Ένα κρεμώδες και απαλό βούτυρο  αμυγδάλου..

 

Συστατικά

  • 3 φλιτζάνια ωμά αμύγδαλα
  • 2-3 κουταλιές της σούπας μέλι ανθέων Melira honey
  • 2-3 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας
  • 1 πρέζα αλατιού

Εκτέλεση

  1. Ξεκινήστε στεγνώνοντας τα αμύγδαλα – τοποθετήστε τα στο μπλέντερ και ανακατέψτε τα σε υψηλό επίπεδο έως ότου τα αμύγδαλα είναι εντελώς ψιλοκομμένα.
  2. Εάν θέλετε, απενεργοποιήστε τη λεπίδα για το άγκιστρο ζύμης. Συνεχίστε την ανάμειξη για μερικά λεπτά, φροντίζοντας να σκουπίζετε κάθε τόσο τις πλευρές καθώς ανακατεύετε.
  3. Συνεχίστε να ανακατεύετε έως ότου τα αμύγδαλα απελευθερώσουν σχεδόν όλα τα λάδια τους – όταν τα αμύγδαλα έχουν τη συνεκτικότητα ζύμης – και προσθέστε το λάδι καρύδας, το μέλι και το θαλασσινό αλάτι ή οποιεσδήποτε επιπρόσθετες γεύσεις σας αρέσουν. Ή, απλά αφήστε το απλό αν σας αρέσει έτσι.
  4. Ανακατέψτε για μερικά ακόμα λεπτά μέχρι τελικά να μετατραπεί σε μια μαλακή, κρεμώδη σύσταση όπως και κάθε άλλο βούτυρο αμυγδάλου που είχατε.
  5. Φυλάξτε το στο ψυγείο.
Lifeme

Healthy is the new Sexy!