Αντικειμενικά, το καλοκαίρι όλα φαίνονται πολύ πιο όμορφα. Η διάθεση ανεβαίνει μαζί με τη θερμοκρασία και οι έξοδοι γίνονται πολύ συχνότερες. Όπως αλλάζουν όλα θα πρέπει να αλλάξει και το μακιγιάζ σου. Το μαύρισμα, μην ξεχνάς, κάνει την όψη σου να φαίνεται πολύ πιο λαμπερή, εξωτική και εξαφανίζει τυχόν σημάδια. Γι΄αυτόν ακριβώς το λόγο το μακιγιάζ σου θα πρέπει να είναι απλό, όχι έντονο και απλά να τονίζει τα πανέμορφα φυσικά χαρακτηριστικά σου. Ψάξαμε, δοκιμάσαμε και σου προτείνουμε να ακολουθήσεις τα παρακάτω tips για να επιτύχεις το απόλυτο καλοκαιρινό μακιγιάζ με λίγα προϊόντα και κυρίως χωρίς υπερβολές!
 

 1.  Προτίμησε ανοιχτά χρώματα
  Είναι η ιδανική εποχή για να είσαι φυσική. Προτίμησε ανοιχτούς και πιο φυσικούς τόνους σε όλα τα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιείς. Το δέρμα σου ήδη έχει αυτή την πανέμορφη ηλιοκαμένη όψη, οπότε εσύ απλά πρέπει να τονίσεις κάποια χαρακτηριστικά σου.

   

 2.  Δοκίμασε κρεμώδεις σκιές
  Πρόκειται για ένα must-have προϊόν κάθε καλοκαίρι. Αυτό συμβαίνει καθώς δεν λιώνουν τόσο γρήγορα, όσο οι υπόλοιπες και είναι πολύ πιο ανθεκτικές στο νερό. Επίσης, οι κανονικές σκιές αναμειγνύονται με τα υγρά από το foundation και φράζουν τους πόρους.

   

 3.  Βάλε στο νεσεσέρ σου αδιάβροχα προϊόντα
  Προτίμησε για ευνόητους λόγους αδιάβροχα προϊόντα για το make-up σου το καλοκαίρι. Δεν αρέσει σε κανέναν και δεν θέλεις ξαφνικά από τη ζέστη και τον ιδρώτα να αρχίσει να τρέχει η μάσκαρα σου ή οτιδήποτε και να χαλάσει το αποτέλεσμα που με τόσο κόπο είχες δημιουργήσει.

   

 4. Must Use: Primer
  Μην παραλείπεις να χρησιμοποιείς primer στο καλοκαιρινό μακιγιάζ σου. Θα κρατήσει σταθερό το αποτέλεσμα και θα κάνει την επιδερμίδα σου να φαίνεται λεία και αψεγάδιαστη.

   

 5.  Αγάπησε το Bronzer
  Δώσε μεγάλη προσοχή στη σωστή εφαρμογή του bronzer σου στα σωστά σημεία. Τόνισε τις φυσικές αποχρώσεις του δέρματός σου. Εφάρμοσε το ελαφρώς στο μέτωπό, τα ζυγωματικά και γύρω από τα χείλη για επιπλέον εφέ όγκου.

   

 6. Φρόντισε τα χείλη σου
  Το δέρμα των χειλιών είναι πολύ ευαίσθητο. Ο καυτός ήλιος κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στεγνώνει τον λεπτό ιστό των χειλιών και οδηγεί σε αραίωση, σκασίματα και κηλίδες. 

Χρησιμοποίησε ένα πλούσιο βάλσαμο για τα χείλη με SPF και εφάρμοσε το γενναιόδωρα στα χείλη για να τα προστατεύσεις από τον ήλιο. 

Lifeme

Healthy is the new Sexy!