1. Πού να το αποθηκεύσετε;
  2. Πόσο καιρό μπορεί να συντηρηθεί;
  3. Πώς να το συντηρήσετε;
  • Μήλα: συντηρούνται στο συρτάρι του ψυγείου, χωρίς περιτύλιγμα, για 3 εβδομάδες
  • Αβοκάντο: συντηρείται στο ψηλό ράφι ψυγείου, χωρίς περιτύλιγμα, για 4 ημέρες
  • Αβοκάντο (κομμένο): συντηρείται στο ράφι ψυγείου, περιτυλιγμένο με σελοφάν με λίγο χυμό λεμονιού, για 1 ημέρα
  • Μπανάνα: συντηρείται στο ψηλό ράφι ψυγείου, χωρίς περιτύλιγμα, για 3 ημέρες
  • Μπανάνα (κομμένη): συντηρείται στο ράφι ψυγείου, με τη φλούδα και αλουμινόχαρτο, για 1-2 ημέρες
  • Λεμόνια: συντηρούνται στο ράφι ψυγείου, χωρίς περιτύλιγμα, για 2 εβδομάδες
  • Λεμόνια (κομμένα): συντηρούνται στο ράφι ψυγείου, με σελοφάν, για 2-3 ημέρες
  • Μούρα: συντηρούνται στο συρτάρι ψυγείου, σε δοχείο χωρίς καπάκι, για 3-5 ημέρες
  • Σταφύλια: συντηρούνται στο συρτάρι ψυγείου, σε πλαστική σακούλα, για 1-2 εβδομάδες
  • Πεπόνι: συντηρείται στο ψηλό ράφι ψυγείου, χωρίς περιτύλιγμα, για 5 ημέρες
  • Πεπόνι (κομμένο): συντηρείται στο ράφι ψυγείου, με σελοφάν, για 7-10 ημέρες
  • Ροδάκινα: συντηρούνται στο ψηλό ράφι ψυγείου, χωρίς περιτύλιγμα, για 5 ημέρες
  • Αχλάδια: συντηρούνται στο ψηλό ράφι ψυγείου, χωρίς περιτύλιγμα, για 4 ημέρες
Lifeme

Healthy is the new Sexy!