Η yoga έχει συνδεθεί με τη θετική σεξουαλική λειτουργία τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες. Αυτό συνεπάγεται από την αυξημένη ευελιξία στην περισσότερη προσοχή στην εξοικείωση με – και την εμπιστοσύνη στο σώμα σας, τα οφέλη της μπορούν πραγματικά να σε εκτοξεύσουν στην κρεβατοκάμαρα. Ωστόσο, η yoga δεν χρειάζεται να μείνει στο στούντιο. Δοκιμάστε αυτές τις 10 στάσεις που κάνουν διπλή δουλειά και ως σεξουαλικές. 

 

Σκύλος 

Στάσεις τις Yoga που χρησιμεύουν και στο σεξ 1

Πώς: Ξεκινήστε στα τέσσερα με τα χέρια λίγα εκατοστά μπροστά από τους ώμους και τα γόνατα κάτω από τους γοφούς. Πιέστε παλάμες στο κρεβάτι, στρίψτε κάτω από τα δάκτυλα των ποδιών και πιέστε τους γοφούς προς τα πάνω (το σώμα θα πρέπει να σχηματίζει ανάποδο «V») καθώς ο σύντροφος στέκεται πίσω. 

 

Γιατί: Παρόμοια με το ιεραποστολικό, ο σκύλος προς τα κάτω επιτρέπει την διέγερση στο ευαίσθητο εμπρόσθιο κολπικό τοίχωμα. Η παραλλαγή στο δημοφιλές doggy εμπλέκει επίσης τον κορμό σας. 

 

Σκύλος με τρία πόδια 

Στάσεις τις Yoga που χρησιμεύουν και στο σεξ 2

Πώς: Από τη στάση του σκύλου στα τέσσερα, σηκώστε το ένα πόδι κατευθείαν προς τα πάνω. 

Γιατί: Ακριβώς όπως στο doggy, αλλά με περισσότερο χώρο για κίνηση! Ανοίξτε τους γοφούς σας στην πλευρά που είναι το πόδι στον αέρα για ένα επιπλέον ανοιχτήρι ισχίου – και για μια ευκολότερη γωνία για αυτόν. 

 

 

Γέφυρα 

Στάσεις τις Yoga που χρησιμεύουν και στο σεξ 4

Πώς: Ξαπλώστε στην πλάτη με τα γόνατα λυγισμένα και τα πόδια μακριά ανοιχτά. Κρατώντας το κεφάλι στο πάτωμα, σηκώστε τους γοφούς για να σχηματίσουν μια ευθεία γραμμή από τα γόνατα στους ώμους. 

Γιατί: Ορισμένες γυναίκες αντιμετωπίζουν αυξημένη διέγερση ενώ κάνουν γέφυρες – ακόμη και ως μέρος της τακτικής πρακτικής γιόγκα. Σκέψου που μπορείς να φτάσεις με τη βοήθεια του συντρόφου σου. 

 

 

Balasana 

Στάσεις τις Yoga που χρησιμεύουν και στο σεξ 3

Πώς: Καθίστε στα γόνατα. Στερεώστε το ανώτερο σώμα προς τα εμπρός, κατεβάστε το στήθος προς τα γόνατα, για να τοποθετήσετε το μέτωπο στο κρεβάτι. Επεκτείνετε τα χέρια ευθεία μπροστά. Ο σύντροφός σας μπορεί να κάθετε από μπροστά ή πίσω σας. 

Γιατί: Η Balasana, ή η στάση του παιδιού, ανοίγει την σχεδόν πάντα σφιχτή κάτω πλάτη για να μειώσει το άγχος σας και μπορεί να κάνει θαύματα. 

 

 

 

Cobra 

Στάσεις τις Yoga που χρησιμεύουν και στο σεξ 5Πώς: Ξαπλώστε με το πρόσωπό σας στο κρεβάτι. Τοποθετήστε παλάμες στο κρεβάτι λίγο έξω από τους ώμους με τους αγκώνες κοντά στον κορμό. Πιέστε τα χέρια στο κρεβάτι, ισιώστε τα χέρια και σηκώστε το πάνω μέρος του σώματος μακριά από το κρεβάτι κρατώντας το κάτω μέρος του σώματος στο κρεβάτι. Κρατήστε τα πόδια περίπου ένα πόδι χώρια για να αφήσετε χώρο για τον σύντροφό σας να βρίσκεται στην κορυφή. 

Γιατί: Η Cobra ανοίγει τη χαμηλότερη πλάτη σας ενώ παράλληλα δίνει στον παρτενέρ σας μοναδική πρόσβαση στο σημείο G σας.  

Lifeme

Healthy is the new Sexy!