Η δημιουργία μιας εντυπωσιακής γράμμωσης θα είναι πάντα ένας κορυφαίος στόχος φυσικής κατάστασης για πολλούς, αλλά υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να την αποκτήσεις. Για μερικούς ανθρώπους με άψογα γονίδια, αυτό μπορεί να είναι αρκετό για να κάνει τον πυρήνα τους να γεμίσει με μυς. Αλλά τα περισσότερα σώματα δεν είναι κατασκευασμένα με αυτόν τον τρόπο. Οι περισσότεροι θα πρέπει να περνάνε ώρες στο γυμναστήριο με πολύ συγκεκριμένη διατροφή και αυστηρό πρόγραμμα για να το πετύχουν. Τελικά υπάρχει κάποια ενδιάμεση χρυσή συνταγή;

Το πραγματικό κλειδί για την επιτυχία ενός προγράμματος είναι πόσο εφικτό μπορεί να είναι για όποιον εργάζεται, πηγαίνει στο σχολείο ή είναι γονέας πλήρους απασχόλησης για να το κάνει χωρίς να ανησυχεί μήπως χάσει τις περιόδους λόγω του χρονοδιαγράμματος. Οι απαιτήσεις για το σχέδιο αυτό είναι απλές: 30 έως 40 λεπτά την ημέρα, 3 ημέρες την εβδομάδα.

Ας δούμε λοιπόν τις βασικές αρχές αυτού του προγράμματος.

 

Ξεκίνα όλη την προσπάθεια από την κουζίνα
Οι τέλειοι κοιλιακοί δεν χτίζονται μόνο στο γυμναστήριο – η πραγματική δουλειά αρχίζει στην κουζίνα. Θα πρέπει να προσεγγίσεις τη διατροφή σου με την ίδια πειθαρχία που έχεις και στις προπονήσεις σου.

Ορισμένοι εμπειρογνώμονες προτείνουν να τρως έξι μικρά γεύματα την ημέρα, αντί για τα πιο συμβατικά τρία, κόβοντας πρόσθετα σάκχαρα και επεξεργασμένα τρόφιμα και καταναλώνοντας αξιόπιστες πηγές πρωτεΐνης για να ενισχύσεις την ενίσχυση νέων μυών. Ωστόσο, προτού δεσμευθείς για οποιαδήποτε νέα δίαιτα, μίλησε με το γιατρό σου ή / και με έναν διατροφολόγο για να δεις τι πιστεύει ότι θα λειτουργήσει καλύτερα για εσένα.

 

Γύμνασε κάθε ένα μυ
Ο μυς είναι ο κύριος καυστήρας λίπους του σώματός. Οι μύες απαιτούν ενέργεια για να ανακάμψουν, γι ‘αυτό και καις θερμίδες όταν ασκείσαι. Αλλά η ενίσχυσης δύναμης, σε αντίθεση με το τρέξιμο ή το ποδήλατο, προκαλεί επίσης σημαντική ζημιά στις μυϊκές ίνες. Και αυτό είναι καλό.

Το σώμα πρέπει να καταναλώνει ενέργεια για να επισκευάσει και να αναβαθμίσει τις ίνες μετά την προπόνηση σου και μια ενιαία σωματική άσκηση συνολικού σωματικού βάρους μπορεί να ενισχύσει το μεταβολισμό σου για έως και δύο ημέρες.

Επομένως, δεν πρέπει να παραμελείς κανένα μέρος του σώματος σου και να γυμνάζεις κάθε ένα μυ προσεκτικά και ξεχωριστά.

Κάνε τις προπονήσεις σου με πολυεπίπεδες ασκήσεις κινήματα, όπως deadlifts και squats που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Μην το παρακάνεις με τα ροκανίσματα
Μπορείς να κάνεις πολλά ροκανίσματα και situps και ακόμα να έχεις αδύναμο κορμό. Ο λόγος: οι κλασσικοί κοιλιακοί γυμνάζουν τους μυς που βρίσκονται στη χαμηλότερη σπονδυλική στήλη και όχι το σύνολο τους. Οι αληθινές ασκήσεις για την ενδυνάμωση του κορμού, από την άλλη πλευρά, εκπαιδεύουν τους μυς που βρίσκονται σε όλη τη σπονδυλική σου στήλη. Σου επιτρέπουν επίσης να μεταφέρεις τη δύναμη από το κάτω μέρος του σώματος στο άνω μέρος και αντιστρόφως.

Οι βασικές ασκήσεις στοχεύουν στους ίδιους μυς που κάνουν και τα ροκανίσματα – αλλά περιλαμβάνουν επίσης τα ισχία και τους μυς του κάτω άκρου. Τι είναι λοιπόν μια πραγματική άσκηση; Αυτή που σε εκπαιδεύει για να διατηρήσεις τη σπονδυλική στήλη σταθερή και στη φυσική ευθυγράμμιση της.

 

Τελειοποίησε τη σανίδα
Η σανίδα και οι πολλές παραλλαγές της είναι μια από τις πιο σημαντικές ασκήσεις που μπορείς να κάνεις. Η βασική κίνηση μπορεί να φαίνεται βαρετή και εύκολη αλλά στην πραγματικότητα είναι δύσκολη και γυμνάζει πολλούς περισσότερους μυς από όσους νομίζεις. Η σανίδα είναι εύκολη μόνο αν την κάνεις εσφαλμένα ή δεν ξέρεις πώς να την κάνεις πιο δύσκολη.

Lifeme

Healthy is the new Sexy!