Αλβέρτος Ασκανιάν

Albert Askanian


Ποιο είδος γυμναστικής προτιμάτε;

Η αλήθεια είναι ότι είμαι υπέρ των ασκήσεων ενδυνάμωσης, ασκήσεις που επικεντρώνονται σε διάφορες μυϊκές ομάδες κάθε φορά, είτε με τη βοήθεια βαρών, είτε χρησιμοποιώντας το βάρος του σώματος (όπως οι κάμψεις και οι βυθίσεις). Αυτό το είδος γυμναστικής καθίσταται ζωτικής σημασίας, ειδικά αν θέλουμε να χάσουμε κιλά.

Πόσο δύσκολο είναι να ακολουθήσετε διατροφικό πρόγραμμα και αθλητικό πρόγραμμα με συνέπεια όταν η δουλειά σας είναι βραδινή;

Oι άνθρωποι είναι πιο δραστήριοι την ημέρα και λιγότερο τη νύχτα και είναι λογικό ότι στη δεύτερη περίπτωση πρέπει να λειτουργήσουν αντίθετα με τη φυσιολογία του οργανισμού τους. Έτσι είναι επόμενο, η εργασία που πραγματοποιείται τις βραδινές ώρες να αποτελεί μια αρκετά στρεσογόνο κατάσταση για το σώμα. Είναι αρκετά δύσκολη περίπτωση, αλλά με το να προσαρμόσω τη διατροφή μου σύμφωνα με το πρόγραμμα της δουλειάς μου οφείλω να ομολογήσω ότι στέφθηκε με επιτυχία. Προσοχή, επιμονή και υπομονή και κυρίως μια ισορροπημένη διατροφή είναι το κλειδί για την επιτυχία.

Πόσο συχνά ενδίδετε σε γευστικές αμαρτίες;

Όταν τηρώ αυστηρά το πρόγραμμα διατροφής μου, όσο κι αν αναζητώ κάποιο λαχταριστό burger ή κάποιο γλύκισμα, δεν θα πέσω στη παγίδα. Αλλά όταν τα πράγματα είναι χαλαρά, που και που θα αμαρτήσω. Έτσι λοιπόν, κάποιες φορές τολμώ, τις κάνω και τις ευχαριστιέμαι καθώς αν δεν τις ευχαριστιέσαι δεν έχει και νόημα.

Έχετε κάποιο κανόνα που δε παραβιάζετε ποτέ;
Η ώρα του φαγητού είναι ιερή. Όταν παίρνω το γεύμα μου δεν θέλω να με ενοχλεί κανείς.

 

Έχει υπάρξει περίοδος της ζωής σας όπου το modeling σας έχει επιβάλλει να τρώτε αυστηρά διαιτητικά;

Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι για μια φωτογράφιση μου ζήτησαν να φαίνονται γραμμωμένοι οι κοιλιακοί μου. Τουλάχιστον δυο με τρεις φορές την εβδομάδα έκανα τρέξιμο για σαράντα πέντε λεπτά και απέφευγα τη κατανάλωση λιπαρών φαγητών, ειδικά κρέατος. Μέσα σε ένα μήνα η διαφορά ήταν εμφανής.

Ποιο μήνυμα θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας;

Ζούμε σε έναν κόσμο που σε κάνει να νιώθεις άσχημα επειδή δεν είσαι τέλειος ή επειδή είσαι υπέρβαρος. Αλλά ξεχνάμε την ουσία: όλοι είμαστε άνθρωποι. Η υγεία είναι το κυριότερο αγαθό για εμάς και τους συνανθρώπους μας και για αυτό μην υπερβάλλετε συνέχεια. Δεν χρειάζεται ούτε υπερβολική γυμναστική καθώς και υπερβολική κατανάλωση φαγητού και ποτού. Όλα με μέτρο. Λίγη προσοχή δεν έβλαψε κανέναν.

Albert Askanian
Instagram: Albert Askanian

Πέρα από το modeling απασχολούμαι χρόνια τώρα στο χώρο της εστίασης. Θα με βρείτε στο Butterfly All Day Bar στο Χαλάνδρι όπου εργάζομαι ως υπεύθυνος bar. Ρίξτε μια ματιά εδώ και εφόσον θέλετε, περάστε να γνωριστούμε.

Albert Askania 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Albert Askanian 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lifeme

Healthy is the new Sexy!