Συστατικά

  • 1 φλ. αλεύρι ολικής αλέσεως
  • 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 κ.γλ. μαγειρική σόδα
  • 1/2 κ.γλ. χοντρό αλάτι
  • 3/4 φλ. γιαούρτι
  • 3/4 φλ. μήλο
  • 3/8 φλ. σιρόπι αγαύης
  • 1 κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1/3 φλ. κακάο σε σκόνη
  • 1/4 φλ. σταγόνες σοκολάτας

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς. Λαδώστε μία φόρμα για muffin και αφήστε την στην άκρη.
  2. Σε ένα μέτριο μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα και το αλάτι. Αφήστε το στην άκρη.
  3. Σε ένα άλλο μπολ, ανακατέψτε το γιαούρτι, το μήλο, την αγαύη και το εκχύλισμα βανίλιας, μέχρι το μείγμα να είναι λείο.
  4. Προσθέστε αργά τα ξηρά συστατικά στο μπολ με τα υγρά συστατικά. Ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν. Ρίξτε το κακάο, ανακατεύοντας καλά. Τελευταία, ρίξτε τις σταγόνες σοκολάτας.
  5. Βάλτε περίπου 1/4 φλ. του μείγματος σε κάθε φόρμα.
Lifeme

Healthy is the new Sexy!