής με την κόκκινη φλόγα. Όσοι από εσάς την έχετε χρησιμοποιήσει φυσικά. Οι υπόλοιποι δεν ξέρουν καν για τι πράγμα μιλάμε. Ας τους βάλουμε και αυτούς στο παιχνίδι..

How to tinder?

Κατεβάζεις την εφαρμογή. Κάνεις log in μέσω fb, που σίγουρα έχεις (γιατί αν δεν έχεις, δε θα ήσουν τύπος που θα έφτιαχνε τίντερ). Ορίζεις τα μέγιστα χιλιόμετρα που θέλεις να απέχει το αμόρε (ναι, κάνει και τέτοια!), το φύλο (βασικό!), την ηλικία που θέλεις να έχει και αυτό ήταν. Έτοιμος για δράση!

Πάμε στο δια ταύτα. Βλέπεις φωτογραφίες αγνώστων και όποιος σου αρέσει, πατάς like. Και αν τύχει να πατήσει και αυτός like στη δική σου φωτό, γίνεστε match.. Ελληνιστί, ταίρι..Θα μου πεις, εδώ δεν βρήκες ταίρι τόσα χρόνια, θα το βρεις σε ένα σεξοαπλικέισον; Α, παρέλειψα τα βασικά.. Το 99% λέει πως χρησιμοποιεί την εφαρμογή για γνωριμίες, αλλά το 89% μπήκε σε αυτή με σκοπό να κάνει κάποια στιγμή σεξ.. Το άλλο 10% έφτιαξε λογαριασμό ψάχνοντας “κάτι” που ήξερε ότι δε θα βρει εκεί μέσα.. Γιατί η ελπίδα δεν πεθαίνει τελευταία όπως ξέρουμε, αλλά η αλήθεια είναι πως η ελπίδα δεν πεθαίνει ποτέ.. Μη με ρωτήσετε για το 1% που δεν ανέφερα.. Στατιστικό σφάλμα.. Πάντα υπάρχει κάποιος που κάνει κάτι, επειδή το άκουσε, το είδε, το μυρίστηκε, του το είπαν ή απλά έτυχε να το κάνει χωρίς να ξέρει το γιατί..

 

Daphne, The Philosopher

 

 

 

 

Δάφνη Δρεμέτσικα

Communications Specialist