Στις 9 Ιανουαρίου το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, ο Δρ. John Jaquish, Εφευρέτης της μεθόδου της Οστεογονικής Φόρτισης, ο κος Kyle Zagrodzky, Ιδρυτής και CEO της OsteoStrong Franchising L.L.C. και η κα Μυρτώ Μαυρολέων, Εκπρόσωπος της OSTEOFIT A.E, μας παρουσίασαν τα 4 υπερσύγχρονα ρομποτικά μηχανήματα μυοσκελετικής ενδυνάμωσης Spectrum και απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα που τους θέσαμε.

 

Ποια είναι η μέθοδος Osteostrong;
Η OsteoStrong είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος που δίνει αξιόπιστη λύση στα προβλήματα του μυοσκελετικού συστήματος αντιστρέφοντας ακόμα και τα αποτελέσματα της οστεοπόρωσης.

Από την ηλικία των 30 χρόνων και έπειτα το ανθρώπινο σώμα χάνει ετησίως το 1% της οστικής του μάζας, με αποτέλεσμα μια σειρά από μυοσκελετικά προβλήματα, σταδιακή μείωση της δύναμης και περιορισμό της ευκινησίας. Μιλώντας για τη βασική αρχή της μεθόδου OsteoStrong, το μυοσκελετικό σύστημα αντιδρά στην άρση βαρών και στις ισχυρές δυνάμεις που του ασκούνται από τη διαχείριση του ίδιου του του βάρους, αναπτύσσοντας νέα οστική και μυική μάζα. Το σύστημά μας  έχει δοκιμαστεί με εξαιρετικά αποτελέσματα σε χιλιάδες άτομα σε όλον τον κόσμο που υποφέρουν από οστεοπόρωση ή βρίσκονται στα πρώτα στάδια της οστεοπενίας.

 

Ποια είναι τα οφέλη της μεθόθου Osteostrong;
Αξιοποιώντας τη διαδικασία της Οστεογoνικής Φόρτισης, επηρεάζει θετικά ολόκληρο το σώμα, με πολλαπλά οφέλη όπως:

  • Αύξηση οστικής πυκνότητας
  • Αύξηση δύναμης
  • Βελτίωση στάσης σώματος και ισορροπίας
  • Ανακούφιση/ εξάλεψη πόνου στις αρθρώσεις, στην πλάτη και στη μέση

 

Η Osteostrong θεωρείται είδος άθλησης;
Η OsteoStrong δεν συνιστά γυμναστική, ωστόσο είναι απολύτως συμβατή με την άσκηση και επιπλέον αυξάνει τα οφέλη της, λειτουργώντας προληπτικά σε τυχόν τραυματισμούς που μπορεί να προκληθούν κατά τη διάρκειά της.  Αναφερόμενοι στους αθλητές της ενόργανης γυμναστικής είπαν ότι διαθέτουν την υψηλότερη οστική πυκνότητα μεταξύ όλων των αθλητών λόγω των τεράστιων φορτίων που δέχονται στα οστά τους. Ωστόσο, αναγκάζονται να αποσυρθούν από την ενεργό δράση πολύ νωρίς, ακόμα και στα 20 τους χρόνια, λόγω της υπερβολικής καταπόνησης των αρθρώσεών τους. Η OsteoStrong έχει αποδειχθεί ότι παρέχει όλα τα οφέλη της οστεογονικής φόρτισης, συμβάλλοντας στην οστεογένεση χωρίς όμως τραυματισμούς κι επιβάρυνση των αρθρώσεων.

 

Για ποιον είναι κατάλληλο;
Η  OsteoStrong, η οποία απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης, από νέους αθλητές μέχρι ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας με οστεοπόρωση και ποικίλα μυοσκελετικά προβλήματα, επιτυγχάνει σε σύντομο χρονικό διάστημα ενδυνάμωση του μυοσκελετικού συστήματος, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά πόνους στη μέση, στην πλάτη και στις αρθρώσεις, προβλήματα ισορροπίας, αλλά και την κακή στάση του σώματος. Κι όλα αυτά χωρίς κόπο, γυμναστική, φάρμακα ή ειδική διατροφή, σε μόλις 60 δευτερόλεπτα την εβδομάδα!

 

Πόσο κοστίζει; Και πόσες συνεδρίες είναι συνήθως αρκετές για να έχει κάποιος αποτελέσμα στην οστεική του πυκνότητα;
Το κόστος κυμαίνεται από 110 έως 140 ευρώ +ΦΠΑ ανάλογα πακέτο με το χρονικό διάστημα που θα επιλέξει κάποιος. Τέλος, είναι σαφές πως ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική οστική πυκνότητα και κατ’ επέκταση έχει διαφορετικές ανάγκες. Συνήθως όμως προτείνεται να πραγματοποιούνται 1 συνεδρίες / εβδομάδα για 1 χρόνο.

PAN_0540Δρ. John Jaquish, Εφευρέτης της μεθόδου της Οστεογονικής Φόρτισης
κος Kyle Zagrodzky, Ιδρυτής και CEO της OsteoStrong Franchising L.L.C.
κα Μυρτώ Μαυρολέων, Εκπρόσωπος της OSTEOFIT A.E

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ: http://osteostrong.gr/

Lifeme

Healthy is the new Sexy!