Το Lifeme.gr μίλησε με την Τίνα Μιχαηλίδου, διαχειρίστρια του It’s My Life By Tina Michaelidou!

  1. Πες μας λίγα λόγια για το blog σου; Ανήκει σε μια κάποιο συγκεκριμένο στοχευμένο κοινό;

Το blog μου είναι καθαρά relationship blog. Βέβαια θα βρεις και μικρές πινελιές από fashion/beauty κ.λπ., αλλά κυρίως γράφω για σχέσεις. Το κοινό μου κυρίως είναι οι χωρισμένες που θέλουν να πουν κάπου τον πόνο τους. Κυρίως με διαβάζουν τα νέα παιδιά που ξεκινάνε τη πορεία τους στο δύσκολο δρόμο των σχέσεων και προσπαθείς να μπεις στην ψυχολογία τους. Προσπαθείς πολύ να ξαναγίνεις 18 για να πεις ότι και εσύ έκανες λάθη, έφαγες τα μούτρα σου, όμως με την πείρα που έχεις δεν μπορείς να μη πεις και το σωστό.

  1. Τι είναι αυτό που κάνει το site σου να ξεχωρίζει από τα άλλα;

Γράφω κυρίως για σχέσεις – δεν ανήκω στη κατηγορία των beauty/fashion. Υπάρχουν καλύτερες bloggers από μένα για αυτές τις κατηγορίες που έχουν ασχοληθεί, εγώ απλά κράζω τους πρώην, μοιράζω χαμόγελα.

  1. Θεωρείς ότι οι σχέσεις είναι δύσκολες;

Πολύ. Στη σημερινή εποχή θέλουν όλοι να περνάνε καλά, χάθηκε ο έρωτας και ο ρομαντισμός. Δεν υπάρχει πια το φλερτ, οι γυναίκες κάνουν το 1ο βήμα και οι άντρες φοβούνται. Δε ξέρω τι φταίει και όλοι έχουν καραμέλα το κλασσικό μότο «έχω ψυχολογικά» – ίσως φταίνε και τα social media που μας έχουν απομονώσει.

  1. Ποιο είναι το αγαπημένο σου μότο;

Να χαμογελάτε γιατί το αξίζετε!

  1. Μια ευχή για το Lifeme.gr!

Εύχομαι στο site σας να πετύχετε τους στόχους σας, να είναι ένα site που διαφέρει και να μας μυήσετε όλους στο να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη!

Τίνα Μιχαηλίδου

It’s My Life By Tina Michaelidou
http://www.tinamichaelidou.gr/
https://www.facebook.com/ItsMyLifeByTinaMichaelidou/
https://www.instagram.com/michaelidou_tina/

Lifeme

Healthy is the new Sexy!