1. Πού να το αποθηκεύσετε;
  2. Πόσο καιρό μπορεί να συντηρηθεί;
  3. Πώς να το συντηρήσετε;

Για τα Μυρωδικά

  • Βασιλικός: συντηρείται στο ψηλό ράφι του ψυγείου, με τα κοτσάνια σε νερό και ελαφρά καλυμμένο με σελοφάν, για 1 εβδομάδα
  • Πράσα: συντηρούνται στο ράφι ψυγείου, σε λίγο βρεγμένο χαρτί κουζίνας και όλο σε σελοφάν, για 5 ημέρες
  • Κόλιανδρος: συντηρείται στο ράφι του ψυγείου, με τα κοτσάνια σε νερό και ελαφρά καλυμμένο με σελοφάν, για 1 εβδομάδα
  • Μαϊντανός: συντηρείται στο ράφι ψυγείου, με τα κοτσάνια σε νερό και ελαφρά καλυμμένο με σελοφάν, για 1 εβδομάδα
  • Δενδρολίβανο/Θυμάρι: συντηρείται στο ράφι του ψυγείου, με σελοφάν, για 2 εβδομάδες

Για το Ψωμί & Γαλακτοκομικά

  • Ψωμί: συντηρείται στον καταψύκτη, σε αεροστεγή σακούλα, για 3 μήνες ή στην ψωμιέρα, σε αεροστεγή σακούλα με την κομμένη μεριά κάτω, για 3 ημέρες
  • Τυρί (φρέσκο): συντηρείται στο συρτάρι τυριών στο ψυγείου, σε δοχείο με νερό που το αλλάζετε κάθε δύο μέρες, για 1 εβδομάδα
  • Τυρί (ημίσκληρο): συντηρείται στο συρτάρι τυριών του ψυγείου, τυλιγμένο σε σκληρό χαρτί και μετά σε σελοφάν, για 2 εβδομάδες
  • Τυρί (σκληρό): συντηρείται στο συρτάρι τυριών ψυγείου, τυλιγμένο σε σκληρό χαρτί και μετά σε σελοφάν, για 1 μήνα
  • Τυρί (μαλακό): συντηρείται στο συρτάρι τυριών ψυγείου, τυλιγμένο σε σκληρό χαρτί και μετά σε σελοφάν, για 1-2 εβδομάδες
Lifeme
Healthy is the new Sexy!